پس از ۲۵ خرداد ۱۳۶۰، هم به جرم تحریک در ایل قشقائی برضد رژیم دستگیر و نزدیک دو سال زندانی شد. او مدتی را در سلول انفرادی گذراند و پس از آن به بند ۵ و ۶ اوین منتقل شد. نمازی در هفتم دیماه ۷۷، در مراسم چهلم پروانه و داریوش فروهر در مسجد فخرالدوله، در جو بشدت امنینی آن روزه علیه قاتلال داریوش و پروانه شعار داد و وزارت اطلاعات را متهم کرد.
چهار روز پس از تظاهرات اعتراضی دانشجویان دانشگاه تهران در ۱۸ تیرماه ۱۳۷۸ خسرو سیف، دبیرکل حزب ملت ایران را همراه با بهرام نمازی، مجید نیارمی و میرعبدالله لبافی و فرزین مخبر، که شعارهای ضد حاکمیت میدادند، دستگیر و در اوین زندانی کردند و تحت بازجویی قرار دادند.
در دهه ۶۰، او که به اصلاح نظام جمهوری اسلامی باور نداشت. اول بار در نخستین انتخابات ریاست جمهوری و آخرین بار در انتخابات مجلس اول شرکت کرد که حزب ملت ایران به علت تقلب در انتخابات و جلوگیری از مشارکت حزبهای ملی، شرکت در انتخابات رﮊیم را تحریم کرد.
او پنج شنبه ۲۵ مرداد ۱۳۹۷ براثر سکته قلبی دارفانی را وداع گفت. روانش شاد باد.
فرزین مخبر در پلی تکنیک حسابداری خوانده و حسابرس شرکتها بود. مخبر در ۱۳۳۷ به حزب ملت ایران پیوست و از یاران نزدیک داریوش فروهر بود. از سال ۱۳۳۷ تا انقلاب ۱۳۵۷ یازده بار به زندان افتاد. قزلقلعه، کمیته مشترک ضد خرابکاری، شماره ۳ و شماره ۴ قصر، زندانهایی بودند ه مخبر آنها را تجربه کرده بود.
فرزین مخبر که در دو رژیم به گناه آزادی خواهی و مبارزه برعلیه استبداد بارها بازداشت و زندانی شده بود هیچگاه در برابر سختی ها و زندانهایی که بر او تحمیل میشد سر خم نکرد.
در سال ۷۰ به دلیل فعالیتهای حزبی و رفت و آمد پی در پی به خانه فروهر بازداشت و روانه زندان کمیته مشترک ضد خرابکاری که حالا نامش زندان توحید شده بود، شد. در آنجا پس از بازجوییهای متعدد توسط سربازجوی وزارت اطلاعات، که گمان میکرد سعید امامی بوده باشد، روبرو شد که به او گفته بود ما شاخ و برگهای داریوش فروهر را میزنیم و سپس حساب خودش را میرسیم.
در دادگاه اعتراضات سال ۷۸، او همراه با خسرو سیف و نمازی و نیارمی و میرعبدالباقی به ۱۳ سال حبس محکوم شدند که در دادگاه تجدیدنظر به یک سال تبدیل شد.
فرزین مخبر در ۲ شهریور ۱۳۹۷ از سرطان درگذشت و حسرت آزادی ایران بر دلش ماند. روانش شاد و پایا.