Monday, December 23, 2024   امروز ,   دوشنبه 3 دی 1403 خورشیدی

جزئیات مطالب  

   
29 آبان 1397
درباره اعلام موجودیت جبهه ملی ششم- گفتگوی تلویزیون ایران اینترنشنال با کورش زعیم

درباره اعلام موجودیت جبهه ملی ششم

Image result for ‫کورش زعیم‬‎

گفتگوی تلویزیون ایران اینترنشال (اخبار شامگاهی) با کورش زعیم

سه شنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۷خ

مجری: نظر آقای دکتر فرشاد عضو هیئت رهبری جبهه ملی را شنیدیم، اما با کورش زعیم عضو شورای مرکزی جبهه ملی ایران همراه میشویم از طریق تلفن. ایشان یکی از کسانی بودند که این بیانیه را امضا کردند.

  پرسش: قای زعیم دلیل این انشعاب از نظر شما چه بوده؟


کورش زعیم: این را شما انشعاب نام نبرید، انشعاب نیست. ببینید، روش عضوگیری یا پیوستن به جبهه ملی از نظر اساسنامه ای اینست که

 اشخاص وقتی عضو میشوند، اول میایند توی سازمان دانش آموختگان و در آنجا برای شش ماه آشنا میشوند با اعضای دیگر، با اساسنامه، با منشور و خودشان را وفق میدهند با شرایط و آرمان های جبهه ملی. بعد میروند به یکی از سازمانهای شانزده گانه جبهه ملی که تخصصی هستند، مانند مهندسان، حقوقدانان، دانشجویان و غیره. بعدأ هر چهار سال یکبار ما باید یک کنگره با پلنوم داشته باشیم و این سازمانها نمایندگان خودشان را انتخاب کنند و بروند توی کنگره یا پلنوم و ۳۵ تن اعضای شورای مرکزی را انتخاب کنند.

ما متاسفانه در طول چهل سال گذشته فقط یک بار توانسته ایم این پلنوم یا کنگره را اجرا کنیم. که در آن ۳۵ تن از اعضای [شورای مرکزی] انتخاب شدند، ولی بعد از آن دیگر نتوانستیم. از زمان کنگره یا پلنوم که در سال ۱۳۸۲ بوده تا کنون بیست تن از اعضای شورای مرکزی که آن موقع انتخاب شده بودند، فوت کرده اند. هشت تن هم یا به علت کهولت کناره گیری کرده اند یا فوت کرده اند. بنابراین هفت هشت نفر مانده ایم. اینها برای اینکه شورای مرکزی فعال باشد و کار بکند، عده ای از اشخاصی که، خوب صلاحیت هم داشتند و علاقه داشتند را بصورت دعوتی عضو شورا کردند [تا شورا به همان ۳۵ تن برسد]. بنابراین، چون اینان روند عضو شدن را نپیموده اند، زیاد تسلط به [مسئولیت های تعریف شده و] روند فکری جبهه ملی نداشته اند. بنابراین ما شاهد بوده ایم که در این پانزده سال که از پلنوم جبهه ملی میگذرد، بیانیه های جبهه ملی از نظر کیفی پایین آمده است. بیشتر بیانیه ها ادواری و تحلیل ها در سطحی که شایسته جبهه ملی باشد نبوده است.

بنابراین، بیانیه های تحلیلیهم که به نام جبهه ملی و برحسب ضرورت داده میشد بیشتر بر دوش دکتر باوند و دکتر رشیدی و یک مقداری هم من بوده است. ما فکر کردیم که اصلا شایسته نیست که رهبری و خود شورا در حدی نباشد که بتواند تحلیلهای عمیق، علمی و آینده نگر برای شرایط کنونی کشور، بویژه اکنون که ما دچار بحرانی بسیار بسیار خطرناکی هستیم، و ما پیوسته هشدار میدادیم که اتفاق خواهد افتاد و افتاده، و آینده نگری هم میکردیم و برنامه میدادیم، که اینجور باید باشد، اینجور باید کشور را اداره کنند، این کار را بکنند این کار را نکنند، همه بایستی توسط هیئت رهبری و شورا انجام میشد نه تنها یک تیم سه نفره.

مجری: ممنونم، ممنونم، آقای کورش زعیم از شورای جبهه ملی ایران که با ما بودید و متاسفانه برای مدتی بسیار کوتاه.

https://iranintl.com/%D9%88%DB%8C%D8%AF%DB%8C%D9%88/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%B4%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%B3%D9%87%E2%80%8C%D8%B4%D9%86%D8%A8%D9%87-%DB%B2%DB%B9-%D8%A2%D8%A8%D8%A7%D9%86 Time: 17.25 :20:53

بازدید صفحه: 1554
 



با درود آيا مراجعه به آراي عمومي در سيستم سياسي ايران آينده در نظر گرفته شده است ؟ با احترام پادياوند
كامران پادياوند
البته، مگر میشود یک کشور را بدون رای آزاد مردم اداره کرد؟

شما که در هر دو حکومت زندگی کرده اید و شهرها و روستاها را دیده اید به ما بگویید آیا پیش از انقلاب وضع اقتصادی مردم بهتر بود یا پس از انقلاب شکوهمند؟
رضا
ما پیش از انقلاب پیشرفته ترین کشور صنعتی آسیا بودیم پس از ژاپن. نرخ رشد ما به 15% درصد رسیده بود که همه غربیها را نگران کرد که ایران خفته در حال برخیزیدن است. در دهه چهل تا اوایل پنجاه، نرخ رشد اقتصادی 0/3% بود که وقتی به نیم درصد رسید صدای همه بلند شد از تورم و گرانی! هر کس میخواست کار کند مشغول بود. کمبود نیروی انسانی چنان بود که کلفت ها از فیلیپین میامدند و مهندسان از اروپا. من در دفتر کارم به علت کمبود مهندس ایرانی بیکار برای تکمیل کادر مهندسی 12 نفره، از هندوستان و فیلیپین و استرالیا و هلند مهندس وارد و استخدام کردم. از کره جنوبی آمده بودند و از ایران خودرو میخواستند یک شعبه در کره باز کند و صنعت خودرو سازی کره جنوبی را راه اندازی کند. از کره جنوبی مدیرعامل ال جی آمد ایران دفتر من با هدیه که یک شرکت مشترک با پارس الکترونیک در کره ایجاد کنم که آنها هم مانند ما تلویزیون بسازند. رییس جمهور کره جنوبی آقای پارک آمد ایران و در گفتگویی با شاه گفت که آرزوی آنها در کره اینست که روزی به پای ایران برسند. باز هم بگویم؟...

من دانش‌آموخته حقوق بین الملل هستم و سالهاست که به صورت تخصصی در روابط بین الملل هم مطالعه و تحقیق می‌کنم. در کدامیک از سازمانهای ۱۶ گانه می‌توانم عضو باشم؟
سازمان حقوقدانان.

پولیت‌ بورو در جبهه ملی کدام بخش است و تصمیمات را کدام شورا می‌گیرد؟
پولیت بورو یعنی دفتر یا کمیته سیاسی. ما ساختار مشابه کمونیستها نداریم. تصمیم ها را شورا میگیرد.

شما می توانید نظر خود را در مورد این مطلب بنویسید

   
 : نام ونام خانوادگي
 : توضیحات

کد امنیتی را در کادر زیر وارد نمائید
 
   
   
 

      



 

جستجو در سایت

 

 

فهرست موضوع ها

 

      جمهوری اسلامی
      انتخابات در ایران
      حقوق بشر در ایران
      سیاست خارجی ایران
      اقتصاد ایران
      میراث فرهنگی و تاریخی
      کورش بزرگ
      پاسارگاد و تخت جمشید
      دموکراسی و سکولاریسم
      جنبش های ملی ایران
      جنبش ملی کردن نفت
      جبهه ملی ایران
      چهره های ملی ایران
      بحران هسته ای ایران
      خلیج پارس
      دریای مازندران
      سازمان ملل متحد
      شورای امنیت
      شورای حقوق بشر
      دیوان کیفری بین المللی
      یونسکو
      آسیای میانه و قفقاز
      خاور میانه
      خاور دور
      اروپا
      امریکای شمالی و جنوبی
      درباره من
      فرتور ها (عکس ها)
      English
 
 
 

 پیشنهاد ها و نوآوری ها

 

کلیه حقوق این وب سایت مربوط به کوروش زعیم ،محفوظ می باشد و هرگونه کپی برداری فقط با ذکر منبع مجاز می باشد