Sunday, December 22, 2024   امروز ,   يکشنبه 2 دی 1403 خورشیدی

جزئیات مطالب  

   
8 شهريور 1400
به مناسبت سالگرد شهادت احمد شاه مسعود - کورش زعیم

به مناسبت سالگرد شهادت احمد شاه مسعود



نجل أحمد شاه مسعود يخوض معترك السياسة الأفغانية - SWI swissinfo.ch



خطاب به احمد مسعود، فرزند خلف شیر پنجشیر

ما ایرانیان چه خوشنود و امیدوار شدیم که فرزند شیر پنجشیر مبارزه پدر را علیه گروههای تروریستی ضد میهن، ضد دموکراسی، ضد زن و ضد بشریت به دوش گرفته است.

پدر بزرگوار و قهرمان شما در آغاز مبارزه خود علیه تجاوز ارتش سرخ شوروی به افغانستان، یکی از نزدیکانش را فرستاد ایران تا از دکتر غلامحسین صدیقی، یکی از رهبران محبوب جبهه ملی ایران، شورای چهارم، درخواست پشتیبانی معنوی از جبهه ملی ایران کند. بیانیه پشتیبانی را به درخواست دکتر صدیقی نوشتم، ولی به علت جو سنگین سایه شوروی و کا-گ-ب در ایران و محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های شورای انقلاب اسلامی حاکم بر ایران که سیاستی همانند طالبان را اعلام کرده بود، تنها سه تن امضا کردند:    


زنده یادان دکتر غلامحسین صدیقی از شورای چهارم جبهه ملی ایران، آقای سلطانزاده از حزب جمهوری خلق مسلمان، به نمایندگی از سوی آیت‌الله سید محمد کاظم شریعتمداری، و من، کورش زعیم. ولی همه اعضای جبهه ملی ایران موافقت خود را اعلام کردند.

ما امروز با تجربه 42 سال حکومت طالبانی و سقوط از سطح بالای رفاه و پیشرفت اقتصادی، اجتماعی و احترام جهانی به قعر ویرانی در همه زمینه‌ها و فقر و فلاکت، جنبش دلاورانه، و سرسختی شما را در مبارزه با تروریسم سیاسی و اجتماعی در قالب طالبان افغانستان ستایش میکنیم و پایداری و پیروزی شما و ملت زجر کشیده افغانستان را خواهانیم. ما امیدواریم پیش از اینکه طالبان افغانستان را مانند ایران ویران کنند در بسیج مردم و نبرد برای دموکراسی و حقوق بشر پیروز شوید.

کورش زعیم، هموند جبهه ملی ایران، شورای ششم

تهران –8 شهریور 1400خ

 

بازدید صفحه: 571
 



درود وزیر بازرگانی ترکیه گفت: سال 1974 ترکیه فقط 1/5 میلیارد دلار صادرات داشت. جناب زعیم در همان سال ایران‌ بیش از دو برابر ترکیه صادرات غیرنفتی داشت ولی اکنون ترکیه‌ بزرگترین صادرکننده کالا در منطقه است
آری، من در همان زمان نوشتم و هشدار دادم . ترکیه که کشوری بسیار فقیر بود، در دوران جنگ ایران و عراق یک نخست وزیر دانا و درستکار پیدا کرد به نام تورگوت اوزان که اقتصاد ترکیه را دگرگون کرد. او نخست برای واردات و صادرات ایران و عراق که فقط مسیر ترکیه برایشان باقی مانده بود 20% باج میگرفت و این پول را بر خلاف جمهوری اسلامی که درآمدهای کشور را می‌دزدیدند و به حسابهای خارج خود میفرستند، اوزال پول را در گسترش صنایع ترکیه و زیربناها هزینه کرد. آنها آمدند تقریبا همه صنایع سالامبور و چرم ایران را خریده یا به ترکیه انتقال دادند. خلاصه در حالیکه جمهوری اسلامی در حال غارت ایران بود، او ترکیه را ساخت بطوریکه امروز پولدارهای ما برای فرار از خشونت و غارتگری حکومت اسلانی در ترکیه سرمایه گذاری میکنند.

مدیرکل خاورمیانه و شمال آفریقای وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی روز شنبه گفت که «در حال تلاش برای بهبود روابط با مصر هستیم» و حل مشكلات ایران و عربستان می‌تواند بر این موضوع تاثيرگذار باشد جناب زعیم آیا سخن بالا به معنای این است که مصر در سیاست خارجی دنباله رو عربستان است و ریاض را بر ایران ترجیح می‌دهد؟
نه. مصر یک کشور نیرومند و مستقل است. جمهوری اسلامی میخواهد اشتباه احمقانه خود را در قطع روابط خود با مصر جبران کند. مصر به دلایل تاریخی با ایران نزدیکتر است تا مصر. در همان زمان که این احمق ها نام یک آدمکش را که رییس جمهور مصر را ترور کرده بود روی یک خیابان در تهران گذاشتند. پس از چندی مصر پیشنهاد بازگشت روابط دیپلماتیک را به شرط برداشت نام آن آن آدمکش دادّ ولی جمهوری اسلامی نپذیرفت.

انحلال ارتش عراق کاری بسیار درست بود. پل برمر اگر یک کار درست انجام داده باشد همین بود. چون ارتش عراق می‌توانست تهدیدی برای ایران باشد. سیاست بین‌الملل شعر و شاعری نیست که براساس احساسات باشد. سیاست بین‌الملل بر اساس قدرت و توازن قواست. توازن قوا به ما می‌گوید عراق چه با صدام حسین و چه بدون صدام حسین می‌تواند تهدیدی برای ایران باشد.حتی اگر رییس دولتش شیعه باشد. فراموش نکرده‌ایم جلال طالبانی درباره عهدنامه 1975 چه گفت!؟ او کُرد بود که این حرف را زد چه رسد به عرب شیعه یا عرب سنی.چون همه عراقی هستند. اگر ارتش صدام منحل نمیشد و بعدا آمریکا آنرا به اف۱۶ و تانکهای آبرامز مجهز میکرد(که ارتش جدید را مجهز کرد)دوباره شاخی برای ایران میشد که چهل سال در تحریم تسلیحاتی است.
رضا
بزرگترین اشتباه امریکا همان انحلال ارتش عراق بود و با عراق همان کرد که اخیرا با افغانستان که ارتش آنجا را هم منحل و تمام زرادخانه 85 میلیارد دلاری خود را در اختیار طالبان گذاشت. انحلال ارتش عراق باعث ظهور داعش و کشتارهای فجیع در سوریه و عراق و غیره شد. از آنجا که 60% عراق شیعه هستند و گرایش به وطن اصلی خود ایران دارند، ارتش عراق بدون صدام حسین هیچ خطری برای ایران نمی بود.

جناب زعیم : درباره درگیری و اختلافاتی که با جمهوری اذربایجان در هفته های اخیر پیش امده نظر شما چیست
رامین فرپور
جمهوری اسلامی همیشه در مورد حکومت باکو بی خیال بوده است. حتی در 1991 که شوروی فروپاشی کرد استان لنگران (تالش) که درخواست بازگشت به وطن را نمود، ولی وزیر خارجه آقای دکتر ولایتی آن را نپذیرفت! جمهوری اسلامی نه توان نه انگیزه آن را دارد که حقوق ایران را نسبت به باکو (ایالت شیروان ایران) باز پس بگیرد یا حفظ نماید. در جنگ اخیر هم با سکوت احمقانه و خیانتکارانه خود ناظر از دست دادن مرز 30 کیلومتری ما با ارمنستان و اروپا؛ و نیز تاسیس پایگاه نظامی ترکیه در مرز ما و تقریبا تصرف نخجوان ما را ذلیل و توسری خود نشان داد.

شما می توانید نظر خود را در مورد این مطلب بنویسید

   
 : نام ونام خانوادگي
 : توضیحات

کد امنیتی را در کادر زیر وارد نمائید
 
   
   
 

      



 

جستجو در سایت

 

 

فهرست موضوع ها

 

      جمهوری اسلامی
      انتخابات در ایران
      حقوق بشر در ایران
      سیاست خارجی ایران
      اقتصاد ایران
      میراث فرهنگی و تاریخی
      کورش بزرگ
      پاسارگاد و تخت جمشید
      دموکراسی و سکولاریسم
      جنبش های ملی ایران
      جنبش ملی کردن نفت
      جبهه ملی ایران
      چهره های ملی ایران
      بحران هسته ای ایران
      خلیج پارس
      دریای مازندران
      سازمان ملل متحد
      شورای امنیت
      شورای حقوق بشر
      دیوان کیفری بین المللی
      یونسکو
      آسیای میانه و قفقاز
      خاور میانه
      خاور دور
      اروپا
      امریکای شمالی و جنوبی
      درباره من
      فرتور ها (عکس ها)
      English
 
 
 

 پیشنهاد ها و نوآوری ها

 

کلیه حقوق این وب سایت مربوط به کوروش زعیم ،محفوظ می باشد و هرگونه کپی برداری فقط با ذکر منبع مجاز می باشد