Monday, December 23, 2024   امروز ,   دوشنبه 3 دی 1403 خورشیدی

جزئیات مطالب  

   
16 شهريور 1399
طرح انتقال قدرت مسالمت آمیز از جمهوری اسلامی به نظام دموکراتیک سکولار - کورش زعیم

طرحی برای نجات کشور

انتقال قدرت مسالمت آمیز و صلحجویانه

تجزیه‌ی خاموش ایران، باج برای بقا؛ هوشمند رحیمی‌ - رادیو پیام اسرائیل

یک- طرح پیشنهادی ۲۷ اردیبهشت ۱۳۸۸ پیش از فاجعه  ۸۸ :

طرح گذاری که ما در اردیبهشت ۸۸، در پیش بینی تخلف فاحش در انتخابات پیش رو و تظاهرات اعتراض آمیز مردم و پاسخ خشونت آمیز حاکمیت، " پیشنهاد برای نجات میهن" تشکیل یک دولت موقت توسط جبهه ملی ایران بود. این طرح که اتهام براندازی نرم را بدنبال داشت به سه ماه زندان انجامید. ولی چون پیش از رویدادها پیشی بینی وقایع شده بود، اتهام تبلیغ علیه نظام کمرنگ شد.

در طرح پیشنهادی سال گذشته در ۱۳ فروردین ۱۳۹۷ ، با عنوان " در این چهار دهه اندوه بار" ایجاد کارگروهی نه نفره از طیفهای سیاسی مطرح کشور شامل سه تن از جبهه ملی، دو تن از نهضت آزادی و شورای ملی مذهبی، یک تن از هر کدام اصلاح طلبان و اصولگرایان پاکدست و یک تن از روحانیان خوشنام و روشنفکر را پیشنهاد کردیم تا زمینه را برای انتخابات نمایندگان یک مجلس موسسان جهت تدوین یک قانون اساسی نوین فراهم آورند؛ که پس از تدوین و به نظرخواهی مردم در رسانه ها گذاشه شود و متن نهایی قانون اساسی به رای مردم در یک همه پرسی گذاشته شود. پس از تصویب قانون اساسی، مجلس و دولت آینده  با رای مردم تحت نظارت همین کارگروه و سازمان ملل انجام خواهد شد.

دو- طرح پیشنهادی تکمیلی کنونی پیش از فاجعه ۹۸:

پیشنهاد تکمیلی ما ایجاد یک کارگروه مشابه در برونمرز برای تبادل نظر با ما است. این کارگروه باید همه حزبها و گروههای سیاسی واقعی و غیرمسلح ملی از چپ تا راست را در بر بگیرد. ما مدتهاست که روی پیش نویسی از قانون اساسی کار میکنیم. تا کنون متن های پیشنهاد دیگری هم از هم میهنان داخل و خارج کشور برای اظهارنظر دریافت کرده ایم. چه خوب میبود اگر همه ما میتوانستیم گرد یک میز به این امر مهم بپردازیم، تا با این همگرایی برای یک هدف مشترک، ملت رنجدیده میهنمان را به آینده امیدوار کنیم.

تنها راه نجات، آزادی فعالیت های سیاسی، انحلال مجلس خبرگان و تشکیل مجلس موسسان با رای آزاد مردم و تدوین قانون اساسی جدید بر پایه استانداردهای جهانی دموکراسی و حقوق بشر است. این حرکت حتی دشمنان کمربسته کشور را غافلگیر خواهد کرد.

قدرتمندان نظامی و کلان دزدان و قاچاقچیان و نوکیسگان غیرقانونی از ما نترسند که یک عفو عمومی مشروط امنیت آنان را تامین خواهد نمود.

ما همانگونه که در ۸۸، پیش از آن انتخابات مسئله ساز، برای نجات کشور از بحران خطرناکی که پیش رور میدیدیم، «پیشنهاد برای نجات میهن" را ارائه دادیم، اکنون هم پیشنهاد زیرا را میکنیم:

۱:  یک کارگروه متشکل از سه تن از جبهه ملی ایران، یک تن از هر کدام از حزب نهضت آزادی ،  شورای ملی مذهبی، یکی از اصلاح طلبان، و یکی از اصولگرایان و دو تن از روحانیان خوشنام. همه این نه تن باید با اعلام دارایی خود و منابع آن، پاکدستی و پیشینه خوب خود را اثبات کنند.

۲:  وظیفه این کارگروه فراهم آوردن شرایط و نظارت بر انتخابات مجلس موسسان است.

۳:  مجلسهای خبرگان ،   تشخیص مصلحت نظام و شورای نگهبان منحل اعلام خواهند شد.

۴:  مجلس موسسان اقدام به تغییرات بنیادین در قانون اساسی کنونی یا تدوین یک قانون اساسی نوین بر پایه تجربه جهانی و قانونهای سازمان ملل خواهد کرد. منشور جبهه ملی ایران اصل های بنیادین مهم قانون اساسی نوین را که همانا آزادی دین و مذهب ،  برابری کامل همه شهروندان در برابر قانون، جدایی دین از حکومت، و رعایت بیانیه جهانی حقوق بشر است را توضیح داده است.

۵:  قانون اساسی نوین برای سه ماه پیش از رفراندوم، به بحث و نظرخواهی صاحبنظران و مردم گذاشته شده، و اصلاحات پیشنهادی لازم با رای کارگروه انجام خواهد شد.

۶:  تصویب قانونی اساسی نوین با مراجعه به مردم در یک همه پرسی با نظارت سازمان ملل انجام خواهد گرفت.

۷:  پس از تصویب قانون اساسی نوین، انتخابات مجلس و رپیس جمهوری، با نظارت سازمان ملل و همه سازمانهای سیاسی، اجرا خواهد شد.

۸:  در طول مدت تدوین قانونی اساسی و تصویب توسط مردم و سپس انتخابات مجلس های شورای ملی و مجلس مهستان، که نباید بیش از یک سال باشد، این کارگروه بعنوان دولت موقت کشور را اداره خواهد کرد.


سه: عفو عمومی و امنیت برای همه:

مواردی که ما به این پیشنهاد افزوده ایم، اینست که جمهوری اسلامی نباید بترسد که با تمکین به این طرح اتفاقات شومی برایش رخ خواهد داد، هرچند که بدون این طرح در صورت فروپاشی احتمالی خشونت های غیرقابل تصوری رخ خواهد داد. ما پیشنهاد کرده ایم برای اینکه این تحول مسالمت آمیز باشد، امنیت همه سردمداران جمهوری اسلامی تضمین خواهد شد و یک عفو عمومی مشروط اعلام خواهد شد. این عفو عمومی اجازه خواهد داد کسانیکه دارایی های ملی را غارت کرده اند، اختلاس کرده اند، رشوه گرفته اند، قاچاق انجام داده اند که برخی سودشان را به خارج کشور برده اند و برخی در کشور سرمایه گذاری کرده اند، در امنیت باشند و ما اینها را از آنان پس نگیریم، تهدید یا مجازات نکنیم، بجز اینکه مالیات آنرا طبق قانون مالیاتها به دولت بپردازند. دزدی هایشان پس از مالیان قانونی مال خودشان، امنیتشان هم تضمین خواهد شد بشرط اینکه همه را در ایران سرمایه گذاری کنند. ما همچنین پیشنهاد کرده ایم کسانیکه پولهایشان را به خارج کشور برده اند، که مقدارش فوق العاده زیاد است، و فهرستش هم توسط سازمانهای بین المللی متعدد منتشر شده؛ آنها هم بیایند با امنیت کامل مالیات اختلاسها و دزدی هایشان را بدهند به صندوق دولت و بقیه سرمایه مال خودشان به شرط اینکه در ایران سرمایه گذاری کنند، در صنعت در کشاورزی در خدمات و هرچه که مایل هستند.

یک مورد دیگر هم این بود که آنها که جنایت کرده اند و بهرحال کارهای خشونت آمیز مانند حکم هایی که خلاف قانون حقوق بشر جهانی زندان و اعدام داده اند یا دست و پا بریده اند یا شلاق زده اند یا سنگسار کرده اند هم بخشوده بشوند. البته هم میهنان ایراد گرفته اند که چرا اینها را باید بخشید. پاسخ این است که باید ببخشاییم، زیرا منافع کشور مهمتر از عقده های شخصی است. ما میخواهیم این اشخاص که هم ثروت دارند و هم دسترسی به مزدوران جنایی در صدد فرار یا دفاع خشونت آمیز نکنند. از سوی دیگر این پول ها صرف پیشرفت صنعتی و کشاورزی و اقتصاد بشود، ملت بیشر سود خواهد برد تا یک دلخوشی زودگذر. ما باید یک گذار مسالمت آمیز بی خشونت و وحشیگری داشته باشیم تا کسی نترسد. همه در کشور بمانند و حتی بتوانند در شرایط عادی و دموکراتیک در رقابت مدیریت کشور هم شرکت کنند، رای مردم را بگیرند و به مجلس بروند و هر مقامی را که خواستند در شرایط رای آزاد با انتخابات

آزاد پیگیری کنند. ما در واقع میخواهیم گذشته ها را بگوییم که گذشته و از نو آغاز کنیم با یک قانون اساسی ملی حقوق بشری و دموکراتیک و انتخابات آزاد و بدون خشونت، همانگونه که ما برای دو سال در هفتاد سال پیش تجربه اش کرده ایم.

ما همه این مشکلات روانی مردم سرخورده و خشمگین را که چهل سال عمر خود را در خفقان و محرومیت و فقر و توهین گذرانده اند درک میکنیم؛ ولی خشونت را پاسخ برای یک دگرگونی مسالمت آمیز نمی دانیم.

بهرحال، اگر جمهوری اسلامی تن ندهد به چنین نقشه ای و چنین برنامه ای که هم جانشان حفظ میشود، هم دارایی شان، و هم احترامشان در جامعه - بهرحال همین احترامی که تصور میکنند دارند؛ و اگر مردم در نهایت ناامیدی و خشم بریزند توی خیابان و خشونت، جنگ داخلی، و حتی کشتار از دو طرف رخ بدهد هیچکس برنده نخواهد بود. البته خیلی ساده است که ما عقده هایمان را بروز بدهیم و بگوییم اینها این همه جنایت کرده اند، قتل عام کرده اند، اینهمه دزدیده اند، اینهمه غارت کرده اند و فلان کرده اند، چرا ببخشیمشان؟ همه را باید دار بزنیم. این نه تنها چیزی را حل نمیکند، که شمار زیادی از شهروندان بیگناه را ممکن است فدا بکند. چون اینها که همینجوری ساده کنار نمیروند، مگر اینکه امنیت داشته باشند. اینها بوسیه پول و مزدورانشان میجنگند و می کُشند، ما سالهای  ۷۸ و  ۸۸ را همه تجربه کرده ایم. ما فاجعه سال ۸۸ را در سال ۸۷ پیش بینی کرده بودیم. دهها تن کشته شدند، هزاران تن دستگیر شدند، همه بخاطر اینکه یک تقلب فاحش انتخاباتی را 

بقبولانند. اگر موجودیت خودشان روی خط باشد چه خواهند کرد.


چهار: پیشنهاد همکاری با گروههای ک ُ نشگر درونمرز و برونمرز

ما باور داریم که نه جبهه ملی ایران با همه خوشنامی، آن قدرت و نفوذ را دارد که به تنهایی با این معضل بزرگ روبرو شود و نه به مصلحت کشور است که با تکروی و انکار دیدگاهها و مشارکت تلاشگران دیگر در داخل و خارج کشور ملت را بار دیگر ناکام کنیم. ما نه تنها باید کنشگران سیاسی ناآلوده و خردمند کشور را به همکاری جذب نماییم، که کنشگران ملی و میهن پرست خارج از ایران را نیز نباید ندیده بگیریم که آنان نیروی توانمندی در راه رسیدن به هدفها و آرمانهای مشترک هستند. فقط سیاست بازان ابله نمیتوانند دیدگاهها و تلاشهای دیگران را تحمل کنند و به آنها ارج نهند. همه ما باید بدون فخرفروشی و خودبزرگ بینی و بستانکار مآبانگی دست در دست هم، و مغز روی مغز هم، نهیم تا بهترین، کم آسیب زا ترین و عملی ترین راه را برای نجات میهن و پایه گذاری یک حکومت مردم گرا و قانونمند پیدا کنیم.

پیشنهاد ما یک "لوی جرگه" نخستینی با نمایندگان سازمانها و نهادهای سیاسی و مدنی فعال است درباره موارد بالا بعنوان یک راه برونرفت از ب ُ ن بستی که کشور دچارش شده هم اندیشی کنیم تا این بار دیگر مانند ۵۷ مردم رنج کشیده و داغدیده ایران چهل سال گذشته را ناامید نکنیم.


کورش زعیم

هموند رهبری جبهه ملی ایران – سامان ششم

۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸خ

 

 

3/3

بازدید صفحه: 1415
 



جناب زعیم دیدگاه شما چیست؟ سپاس https://www.instagram.com/p/CIySyGyHcQG/?igshid=1qd0fhj4vqu3g
رضا
حفظ نظام یا تداوم نظام برابر است با نابودی ایران، چند تکه شدن آن و جنگهای داخلی و مرزی برای یک نسل کامل.

جناب مهندس پاسخ صریح به این دو پرسش ندادند ۱-اگر شما بودید آیا با مذاکره درباره موشکهای بالستیک از توان نظامی ایران صرفنظر می‌کردید؟ ۲-اگر شما رییس دولت ایران باشید برای به خطر نیفتادن منافع اقتصادی(مثلا صادرات ایران)تسلیم عربستان می‌شوید و از منافع منطقه‌ای صرفنظر می‌کنید؟
1- نه 2- نه

هنگامی که غرب قصد تسلیم شدن نشان ‌دهد، رژیم جمهوری اسلامی ایران در سرکوب داخلی و بی‌ثبات‌سازی خارجی پا پیش خواهد گذاشت. صبر ‌کنیم و ببینیم!
soheyla Jaavadi Ashteyani
این غرب نیست که قصد تسلیم شدن دارد، این جمهوری عمامه است که قصد تسلیم برای بقای خود دارد. جمهوری عمامه دیگر قدرت چندانی در برونمرز ندارد و از همه کشورها رانده شده است. ماجراجویی هایی که برای مردم ایران تا کنون 200 میلیارد دلار هزینه داشته برای هیچ.

درود جناب استاد فرض کنید در مقاله زیر ایران به جای ترکیه باشد و شما رییس دولت ایران باشید. چه می‌کنید؟ آیا برای به خطر نیفتادن منافع اقتصادی تسلیم عربستان می‌شوید و از منافع منطقه‌ای صرفنظر می‌کنید؟ https://www.bbc.com/persian/world-features-55015723
سعید
ما هرگز نمیخواهیم بجای ترکیه باشیم. ترکیه کشور بسیار بسیار فقیری بود که در 8 سال جنگ آخوندی و تحریم های ناشی از بالا رفتن از سفارت امریکا، تنها کانال واردات و صادرات ایران و عراق بود و از هر دو کشور 20% باج ترانزیت میگرفت. نخست وزیر دانای ترکیه، تورگوت اوزال، پول را صرف پیشرفت اقتصادی ترکیه کرد تا ترکیه به اینجا رسید همزمان با جمهوری اسلامی که کشور را غارت میکرد و به این روز انداخت. عربستان باید دوست اقتصادی ما باشد و دلیلی نباید برای مقابله داشته باشیم. پیش از جمهوری عمامه و تبدیل ایران به یک کشور فقیر و منفور ملتش و جهان، عربستان و امارات در ایران سرمایه گذاری میکردند. اردوغان رفتنی است ولی عربستان ماندنی است و بدرد ما میخورد.

چرا شما فارسها از بازپس گیری اراضی آذربایجان در جنگ قره باغ ناراحت شدید؟
تورک
ارگ تاریخ را بخوانید متوجه خواهید شد که نه جمهوری باکو مردمش "تورک" هستند و نه آرتساخ یا قره باغ. آرتساخ 7 هزار سال تاریخ دارد. تورک ها که بیشترشان فقط زبانشان ترکیست نخستین بار با مغول و سلجوق و غیره به منطقه وارد شدند. شما و همفکرانتان ایرانی خالص (97%) هستید. من نمیدانم چرا میخواهید نزول فرهنگی کنید. فرهنگی که شما بزرگ میدارید همان فرهنگ عثمانیست. افسوس.

آیا عربستان و امارات می‌توانند در یک ایران دمکراتیک با اخلال و اِعمال نفوذ در روابط ایران و غرب مانع نوسازی و تبدیل نیروی هوایی ایران به قوی‌ترین نیروی منطقه شوند؟
رضا
نه هرگز. آنها میخواهند ایران مانند گذشته تبدیل به یک دوست اقتصادی و گردشگری شود.

جناب زعیم اگر شما بودید آیا با مذاکره درباره موشکهای بالستیک از توان نظامی ایران صرفنظر می‌کردید؟
رضا
تولید موشک را خود من 20 سال پیش بجای اسلحه های سنتی پیشنهاد کرده بودم، ولی موشک فضاپیما! ما موشک قاره پیما نیاز نداریم. دشمنان بالقوه ما که امیدوارم در ایران بی عمامه آینده مانند گذشته دوستان ایران شوند نباید دلیلی برای حمله به پیدا کنند. حمله به اورپا هم مانند حمله به روسیه توسط آلمان نازی و ناپلیون خدکشی خواهد بود. من بزودی طرحی را ارائه خواهم داد که شاید این دشمنی های مصنوع دست جمهوری اسلامی را خنثی کند.

امروز قره باغ را آزاد کردیم و‌فردا به سوی جنوب ارس خواهیم آمد
پانترک
... و همان کاری را با ایرانیان خواهید کرد که عثمانی بر سر ارمنیان آورد؟ کمی بیشتر به فرجام اردوغان دقت کنید. کاش آرزو میکردید ایرانی باشید.

با توجه به اینکه بحرین فقط با یک پل به عربستان وصل است ولی ۲۰۰ کیلومتر با ایران فاصله دارد چگونه ایران فارغ از حکومت کنونی می‌تواند بحرین را به یکی از اقمار خود تبدیل کند؟ بهرحال بحرین استان چهاردهم ما بوده و ما آنجا حق آب و گل داریم
تا جمهوری عمامه وجود دارد، بحرین از ما دورتر و دورتر خواهد شد تا در افق آینده ایران محو شود.

آیا بحرین به دلیل نزدیکی جغرافیایی همیشه باید دنباله رو عربستان باشد؟
بحرین تا 20 سال پیش بسیار نزدیک به ما بود. دخالتهای احمقانه جمهوری عمامه و شیعه پروری که موجب ایران هراسی شد، بجای اشاعه فرهنگ ایرانی که 97% مردم بحرین را در بر میگیرد، دو سه قبیله مهاجر عرب را که کشور را اداره میکنند دارای نفوذ امنیتی بیشتری کرد.

استمرار طلبان حکومتی: ما هیچ‌ راهی بجز انتخابات برای تغییر نمی‌شناسیم پی نوشت: البته انتخاباتی که ما در آن تایید صلاحیت شویم و نه انتخاباتی که امثال جبهه ملی،نهضت آزادی و سکولارها در آن باشند
ربابه گفتی و کردی کبابم!

تمام پیش‌بینی‌های زعیم غلط از آب در آمد. مرز ۱۰۰ کیلومتری ایران و جمهوری قره باغ از بین رفت.کریدور ارتباطی،مرز ۴۰ کیلومتری ایران و ارمنستان را هم از بین خواهد برد. علی می‌ماند و حوضش
امروز قره باغ فردا تبریز
تمام پیش‌بینی‌های زعیم غلط از آب در آمد؟! چه پیش بینی کرده بودم؟ شما نوشته های من را لطفن بیشتر بخوانید.

شانش پیروزی شعله سدی را چقدر می دانید؟
soheyla Jaavadi Ashteyani
بستگی به شمار و کیفیت رقیبانش دارد.

با وجود بایدن امکان تداوم جمهوری اسلامی را چقدر می بینید؟
soheyla Jaavadi Ashteyani
فروپاشی جمهوری اسلامی از درون است و ارتباط چندانی به کشورهای دیگر ندارد.

صادق زیباکلام گفت‌: تندروها اگر بتوانند مجوز حضور احمدی‌نژاد را از شورای نگهبان بگیرند، او به پاستور برمی‌گردد. در غیر این صورت از بین آقای زاکانی و آقای جلیلی با حداکثر ۳۰ درصد آرا یکی به عنوان رئیس‌جمهوری از طرف همان اقلیت انتخاب خواهد شد
soheyla Jaavadi Ashteyani
ایشان خیلی نسبت به این دو خوش بین هستند. البته ظاهرا خامنه ای چنین برنامه هایی دارد. قالیباف هم خیز برداشته.

نظرتون درباره جنگ قره باغ و سود و زیان اش برای ایران چیست چه کار باید کرد
رها موحدی
تنها میتواند برای ایران زیان داشته باشد. ما نباید بگذاریم پای ترکیه به این ماجرا باز شود.

the regime has been hiding its nuclear activities and has been planning to obtain nuclear bombs to further strengthen its hold on power.
soheyla Jaavadi Ashteyani
They can not hide and will not be able to make nuclear bombs. However, the budget for these activities is very attractive for the responsible officials

با درود و عرض ادب و احترام : با توجه به شرایط کنونی اوضاع جهان و رقابت های حساس جهانی خاصه میان چین و روسیه و آمریکا از یک طرف و عملکرد ترامپ در خاورمیانه که گهگاهی دور از انتظار و شبیه به یک معجزه به نظر می آید از طرفی دیگر ؛ و مهمتر اینکه آمریکایی ها ابداء در شرایط حساس جهانی اسب را وسط رودخانه عوض نمی کنند ؛ افزون بر آن آقای ترامپ مانند هر رادیکال اندیش دیگری حرف آخر را همان اول می زند و کاملا نشان داده است یک شخصیت سیاسی پراگماتیست است که با شیوه رادیکال اندیشی گام بر می دارد و همین شیوه او صد البته اروپا و بخشهایی از جهان را با وی همراه کرده است . به همین دلیل نیز او چها سال دیگر در کاخ سفید خواهند ماند و احتمالا کارهای غیر منتظره دیگری را نیز انجام خواهد داد. هر چند عملکرد آقای ترامپ برای عده ای نا خوشایند و نیزعده ای را خشنود و مسرور می گرداند.
میرزاقلی خوبان عنبران
خیلی ها اینگونه می اندیشند و مردم امریکا هم در موافقت و مخالفت با او دو قطبی شده اند.

شانش پیروزی ترامپ چقدر است؟
soheyla Jaavadi Ashteyani
48% نسبت به رای مردم، ولی شاید بیشتر نسبت به رای الکترال.

شما می توانید نظر خود را در مورد این مطلب بنویسید

   
 : نام ونام خانوادگي
 : توضیحات

کد امنیتی را در کادر زیر وارد نمائید
 
   
   
 

      



 

جستجو در سایت

 

 

فهرست موضوع ها

 

      جمهوری اسلامی
      انتخابات در ایران
      حقوق بشر در ایران
      سیاست خارجی ایران
      اقتصاد ایران
      میراث فرهنگی و تاریخی
      کورش بزرگ
      پاسارگاد و تخت جمشید
      دموکراسی و سکولاریسم
      جنبش های ملی ایران
      جنبش ملی کردن نفت
      جبهه ملی ایران
      چهره های ملی ایران
      بحران هسته ای ایران
      خلیج پارس
      دریای مازندران
      سازمان ملل متحد
      شورای امنیت
      شورای حقوق بشر
      دیوان کیفری بین المللی
      یونسکو
      آسیای میانه و قفقاز
      خاور میانه
      خاور دور
      اروپا
      امریکای شمالی و جنوبی
      درباره من
      فرتور ها (عکس ها)
      English
 
 
 

 پیشنهاد ها و نوآوری ها

 

کلیه حقوق این وب سایت مربوط به کوروش زعیم ،محفوظ می باشد و هرگونه کپی برداری فقط با ذکر منبع مجاز می باشد