Monday, December 23, 2024   امروز ,   دوشنبه 3 دی 1403 خورشیدی

جزئیات مطالب  

   
11 آذر 1398
بیانیه جبهه ملی ایران- سامان ششم - به مناسبت کشتار آبانماه
بیانیه جبهه ملی ایران- سامان ششم
به مناسبت کشتار آبانماه
ساختار قدرت محافظ نظام، غیر شفاف و ناشنوای حاکم بر سرزمین ایران دیربازیست که از فقدان گردش آزاد اطلاعات ارتزاق میکند. نظامی که چهار دهه گذشته با ایجاد جوّ اختناق و سرکوب و آتش زدن مراکز دولتی و سینماها و حمله به احزاب و سازمانهای مدنی و غیره شکل گرفت، امروز با تکرار همان گونه اقدامات علیه مردم معترض به تُهیدستی و بیکاری و خفقان اجتماعی و سیاسی، و نیز به فساد گسترده و غارت دارایی های ملی و اموال مردم در موسسات مالی، و معاملات حکومتی، آنان را اغتشاشگر و وابسته به بیگانگان قلمداد میکند! و کشتار آنان را جنگ پیروزمندانه میخواند!
اکنون هم حکومت با تکرار اینگونه اقدامات و انتصاب تظاهرات مردم ناراضی و ستمدیده و ناامید، بویژه کارگران و جوانان محروم کشور، را به سازماندهی و تحریکات بیگانگان و عوامل برونمرزی ارتباط میدهد. اینگونه فرافکنی های توهین آمیز به مردمی محروم و غارت شده نفرت اکثریت خاموش جامعه را هم بر می انگیزاند. آیا تخریب و به آتش کشیدن بانک ها و فروشگاههای وابسته به صاحبان قدرت که در طی چهار دهه گذشته از جیب مردم فقر و تهی دست جامعه توسط جوانان و مردم مهاجر و حاشیه نشین شهرها بعلت بیکاری و درماندگی بوده یا ترفندی برای پوشاندن دزدی سپرده ها و سرمایه های مردم و غرامت از شرکتهای بیمه، یا عاملی برای سرکوب بیرحمانه هرگونه اعتراض و جلوگیری از فعالیت های اجتماعی؟ 
جبهه ملی ایران (سامان ششم) در حالیکه از هرگونه حرکت برای دستیابی به حقوق ملت پشتیبانی میکند، با التزام به بیانیه جهانی حقوق بشر و برابر با منشور حقوق شهروندی خود، نمیتواند با تخریب و آتش افروزی و غارت اموال عمومی و هر گونه عمل خشونتبار موافق باشد. تنها توجیهی که برای تحرکات اخیر میتوان یافت آن است که حاکمیت با انسداد کامل هرگونه تحرک در جامعه هیچ روزنه ای برای مطالبه گری حقوق شهروندی و هیچ راه حل معقولی برای رهایی ملت از بحران فزاینده کنونی در اختیار مردم یا ناراضیان و مخالفان نوع حکومت حاکم باقی نگذاشته است. 
جبهه ملی ایران (سامان ششم)، ضمن درک خشم جوانان کشور، تخریب اموال ملت را تقبیح نموده برخوردهای خشن و کشتار جوانان توسط تک تیراندازان و لباس شخصی ها را محکوم میکند. جبهه ملی ایران بر این باور است که گرچه سوء مدیریت کلان کشور عامل نابسامانی های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی کشور میباشد، گذر از بحران های ناشی از آنها، نه با رهیافت های اقتصادی و سیاسی مقطعی و نه با توزیع مواد غذایی و یارانه های تحقیر آمیز، بلکه با ایجاد گشایش در گلوگاه معضلات ساختاری قانون اساسی و برپایی حاکمیت قانون دموکراتیک برخاسته از رای آزاد مردم در شرایط آزادی فعالیت احزاب سیاسی و حقوق بشری امکانپذیر است.
در پایان، ما جان باختن صدها هم میهن را به مردم ایران بویژه خانوادهای داغدار تسلیت میگوییم و این ماه آذر را ماه سوگواری و یادبود از کشته شدگان راه آزادی و مبارزه با فساد و خودکامگی برای جبهه ملی ایران اعلام میکنیم. 
جبهه ملی ایران – سامان ششم
11 آذرماه 1398خ

بازدید صفحه: 751
 



با درود و عرض ادب و احترام : ماده 21اعلامیه جهانی حقوق بشر : (1) هرشخصی حق دارد که در ادره امور عمومی کشور خود ، مستقیماً یا به وساطت نمایندگانی که آزادانه انتخاب شده باشند ، شرکت جوید. (2) هر شخصی حق دارد با شرایط برابر به مشاغل عمومی کشور خود دست یابد. (3) اراده ی مردم ، اساس قدرت حکومت است ؛ این اراده باید در انتخاباتی سالم ابراز شود که به طور ادواری صورت می پذیرد . انتخابات باید عمومی ، با رعایت مساوات و با رأی مخفی یا به طریقه ای مشابه برگزار شود که آزادی رأی را تامین کند. قدرت سیاسی حکومت وقتی مشروعیت دارد که ارده مردم اساس آن باشد ؛ وقتی در یک کشوری مردم به دستورات و مصوبات قانونی و تصمیمات حکومتی توجه نمی کنند و به آن علاقه ای نشان نمی دهند؛ این بدان معنا است که مردم این کشور اوامر و اراده حکومت را مغایر با منافع ملی و در نقطه مقابل تمایلات خود می بینند. به عبارت دیگر قدرت حکومت چنین جامعه ای از مشروعیت سیاسی بر خوردار نیست . افزون بر آن وقتی مردم یک جامعه ای در واکنش به دستورات و اوامر حکومت به رژه خیابانی روی می آورند ؛ این بدان معنی است که از وضع موجود و عملکرد حکومت ناراضی و عاصی هستند و اینرا حق خود می دانند که خدمتگزاران خود را تعویض و در پی اصلاح قوانین، ساختار ، نحوه و چگونگی اداره جامعه خود بر آیند و این واکنش و اقدام مغایر با هیچ امر مقدسی نیست . با وجود پلیس ضد شورش در همان روزهای اولیه تیر اندازی بسوی مردم برای سرکوب و خاموش کردن فریاد مردم ؛ بدان معنا است که مشروعیت حکومت بطور کلی و یا دست کم نزدیک به آن از بین رفته است و اگر حکومت به قتل عام مردم به هر شکل و صورتی روی نیاورد ؛ قهر مردم، کار آن را در مدت کوتاهی یکسره می کند ؛ و این یعنی اذعان دستگاه قدرت به پایان مشروعیت قدرت سیاسی خود . قضاوت در مورد اینکه آیا مردم معترض وگرسنه و بیکار و گرفتار دست به خشونت های ناشایست زده اند و یا افراد سود جو مرتکب این اعمال شده اند بسی دشوار است و هر گونه خشونت و دست درازی و تخریب اموال عمومی و ملی امری نکوهیده و درخور سرزنش است . ولی به گواه تاریخ وقتی که مشروعیت حکومتی زیر سئوال می رود ؛ حکومتگران بر قدرت اسلحه واعمال استبداد و دیکتاتوری روزافزون روی می آورند ، که چنین قدرتی مشروع و پایدار نیست و پیآمد آن کشتار ،ترور ،تبعیض ،نابسامانی اجتماعی ، دزدی وغارت ، تخریب ،فساد اخلاقی، به بردگی گرفتن مخالفان ویا یکی از اعضای خانواده آنان به شکل انواع بردگی ، زندانی کردن مخالفان سیاسی و مردم عادی عاصی شده ، شکنجه های روحی و روانی ، ناامن کردن محیط زندگی ، از هم پاشاندن خانواده های مخالفان ، ترور شخصیت ، محرومیتهای اجتماعی ، اقتصادی و هزاران موارد دیگر که هیچیک از اینها چاره کار نیست . بلکه چاره کار آن است که بپذیریم که هر اتفاقی که در اطراف و پیرامون ما روی میدهد صرفاً ضرر و (زیان ) نیست و در آن حکمتی نهفته است و اگر پذیرفتیم آنگاه بیدار میشویم و اگر بیدار شدیم واقع بین می شویم و بر روی آتش بنزین نمی پاشیم . میرزاقلی خوبان عنبران
میرزاقلی خوبان عنبران
درست است.

پیشنهاد شما را در مورد نظام انتخاباتی آینده مطالعه کردم و بسیار عالی است.آیا در هردو نوع جمهوری ریاستی و پارلمانی نیازی به احیا نخست وزیری می بینید؟
soheyla jaavadi ashteyani
آری، در هر هال نخست وزیر باید باشد که در مورد ریاستی همان معاون اول است.

تاجزاده: رهبری و ریاست‌جمهوری باید ادغام و دوره‌ای شود
soheyla jaavadi ashteyani
دشواری از قانون اساسی است نه اشخاص یا سمت ها.

شما می توانید نظر خود را در مورد این مطلب بنویسید

   
 : نام ونام خانوادگي
 : توضیحات

کد امنیتی را در کادر زیر وارد نمائید
 
   
   
 

      



 

جستجو در سایت

 

 

فهرست موضوع ها

 

      جمهوری اسلامی
      انتخابات در ایران
      حقوق بشر در ایران
      سیاست خارجی ایران
      اقتصاد ایران
      میراث فرهنگی و تاریخی
      کورش بزرگ
      پاسارگاد و تخت جمشید
      دموکراسی و سکولاریسم
      جنبش های ملی ایران
      جنبش ملی کردن نفت
      جبهه ملی ایران
      چهره های ملی ایران
      بحران هسته ای ایران
      خلیج پارس
      دریای مازندران
      سازمان ملل متحد
      شورای امنیت
      شورای حقوق بشر
      دیوان کیفری بین المللی
      یونسکو
      آسیای میانه و قفقاز
      خاور میانه
      خاور دور
      اروپا
      امریکای شمالی و جنوبی
      درباره من
      فرتور ها (عکس ها)
      English
 
 
 

 پیشنهاد ها و نوآوری ها

 

کلیه حقوق این وب سایت مربوط به کوروش زعیم ،محفوظ می باشد و هرگونه کپی برداری فقط با ذکر منبع مجاز می باشد