Monday, December 23, 2024   امروز ,   دوشنبه 3 دی 1403 خورشیدی

جزئیات مطالب  

   
19 خرداد 1399
به مناسبت سیزدهمین سالگرد درگذشت دکتر پرویز ورجاوند - کورش زعیم

به مناسبت سیزدهمین سالگرد درگذشت دکتر پرویز ورجاوند

مردی برای آینده که به گذشته پیوست


Esmail Nooriala اسماعيل نوری علا

از: کورش زعیم

ما امروز به یاد میاوریم پرویز ورجاوند را، هموند شورای رهبری و سخنگوی جبهه ملی ایران، مردی برای آینده، که زودهنگام با مرگی مشکوک به گذشته پیوست. ما یکی از ارزشمندترین یاران خود را سیزده سال پیش از دست دادیم. ایران یکی از عاشق ترین فرزندانش را، و ایران آینده یکی از کارآمدترین بازسازندگانش را.

یک زندگی سراسر خدمت به میهن، یک زندگی سراسر مبارزه برای آزادی ملت، یک زندگی پر از فداکاری و از خود گذشتگی، یک زندگی زیر فشارهای امنیتی و زندان، یک قلب پر از اندوه از ناکامی ها، از خودکامگی ها، از بی عدالتی ها، از فساد و تباهی حاکمان خشن و واپس گرا، که چون خاری دلش را ریش کرده بود.

ولی او به ما آموخت، و به جوانان ما آموخت، که چگونه برای رهایی ملت بزرگ و با فرهنگمان از چنگال جاهلیت و فساد و خشونت مبارزه کنند. او نهال دهها ورجاوند دیگر را در دل جوانانمان کاشت تا ببینیم کدام بارور شده اند و کدام به تباهی رفته اند.

و اکنون که ما تنها شده ایم، و ملت ما هنوز در بند است، و کشور ما هنوز از نادانی و فساد و خشونت و اندیشه های مالیخولیایی نه تنها منزوی و منفور جهان بلکه مضحکه جهانیان شده، و میهن ما که در طول تاریخ پُر افتخار هزاران ساله خود همیشه سربلند و پیشگام بوده تا این حد تحقیر و لگد خورده شده، چه وظیفه ای بر دوش ماست؟

آیا هنوز باید در جمع خود تنها باشیم؟ آیا هنوز باید در این تصور ناهوشمند باشیم که این سامانه حاکمیت اصلاح پذیر است؟ تا کجا باید سقوط کنیم تا همه ما سوخته دلان باور کنیم که راه پیشرفت رو به عقب نیست؟ آیا نباید آنقدر درس گرفته باشیم که بتوانیم درک کنیم که راهمان یکیست و در هدف نهایی هیچ اختلافی میان ما نیست؟ آیا آنقدر شهامت و از خودگذشتگی در خود می بینیم، یا دستکم آنقدر از آینده میهنمان ترس داریم، که بتوانیم و بخواهیم دست در دست هم بیاندازیم، از خودبزرگ بینی ها و از خودشیفتگی ها و توهمات خود بهتر دانی گذر کنیم و در کنکاش با یکدیگر راه آینده را تعریف و نقشه راه را ترسیم نماییم؟

دل من می گوید، آری. عقل من می گوید که همه در همین اندیشه هستیم. فریاد خود را برای همبستگی و یکدلی در راستای دستیابی به این هدف مشترک در سینه حبس نکنیم.

کورش زعیم ، هموند شورای مرکزی جبهه ملی ایران

تهران – 19 خرداد 1399

بازدید صفحه: 1035
 



خبرگزاری «ایرنا» در گزارشی با عنوان «الیوت آبرامز؛ چرخش قطب‌نمای براندازی از منافقین به سلطنت‌طلبان» می‌نویسد «کناره‌گیری جان بولتون و اکنون برایان هوک، برخی را به این صرافت انداخت که ترامپ احساس کرده از تیم بولتون رودست خورده؛ بنابراین به فکر تغییر ترکیب تیم افتاده است. این تحلیل دور از واقعیت نیست.
soheyla jaavadi ashteyani
آآری، ولی هیجکدام از این دو گزینه بختی ندارند.

احتمال کودتا را چقدر می دانید ؟
soheyla jaavadi ashteyani
خیلی کم.

آیا عربستان دولت محوری در منطقه است؟
تلاش بسیار میکند که بشود. بن سلمان عربستان را به سده 21 هدایت کرده و اگر تحولاتی که او ایجاد کرده ادامه یابد و ما توسط جمهوری اسلامی به مسیر سقوط خو ادامه بدهیم بی شک عربستان محور خواهد شد.

۱-سخنان آن تحلیل‌گر آیا به این مفهوم نیست که عربستان نقش محوری دارد و ایران فارغ از نوع حکومت،کشور درجه دومی که عربستان میتواند در نوع روابطش با بحرین و کویت اخلال ایجاد کند؟ ۲-دکتر باوند اعتقاد دارند با توجه به قدرت و نفوذ آمریکا هر زمان بین ایران و آمریکا تنش زدایی و نزدیکی صورت گرفته کشورهای عربی از جمله عربستان سعی کردند به ایران نزدیک شوند و تنش زدایی کنند.این یعنی اگر رابطه ایران و آمریکا خوب شود رابطه ایران و اعراب هم خوب میشود
1- اگر سقوط اقتصادی و اخلاقی و سیاسی ایران با تداوم جمهوری اسلامی ادامه یابد، بی تردید عربستان حرف اول را در منطقه خواهد زد. 2- ایشان درست میگوید، ولی اگر جمهوری اسلامی به ویرانی ایران ادامه بدهد، دلیلی برای نزدیکی آنها به ایران نخواهد بود مگر برای بهره برداری و نفوذ سرزمینی.

درود یکی از تحلیل‌گران خارج از کشور درباره روابط ایران و عربستان گفته است ۱.اگر رابطه ایران با عربستان خوب باشد رابطه ایران با بحرین،امارات و کویت هم خوب خواهد بود و با مصر هم همینطور. جناب زعیم آیا کشورهای مذکور به خصوص مصر رابطه خود با ایران را منوط به نوع رابطه ایران و عربستان می‌دانند؟ اگر پاسخ شما مثبت است آیا به این مفهوم نیست که عربستان نقش محوری دارد و ایران فارغ از نوع حکومت،کشور درجه دومی که عربستان میتواند در نوع روابطش با بقیه اخلال ایجاد کند؟ مگر در دوران قبل از انقلاب عربستان در نوع رابطه ایران با بقیه کشورهای منطقه تعیین تکلیف میکرد؟ ۲.اگر رابطه ایران و عربستان خوب باشد رابطه ایران با آمریکا هم خوب میشود.جناب زعیم یادم هست که دکتر باوند برعکس این را می‌گویند و اعتقاد دارند با توجه به قدرت و نفوذ آمریکا هر زمان بین ایران و آمریکا تنش زدایی و نزدیکی صورت گرفته کشورهای عربی از جمله عربستان سعی کردند به ایران نزدیک شوند و تنش زدایی کنند.این یعنی اگر رابطه ایران و آمریکا خوب شود رابطه ایران و اعراب هم خوب میشود. مگر در دوران قبل از انقلاب عربستان در نوع رابطه ایران با آمریکا تاثیرگذار بود؟
رابطه ایران با مصر تاریخی و مستقل از عربستان است. ما باید با همه همسایگان مستقیماً رابطه خوب و دوستانه بر پایه منافع و احترام مشترک داشته باشیم. با امریکا هم همینطور.

شما می توانید نظر خود را در مورد این مطلب بنویسید

   
 : نام ونام خانوادگي
 : توضیحات

کد امنیتی را در کادر زیر وارد نمائید
 
   
   
 

      



 

جستجو در سایت

 

 

فهرست موضوع ها

 

      جمهوری اسلامی
      انتخابات در ایران
      حقوق بشر در ایران
      سیاست خارجی ایران
      اقتصاد ایران
      میراث فرهنگی و تاریخی
      کورش بزرگ
      پاسارگاد و تخت جمشید
      دموکراسی و سکولاریسم
      جنبش های ملی ایران
      جنبش ملی کردن نفت
      جبهه ملی ایران
      چهره های ملی ایران
      بحران هسته ای ایران
      خلیج پارس
      دریای مازندران
      سازمان ملل متحد
      شورای امنیت
      شورای حقوق بشر
      دیوان کیفری بین المللی
      یونسکو
      آسیای میانه و قفقاز
      خاور میانه
      خاور دور
      اروپا
      امریکای شمالی و جنوبی
      درباره من
      فرتور ها (عکس ها)
      English
 
 
 

 پیشنهاد ها و نوآوری ها

 

کلیه حقوق این وب سایت مربوط به کوروش زعیم ،محفوظ می باشد و هرگونه کپی برداری فقط با ذکر منبع مجاز می باشد