ما در انتخابات ۱۳۷۶ هم بر سر چنین دوراهی ابهام آمیزی قرار گرفته بودیم، و سرانجام با ارائه تحلیلی از شرایط حاکم، به اعضاء و هواداران جبهه ملی ایران اعلام شد که میتوانند در رای دادن یا ندادن، از سنجش و خرد شخصی خود استفاده کنند.
امروز هم کشور ما در شرایط بسیار خطرآمیزی قرار دارد، تهدید در سراسر مرزهای ایران خفته، ائتلاف هایی در خاورمیانه و فراسوی آن علیه ایران در جریان است، و مذاکرات برجام که نخستین گام برای رفع تحریم هایی که در هشت سال دوران دولتی نابخرد بر کشور تحمیل شده بود هنوز تکمیل نشده، و نه تنها ایران ما را از حقوق بین المللی خود محروم کرده که عامل رواج فساد گسترده در نهادهای دولتی و شبه دولتی به بهانه دور زدن تحریم ها هم بوده است. اکنون که دریچه کوچکی برای نجات ایران باز شده، باید فارغ از شعارپردازی، انفعال، و قهر کردنهای ساختاری، این دریچه را باز نگه داریم و اسب را در میان رودخانه عوض نکنیم، که بر مجهول های شرایط آینده خواهد افزود.
ما امیدواریم که ملت ایران با یک تصمیم خردمندانه و میهن محور، هرچند تلخ و نادلخواه، تداوم تلاش های سیاسی و دیپلماتیک برای بازگشت به اقتصاد جهانی و نیز بهبود مدیریت کلان داخلی را تضمین کند. شاید که دولت آینده بتواند مطامع بیگانگان و نیز منافع نامشروع دولتهای موازی داخلی را به سوی منافع ملی تغییر مسیر دهد.
کورش زعیم
۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۶خ