Monday, December 23, 2024   امروز ,   دوشنبه 3 دی 1403 خورشیدی

جزئیات مطالب  

   
1 مهر 1397
تیراندازی به رژه نیروهای نظامی در اهواز و خلاء امنیتی - کورش زعیم
تیراندازی به رژه نیروهای نظامی
در اهواز و خلاء امنیتی

Image result for ‫تروریسم‬‎

از: کورش زعیم
حمله بزدلانه تروریستی در سالگرد حمله صدام حسین به ایران، کسی که هم کشور خود را به نابودی کشاند و هم صدها هزار فرزندان این سرزمین را شهید و معلول کرد، حادثه دردناکی بود که به کشته شدن ۲۹ تن و زخمی شدن ۶۰ تن از شهروندان و کودکان این سرزمین و فرزندان سرباز ما انجامید. شلیک کور در یک رژه آیینی که سربازان اسلحه خالی و نمایشی حمل می کنند توسط مزدوران خائن به کشور که، هرچند گروهک تروریستی الاهواز تابع عربستان و امارات برعهده گرفت، ولی نشانه بی لیاقتی جمهوری اسلامی در تامین امنیت ملت ایران هم بود. دزدیدن درآمدهای کشور و سپرده های مردم و اموال و املاک عمومی و انباشت آن در حسابهای بانکی شخصی یا تبدیل آنها به املاک و دارایی های برونمرزی در دیگر کشورها، عامل بی اعتنایی به توسعه اقتصادی داخلی، فقر و بیکاری در سراسر کشور، بویژه در استانهای مرزی مانند خوزستان، کردستان و بلوچستان بوده و خشم مردم را برانگیخته است. در چنین شرایط است که گروههای تجزیه طلب یا وابسته به آزمندی بیگانگان قدرت میگیرند و می توانند یارگیری کنند.  

گروه الاهواز به عنوان یک گروه جدایی خواه با ادعای سرزمین های خوزستان و بوشهر و هرمزگان و همه جزیره های خلیج پارس، در سال ۱۹۹۹ (۱۳۷۹) در لندن اعلام موجودیت کرد، و اکنون در مصر و عربستان و امارات هم شعبه دارد. اقدامات تروریستی این گروه در طی این مدت عبارت هستند از ده انفجار در شهرهای مختلف خوزستان در سالهای ۱۳۸۴ و ۱۳۸۵، که بزرگترین آنها در فرمانداری اهواز  بود که ۱۱ تن شهید و ۸۷ تن زخمی داد. در سال ۱۳۹۲، آنها چندین لوله و تاسیسات نفتی رامشیر را منفجر کردند. در سال ۱۳۹۴، چند لوله انتقال نفت را در نزدیکی اهواز، و در بهمن ۱۳۹۵، افزون بر انفجار چند خط لوله نفت، حسین شریفی رئیس اطلاعات رامشیر و همراهانش را ترور کردند. احمد مولی، رهبر این گروه پارسال ترور شد. جالب اینکه نوه شیخ خزعل، عبدالحمید الخزعل، در همایش ۲۰۱۷ این گروه تروریستی در قاهره شرکت داشت و با سپاسگزاری از "برادران حزب جمهوریخواه امریکا" گفت که ترامپ قول داده خواسته های آنان را بررسی کند. آنچه این نوه ناخلف نمی داند اینست که پدربزرگش با پادرمیانی نماینده مجلس شورای ملی چهارم راضی شده بود با پذیرش ولایت خوزستان از دولت مرکزی اطاعت کند و مالیات سالانه را هم گردآوری و پرداخت نماید.  
بنابراین، رفتار سیاسی این گروه، با سابقه نابود کردن زیربنای اقتصادی همان سرزمینی که مدعی آن هستند، و کشتار کور جوانان و مردم خوزستان، نشان میدهد که بجز بازیچه دست قدرتهای بزرگ و برخی همسایگان پرمدعا نیستند. به آن همسایگان پرمدعا باید یادآوری کرد که خودشان در سرزمین متعلق به ایران نشسته اند و از چاههای نفتی که ما تعلق داشته زندگی می کنند.
از سوی دیگر، آنچه در این عملیات تروریستی بیرحمانه در اهواز ابهام ایجاد کرده، اینست که چرا با داشتن خط مستقیم شلیک به جایگاه سان بینندگان رژه، به سربازان غیرمسلح بی دفاع و ظاهرا" فدا شدنی برای اجرای یک طرح شیطانی شلیک کردند؟ دوم اینکه هنگام گزارش رویداد، یک سردار سپاه گفت از چهار حمله کننده دو تن کشته، یکی زخمی و در بیمارستان و چهارمی دستگیر شده است. دیری نپایید که سرداری دیگر گزارش داد که هر چهار مهاجم کشته شده اند! آیا بازجویی از مهاجمان راز مگو را فاش میکرد؟ وزارت اطلاعات کجا بود؟ آیا زورشان فقط به روسری دختران و معترضان به فساد و بی لیاقتی میرسد؟
این حادثه شوم قلب همه ایرانیان را خونین کرد. ما همه برای شهیدان این خیانت بزرگ به سرزمینمان می گرییم و به بازماندگان شهیدان اهواز دل آرامی میگوییم. 
کورش زعیم
هموند شورای مرکزی جبهه ملی ایران
تهران- ۱ مهر ۱۳۹۷خ
بازدید صفحه: 1879
 



جناب مهندس مطلب را در فیس بوک شما خواندم. آیا ولیعهد عربستان گاف بزرگی داده و توسط شورای بیعت برکنار خواهد شد؟
فشار برای برکناری او در جریان است و جانشین احتمالی او به عربستان بازگشته، ولی تغییر تضمین شده نیست.

درود آیا جمهوری اسلامی در چند سال اخیر برخی از عوامل تطمیع یا تهدید شده(به خصوص اصلاح طلبان حکومتی) را به خارج فرستاده که در پوشش منتقد یا مخالف نظام در بی.بی.سی و رادیو فردا و... از سیاستهای حکومت حمایت کرده و به مخالفان برچسب بزنند؟ مطمئنا آقای زعیم شما ماهواره دارید و می‌بینید
رضا
نه، این بی انصافیست. همه در اثر فشارها و تهدیدها رفته اند. از هر 150 فارغ التحصیل دانشگاه شریف 149 تن مهاجرت کرده اند. البته طبیعی است که از میان کسانی را که مهاجرت کرده اند کسی را با پول تطمیع کرده باشند.

پیش از انقلاب ایران روزانه ۶ میلیون بشکه نفت(معادل ۱۰درصد تولید جهانی) تولید میکرد. اگر انقلاب نشده بود آیا امروز ۱۰ میلیون بشکه تولید می‌کردیم؟
فریدون
هرگز این را نمی خواهیم. نفت یک ذخیره تاریخی است که نباید تلف شود. ما نفت را نخواهیم فروخت مگر به اندازه ای که توسعه زیربنایی و پروژه های بسیار سنگین نیاز داشته باشند، نه هزینه های جایر.

جناب مهندس زعیم من که نخواستم در رژیم اسلامی وزیر اقتصاد شوم که معدل ۷ کافی باشد!من طرفدار سرسخت جبهه ملی هستم و آرزویم این است که در ایران دمکراتیک در آینده وزیر بشوم
بهروز
امیدت را نگه دار که نوبتت میرسد.

خب اگر قرار باشد که ما وارد بازار ساخت هواپیمای جنگی نشویم باید همیشه محتاج آمریکا و اروپا باشیم تا به ما بفروشند یا شاید هم نفروشند
رضا
البته که باید خودمان هواپیما و جت جنگی بسازیم. من بیست سال پیش موقیتی را برای هواپیمای مسافری با یک سازنده معروف جهان، پهپاد و هواپیماهای تجسسی و تندروترین قایق توپدار جهان را بوجود آوردم که حتی سپاه و نیروی انتظامی و نیروی دریایی خواهان آن بودند، ولی اقایان وابسته به مافیای قدرت که میدانستند من اهل باج دادن و فساد کردن نیستم راهم را سنگلاخ و پروانه هایم را باطل کردند.

سعید کریمیان را در همان استانبول به گلوله بستند و کشتند و جبهه ملی بیانیه نداد اما برای یک سعودی ضدایرانی(خاشقجی) بیانیه دادند.
ما جرئیات را نمی دانستیم، هرچند بشدت مخالف ترور و خشونت هستیم، ولی تا جزئیات را ندانیم نمی توانیم موضع بگیریم، حتی اگر بعد ها پشیمان شویم.

http://jangaavaran.ir/نیروی-هوایی-عربستان/ آیا مطالب این مقاله خلاف نظرات آقای زعیم است که گفته بودند: عربستان در توان کاربرد و نگهداری و تعمیر وابسته به غرب است؟
ا.م
ارزیابی های نیروهای نظامی عمر محدود دارند. تردیدی نیست کشورها حتی ایران که داشتن جت های جنگی نوین محروم بود به موشک روی آورد تا بازداندگی خود را تقویت کند. عربستان هم پیوسته، بویژه در دوران رژیم کنونی، تلاش برای بالا بردن توان نظامی خود بوده است که همه میدانیم. ولی یکی توان دفاعی است و یکی توان تهاجمی. پرسش از من توان تهاجمی عربستان بود.

با درود جناب مهندس زعیم من در دوران لیسانس آدم بی خیالی بودم و خوب درس نمی‌خواندم و به همین دلیل با معدل ۱۵ فارغ التحصیل شدم ولی در دوران کارشناسی ارشد عقل به سرم آمد و اکنون معدلم بالای ۱۸ است. چکار کنم که کسی من را بخاطر معدل ۱۵ بیسواد نداند و بتوانم در ایران آینده وزیر اقتصاد بشوم؟
بهروز
کسی کاری به معدل 15 شما ندارد و 18 شما حاکم است، ولی برای گرفتن شغل درخواهید یافت که برخی مسئولان بلندپایه نظام حتی سزاوار نمره 7 هم نیستند. وزرای اقتصاد برخی دولتها را من علنی گفته ام که حتی سواد دبیرستانی نداشته اند.

یک پرسش از آقای زعیم : داستان جمال خاشقجی را ببینید که آمریکا نیز نمی‌تواند از ۱۱۰ میلیارد خرید اسلحه عربستان بگذرد. پس چطور آقای زعیم می‌گویند در ایران مردمسالار آینده ما دوباره مهم ترین کشور منطقه خواهیم شد در حالیکه عربستان پول زیادی دارد؟ آیا منظورتان این است که ما با افزایش صادرات نفت و گاز و عواید آن، امتیاز پولی عربستان را خنثی خواهیم کرد؟
فریدون
اسحله خریدن عربستان چه ارتباطی با کشور مردمسالار قدرتمند ما دارد. ما با عربستان دوباره دوست خوهیم شد، همانند همه همسایگانمان. من هرگز فروش نفت را برای هزینه های جاری و خرید اسلحه درست نمی دانم. نفت باید تنها برای طرح های بنیادین و زیربنیایی هزینه شود. البته این ؤزیم هم بیشتر پول نفت را دزدیده و در حسابهای شخصی پنهان کرده و چیز قابل توجها سهم خرید اسلحه نشده.

من یک جوان ۳۰ ساله از طبقه متوسط هستم و از اینکه مانند جوانهای پولدار نیستم رنج می‌کشم و حسرت آنها را می‌خورم. آیا شما هم مثل من رنج و حسرت دارید؟
آری، من هم در مبارزه با دیکتاتوری و فساد و خشونت داراییم زیر صخره ای به نام نظام مقدس جمهوری اسلامی و قوه قضائیه فاسد آن گیر کرده. این رنج رنج قابل تحمل و زیبابییست.

درود بر استاد گرامی بجز شرکتهای لاکی،گلداستار و شرکت ملی نفت چین نمایندگان کدام شرکت ها در اوایل انقلاب برای همکاری با شرکت های ایرانی نزد شما آمدند؟
سعید
رفت و آمد زیاد بود، ولی به علت بیسوادی و نادانی مسئولان بلندپایه من نمی توانستم پاسخگو باشم. کارخانه کشتی سازی بسیار بزرگ زاگرب پس از فروپاشی یوگوسلاوی، هواپیماسازی فوکر هلند که 20 سال پیش دچهار مشکل مالی شده بود، یک هواپیماسازی مشترک اتریش-هلند، یک کشتی سازی استرالیایی، دولت جماهیر شوروی، جمهوری آذربایجان، ارمنستان، سری لانکا.....

کانون وکلا به دروغ ادعای استقلال می‌کند. وقتی در چند دهه گذشته جرات یک انتقاد ساده از سیاست های حکومت را نداشته و حتا بعضی از اعضای کانون در مورد بازداشت غیرقانونی خانم ستوده و آقایان شعله شعدی و کیخسروی آنها را متهم به هزینه سازی برای کانون نموده اند چگونه می‌توان ادعای استقلال کرد؟ مگر منظور استقلال از حاکمیت نیست؟
حقوقدان ناراضی
کانون وکلا بشدت تحت فشار قوه قضائیه است، برخی عوامل خود را در آنجا کاشته اند و هر وکیلی که اطاعت نکند پروانه اش باطل با تعلیق میشود. همچنین آنها را از حضور در دادگاههای موارد سیاسی، اقتصادی، حقوق بشری منع کرده اند و غیره و غیره.

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا که تحت فشار افکار عمومی و کنگره آمریکا است تا نسبت به واقعه ناپدید شدن جمال خاشقجی واکنش نشان دهد، در آخرین اظهارنظر خود به خبرنگاران گفته: منطقی نیست که معامله تسلیحاتی ۱۱۰ میلیارد دلاری با عربستان را بر هم بزنم. دقت کنید. اگر ما به آنها ۱۱۰ میلیارد دلار سلاح نفروشیم آنها می‌روند از روسیه و چین می‌‎خرند و این به نفع ما نیست.کارهای دیگری می‌توانیم بکنیم. استاد نظر شما چیست؟ آیا این 110 میلیارد موازنه را به شدت به زیان ایران بهم خواهد زد؟ اسراییل چرا ساکت است در شرایطی که چند ده کیلومتر با عربستان در خلیج عقبه فاصله دارد؟
یک بازرگان واقعی همینجور رفتار می کند. کسی نباید منافع ملی خود را، یا حتی سود خود را، فدای احساسات با حتی حقوق بشر دیگران کتد. ترتمپ درست گفته. اسراییل توانش بیش از آن است که نگران تسلیحات عربستان باشد.

آقای زعیم نظرتان درباره ناپدید شدن جمال خاشقجی در کنسولگری عربستان در استانبول چیست؟ آمریکا و بریتانیا هم از تحقیق حمایت کرده و تلویحا به عربستان هشدار داده اند. آیا ولیعهد عربستان گاف بزرگی داده است؟
شما مطلب من را در این مورد در فیسبوکم بخوانید: https://www.facebook.com/kourosh.zaim.94/posts/366074630600473

یک نکته درباره کامنت خانم آشتیانی در یکی از صفحات این سایت: جان کری نگفت امید به داشتن یک دموکراسی جفرسونی در ایران آینده عبث است. او خطاب به ترامپ گفت: با خروج از برجام و آنچه در ادامه این سیاست محتمل ‌تر است این است که تندروها قدرت بیشتری پیدا کنند و زندگی در ایران اسف‌ بارتر و محدودتر شود نه اینکه یک سیستم «دموکراتیک جفرسونی» روی کار بیاید جناب زعیم فارغ از درست یا نادرست بودن سخن جان کری،واقعیت این است که جامعه ایران آماده تر از هر جامعه دیگری در منطقه برای دمکراسی است. تجربه چهل سال گذشته را دارند و درک سیاسی پیدا کرده اند و می‌دانند فقط دمکراسی واقعی می‌تواند ایران را در مسیر توسعه و پیشرفت جلو ببرد. بر خلاف سال ۵۷ که فکر می‌کردند اسلام می‌تواند باعث پیشرفت و آزادی شود
Reza
من هرگز منکر آماده بودن ملت ایران برای دموکراسی نشده ام. جفرسون خودش دموکراسی امریکا را بر پایه دموکراسی کورش بزرگ بنا نهاد، همچنین بنجامین فرانکلین هر دو.

جناب استاد چه عوامل و فاکتورهایی در سال ۱۳۵۸ شما را به این نتیجه رساند که شوروی در یک دهه فرو می‌پاشد؟
سعید
من رساله آیت الله خمینی (حکومت اسلامی) را خوانده بودم و آنرا مشابه دکترین کمونیسم یافتم. از آنجا که با کمونیسم به علت محدود کردن مردم وسلطه بر آنها مخالف بودم، و ماموران کا گ ب را دراین فراوان احساس میکردم، که خود منجر به مقاله ای طولانی شد، آغاز به مطالعه ژرف و گسترده درباره حکومت شوروی کردم. تحلیل های مخالف موافق را می خواندم و ارزیابی می کردم. سرانجام از ترس اینکه آنها در ایران چیره شوند، مانند کوشش آنها در زمان مصدق، تصمیم گرفتم ارزیابی خودم را بصورت کتاب بنویسم و منتشر کنم. از آنجا که من برای هر تحلیل بسیار بسیار گسترده پژوهش می کنم، در طی این چهل سال بیش از نود در صد درست از آب درآمده است.

جناب مهندس منظور من این بود که چرا فقط آمریکا و اروپا و‌ روسیه می‌توانند جت های مدرن بسازند و بقیه باید از آنها بخرند؟ آیا ساختن موتور جت دانش پیچیده ای دارد که ما نمی‌توانیم بسازیم؟
رضا
هم پیچیده است و هم هزینه زیاد لازم دارد. در کشورهایی که حکومت های فاسد و خشن دارند بیشتر نخبگان مهاجرت می کنند و درآمد ملی به غارت میرود، بنابراین اینگونه پروژه با هدف دزدی اجرا میشود مانند سدسازی در ایران و هواپیما سازی اصفهان-ایران 140. برای کشورهای کوچکتر که در آرامش و همکاری با دیگر کشورها زندگی می کنند صرف نمی کند که وارد بازاری شوند که پیشتر اشباع شده. برزیل وارد این بازار شد چون نیاز خودش به علت وسعت کشور تولید هواپیماهای کوچک را توجیه می کند.

چرا شما درخواست پادشاه پیشین سعودی و حسنی مبارک از آمریکا برای حمله به ایران را توجیه می‌کنید!؟ پاسختان به آقا/خانم ایرانی را ببینید.
IRAN
من مطلب را پیدا نکردم. لطفن نشانی بدهید.

جناب زعیم از یک طرف می‌گویند: عربستان اگر تا دندادن هم مسلح باشد، ذهنیت نظامی ندارد و از طرف دیگر در پاسخ به آقای آرش می‌گویند: ولیعهد عربستان درست میگوید
این دو مورد چه اشتراکی دارند؟ کارآمدی جنگی عربستان را در کشور ناتوان تری چون یمن دیده ایم. دهه ها طول می کشد تا فرهنگ جنگاوری در عربستان نهادیه شود.

با احترام باید عرض کنم که عربستان در سال ۱۳۶۳ نیروی هوایی مدرن تری از ما نداشت. آن زمان فقط پنج سال از انقلاب گذشته بود و نیروی هوایی ما هنوز مدرن بود. مشکل اینجاست که فانتوم در برابر اف‌15 بازنده بود ولی اف‌14 نیروی هوایی ما(که باید فانتوم ها را اسکورت می‌کردند)در برابر اف‌15 پیروز می‌شد
Reza
خواهش میکنم پیوسته عربستان را با ما نسنجید. آنها با هیچ ابزاری توان همدوشی با ما را ندارند. اف 14 هنوز یکی از بهترین جتهای جنگی جهان است.

man kamelan ba ostad saeed movafegam. yek systemi mesle France baraye ma khob ast.
soheyla jaavadi ashteyani
شاید، ولی حسنی مبارک و صدام حسین و چاوچسکو و تیتو و .... فراموش نکنید.

استاد درباره این موضوع چه نظری دارید؟ http://www.bbc.com/persian/world-45765554
آرش
ولیعهد عربستان درست میگوید. البته در دوران حکومت های پیشین برخی کشورهای خاور میانه کمک های مالی از نوع تسلیحات دریافت میکردند، و لی ترامپ یک بازرگان است نه سیاستمدار.

این هم از عبدالله بن عبدالعزیز که بعضی ها می‌گفتند او میانه رو است. لعنت بر دشمنان ایران http://www.bbc.com/persian/iran-45765550
ایرانی
شما آنان را که از رفتار ستیزگری و بی مسئولیتی جمهوری اسلامی می ترسند ناراحت نشو. چرا همین ها وقتی ایران با ثبات راهبردی اداره میشد، همه دوست ایران بودند. همسایگان از یک همسایه غیرقابل پیش بینی می ترسند.

آیا من که خواستار مذاکره و حل اختلافات با آمریکا هستم خائن به ایران محسوب می‌شوم؟
عاشق وطن
هر آدم خردمند یا هر دولتی که ذره ای از عقل برخوردار باشد، یا بیش از یک ارزن برای مردمش ارزش قائل باشد، همه دشواری ها را با مذاکره حل می کند. خائن آنان هستند که مذاکره نمی کنند و مردم را به فلاکت و بدبختی و کشور را به مخاطره می اندازند.

جالب است که جمهوری اسلامی مدام می‌خواهد نشان دهد که امریکا با ملت ایران دشمن است. در حالیکه مشکل آمریکا با حکومت جمهوری اسلامی است و نه مردم ایران. باید از مسئولان جمهوری اسلامی پرسید چرا آمریکا با هندوستان و چین و برزیل و آفریقای جنوبی و... مشکلی ندارد ولی با شما دارد؟
اراد
مشکل با خود اینهاست. از آغاز که زیر نفوذ شدید شوروی کمونیستی بودند، مرگ بر امریکا را آغاز کردند. بجای واژه امیریالیسم گفتند استکبار جهانی و تا کنون با دشمن تراشی های ساختگی مردم را مجبور به تحمل سکوت کرده اند.

رییس تیم حقوقی جمهوری اسلامی در دادگاه لاهه در گردهمایی کانون وکلا گفت: آمریکا در مورد مستثنا کردن غذا و دارو از تحریم دروغ می‌گوید (در حالیکه همه می‌دانیم حتا پیش از برجام و در سالهای 2012 ‌و 2013 و اوج تحریم ها، غذا و دارو هیچگاه تحریم نشده بود) جناب زعیم آیا آمریکا دروغگوست یا حکومتی که در ترجمه سخنان رییس جمهور آمریکا که گفته بود: رژیم تروریست ایران،ترجمه می‌کند ملت تروریست ایران؟ آیا آمریکا دروغگوست یا حکومتی که در ترجمه زنده سخنان رییس جمهور مصر که گفته بود حکومت سرکوبگر سوریه، ترجمه می‌کند حکومت سرکوبگر بحرین؟ آیا آمریکا دروغگوست یا حکومتی که از ۲۳ بهمن ۵۷ یک کلمه راست نگفته است؟
اراد
همه دولتها میتوانند در مواردی درغگو باشند. ولی تحریم خوراک و دارو طبق قانون های حقوق بشری سازمان ملل ممنوع است. جمهوری اسلامی البته گوی سبقت را از همه حکومتها برده است.

درود جناب استاد آیا سخنان رییس جمهور ترامپ درست است؟ سپاس https://www.radiofarda.com/a/i-told-saudi-king-he-wouldn-t-last-without-us-support-trump-said/29522565.html
سعید
آری. عربستان اگر تا دندادن هم مسلح باشد، ذهنید نظامی ندارد.

درود بر قاسم سلیمانی‌‌ ژنرال شجاع ایرانی که پوزه سعودی و امارات را به خاک مالید
IRAN
کی این اتفاق افتاده؟

در پانزده خرداد ماه ۱۳۶۳ منابع اطلاعاتیِ ایرانی از عبور یک فروند تانکر نفت‌کش در جنوب خلیج فارس در نزدیکی خطوط ساحلی عربستان خبر دادند. پس از تایید خبر، دو فروند فانتومِ مسلح برای هدف قرار دادن نفت‌کشِ کویتی، باندِ پایگاه ششم شکاری بوشهر را به مقصد جنوب خلیج فارس ترک کردند. دو فروند فانتوم F4-E با سرعت بالا و ارتفاع پایین در نزدیکیِ سطح آب در آسمان خلیج فارس به سمت هدف پیش می‌رفتند غافل از آنکه آواکس امریکاییِ حاضر در منطقه شناسایی‌شان کرده است. فانتوم ها در همین زمان با دو فروند F15 سعودی در خلیج فارس مواجه می‌شوند که با حمایت اطلاعاتی از طریق هواپیماهای آواکس ایالات متحده به سمت آن‌ها پرواز می‌کنند. درگیری نابرابری شکل گرفت که دستِ بالا با اف-15ها بود. فانتوم‌ِ لیدر هدف موشک نیمه‌راداریِ شلیک شده از سوی یکی از ایگل‌ها قرار گرفت و در دلِ آسمان متلاشی شد. فانتوم دیگر نیز صدمه شدید می‌بیند. خدمه فانتوم دوم که بشدت آسیب دیده با مهارت خود موفق به فرود اضطراری در جزیره کیش می‌شود پس از مدت‌ها یک نشریه آمریکایی فاش کرد: یک استاد خلبان آمریکایی، هدایت جنگنده‌های عربستان را در حمله به هواپیماهای ایران بر عهده داشته و آنها را که مشغول تمرین سوخت‌گیری از یکی از تانکرهای نیروی هوایی ایالات متحده بودند تشویق به این کار کرده است.
آرش
1- عربستان همیشه از خلبان های خارجی استفاده می کند. 2- آواکس ها همان ها هستند که این احمقها از تحویل آنها که خریده بودیم سرباز زدند. 3- اطلاعات نظامی باید میدانست که عربستان هواپیماهای پبشرفته تری دارد و هرگز فانتوم ها را نباید میفرستاد. بیشتر دستورهای نظامی توسط آدم های غیرنظامی و بی دانش و تجربه ولی "حزب الهی" صادر میشد.

جناب مهندس اگر شما بودید فانتوم را با تامکت به آبهای جنوب خلیج فارس می‌فرستادید؟ در برابر سرنگونی فانتوم چه موضعی می‌گرفتید؟
ارش
باید دید مقصر کی بوده، ولی در هر حال به علت حکومت عقب افتاده و بی برنامه جمهوری اسلامی ما باید این خفت ها را تحمل کنیم.

جناب استاد به اعتقاد من بهتر است رییس جمهور اختیاراتی همانند فرانسه داشته باشد(جنگ-صلح و‌ سیاست خارجی) و‌ نخست وزیر هم اختیاراتی مانند فرانسه(اداره امور داخلی کشور و اقتصاد). در واقع نظام نیمه ریاستی خوب است، هر چند من نظام ریاستی را ترجیح می‌دهم که به جای نخست وزیر، معاون رییس جمهور باشد(ایالات متحده آمریکا). سپاس
سعید
ما هم همین را نوشته ایم. در کشورهایی مانند ما که هرگز به دموکراسی خو نگرفته اند، ریاستی میتواند به استبداد شخصی تبدیل شود.

جناب مهندس آیا ساختن موتور جت های جنگی بسیار سخت است؟ آیا چین هم نمی‌تواند موتور جت بسازد و موتورهای جنگنده های شِنیانگ ساخت چین نیست؟
رضا
موتور جت موتور جت است و تفاوتی در ساختار ندارد. چین موتورهای جت را از اوکراین میگرفت و تلاش میکرد آنها را خود هم بسازد و دشواری زیادی داشت. ولی مثل اینکه با کمک آلمان این مشکل را حل کرده باشد.

باید دید کدام انسان ابلهی فانتوم ها را بدون اسکورت اف‌14 به حریم عربستان فرستاد! معلوم است فانتوم در برابر اف‌15 شکست می‌خورد، اما اف‌14 حریف اف‌15 بود و آنرا شکست میداد
Reza
درست است، البته مهارت خلبان را هم باید در نظر گرفت.

آیا پشتون ها نیز ایرانی تبار هستند؟
آری، پشتونها همان پختوهای آریایی هستند و از هزارسال پیش از میلاد در آنجا زندگی میکرده اند. پختوها که اکنون سنی حنفی هستند، پیش از اسلام زرتشتی بودند. اگر رقص آنها را که در دو دایره زنانه و مردانه درون هم دیده باشید، همان رقص دور آتش است.

جناب استاد منظور من این بود که با کاهش سیستم های پدافندی در کشورهای عربی احتمال حمله آنها به ما کمتر می‌شود چون توان پدافندی کمتری در برابر پاسخ موشکی ما خواهند داشت و نمی‌توانند به ایمن سازی کامل برسند و در نتیجه پیش از حمله به ما فکر می‌کنند. سپاس
سعید
در اصول درست است، ولی حتی با سامانه پدافندی، بسته به کیفیت آن بیش از یک سوم تا نیمی از موشکهای شلیک شده را نمی توانند رهگیری کنند. در مورد هواپیما کاربرد بهتری دارند که هم تعداد حمله کمتر خواهد بود و هم وقت زیادتری برای رهگیری.

آیا پیمان امنیتی ایران دمکراتیک با اسراییل را به نفع می بنیید و نظرتان در مورد دولت فلسطینی چیست؟ با توجه به شناختی که از شورای نخبگان جبهه ملی داریید شانس حذف پست نخست وزیر در قانون اساسی پیشنهادی را چقدر می دانید؟
soheyla jaavadi ashteyani
ما باید با همه کشورهای جهان روابط عادی داشته باشیم. از پلستین هم که حقوقش زیر پا گذاشته شده باید پشتیبانی اخلاقی کنیم. رای بر این است که دولت پارلمانی با نخست وزیر و رییس جمهور تشریفاتی. احتمال دارد مسئولیت جنگ و سیاست خارجی را به رییس جمهور بدهیم.

جناب زعیم پیشتر فرموده بودند که پول نقد عربستان عامل نفوذ نیست ولی امروز نظر دیگری دارند. چرا؟
رضا
زیرا پول نقد عربستان در برابر خیثیت جهانی ایران خریدار نداشت. امروز ایران حیثیتی ندارد.

جناب مهندس در مورد قضیه تحقیق کردم. منظور عادل الجبیر سال 1984 است که دو فانتوم ایرانی توسط اف15 های عربستان‌ به فرماندهی یک سرهنگ خلبان آمریکایی سرنگون شدند. هاشمی رفسنجانی هم در خاطراتش می‌گوید: فانتوم ها در زمان سرنگونی کاملا درون حریم هوایی عربستان بودند.
ارش
درست است.

درود به جناب استاد عربستان می‌خواهد بیست میلیارد دلار برای بازسازی یمن اختصاص دهد. آیا در‌ یک ایران دمکراتیک نیز عربستان پول نقد بیشتری از ما خواهد داشت و این مساله عامل مهمی برای نفوذ ریاض خواهد بود؟
سعید
البته، جمهوری اسلامی چهل سال است که درآمدها و دارایی ایران را می دزدد و به کشورهای دیگر و حسابهای شخصی انتقال میدهد یا در عراق و سوریه و لبنان و یمن خرج می کند. بنابراین ما کشور بسیار فقیری شده ایم و دهها سال طول می کشد تا یک دولت مردمی ما را به 1357 برساند.

آیا سرگی لاوروف بهترین وزیر خارجه جهان است؟
رضا
آری، من از رفتار و گفتار دیپلمتیک او خوشم می آید. آندره گرومیکو در زمان شوروی هم حرفه ای بود.

درود جناب استاد دیدگاه شما چیست؟ آیا هر چه سیستم‌ های پدافندی کمتری وجود داشته باشند موجب افزایش قدرت بازدارندگی موشکی ما است؟ https://ir.voanews.com/a/us/4589644.html
سعید
قدرت بازداندگی یعنی پدافندی نه آفندی. اگر کسی بخواهند به ما آفند بکند، این ما هستیم که باید دفاع موشکی داشته باشیم. کاهش ساانه های پدافندی در کشورهای عربی نشانه آنست که امریکا مطمئن شده ما به آنها هیچگاه آفند نمی کنیم.

وزیر امور خارجه عربستان امروز گفت: ایران هیچ نقشی در جهان عرب ندارد بجز اینکه از آن خارج شود آقای زعیم آیا منظور الجبیر کشور ایران حتا با یک نظام دمکراتیک است یا حکومت جمهوری اسلامی؟
علی
فساد و تباهی جمهوری اسلامی و ناتوان کردن ایران ما با سیاستهای غارتگری و دروغگویی و حرف مفت زنی، عربستان را پر رو کرده است. منظور او حکومت بی آبروی جمهوری اسلامیست.

از دیروز که وزیر خارجه عربستان این داستان را تعریف کرد شدیدا احساس حقارت می‌کنم. چه کسی جرات داشت در سالهای قبل از انقلاب شکوهمند هواپیمای ایرانی را سرنگون کند و آنرا در رسانه ها تعریف کند!؟
ارش
اگر منظورش پیش از انقلاب بوده، حرف مفت است. آنها جرات نمی کردند به هواپیمای ایرانی حتی نگاه کنند!

جناب زعیم این داستانی که وزیر خارجه عربستان دیروز تعریف کرد مبنی بر اینکه “ما یک خط تعیین کردیم و وقتی هواپیماهای ایرانی از آن گذشتند آنها را سرنگون کردیم” چیست؟ آیا سرنگونی در حریم هوایی عربستان (آسمان دریای سرزمینی)بود یا حریم بین المللی(آسمان منطقه فلات قاره)؟ آیا خلبانان سعودی انقدر ماهر بودند؟
ارش
نمی دانم منظورش کدام هواپیمای سرنگون شده است.

aya momken ast ghanoneh assasi ta norowz aamadeh beshavad manzoram noskeh jebhe meli ast. nazareton dar moredeh ketabeh Prince ya shhareyar Niccolò Machiavelli chist?
soheyla jaavadi ashteyani
قانون اساسی پیشنهادی هم اکنون زیر بازنگریست. ماکیاولی "هدف وسیله را توجیه میکند" را توضیح میدهد ولی ترویج نمی کند.

شما می توانید نظر خود را در مورد این مطلب بنویسید

   
 : نام ونام خانوادگي
 : توضیحات

کد امنیتی را در کادر زیر وارد نمائید
 
   
   
 

      



 

جستجو در سایت

 

 

فهرست موضوع ها

 

      جمهوری اسلامی
      انتخابات در ایران
      حقوق بشر در ایران
      سیاست خارجی ایران
      اقتصاد ایران
      میراث فرهنگی و تاریخی
      کورش بزرگ
      پاسارگاد و تخت جمشید
      دموکراسی و سکولاریسم
      جنبش های ملی ایران
      جنبش ملی کردن نفت
      جبهه ملی ایران
      چهره های ملی ایران
      بحران هسته ای ایران
      خلیج پارس
      دریای مازندران
      سازمان ملل متحد
      شورای امنیت
      شورای حقوق بشر
      دیوان کیفری بین المللی
      یونسکو
      آسیای میانه و قفقاز
      خاور میانه
      خاور دور
      اروپا
      امریکای شمالی و جنوبی
      درباره من
      فرتور ها (عکس ها)
      English
 
 
 

 پیشنهاد ها و نوآوری ها

 

کلیه حقوق این وب سایت مربوط به کوروش زعیم ،محفوظ می باشد و هرگونه کپی برداری فقط با ذکر منبع مجاز می باشد