Monday, December 23, 2024   امروز ,   دوشنبه 3 دی 1403 خورشیدی

جزئیات مطالب  

   
24 خرداد 1395
پیشنهاد به مجلس برای تصویب لایحه ای برای دروغ زدایی - کورش زعیم

پیشنهاد به مجلس شورای اسلامی

Image result for ‫مجلس شورای اسلامی‬‎

برای تصویب لایحه دروغ زدایی

به: جناب اردشیر لاریجانی، فرنشین مجلس شورای اسلامی در ایران

رونوشت: جناب حسن روحانی، فرنشین جمهوری اسلامی در ایران

کدبانان گرامی:

ما ایرانیان بخوبی می دانیم که سرچشمه همه پلیدی ها دروغ است. دروغ عامل فساد، عامل خشونت و نیز عامل خیانت به ملت و کشور است. ایرانیان راستین دروغ را بزرگترین گناه میدانستند و کسانی که امور کشور را بدست داشتند هرگز به ملت دروغ نمی گفتند. ما ایرانیان امروز که سدها سال است از این آیین نیکو دور افتاده ایم، و در زمان کنون بیش از هر دوران دیگر در تاریخ کشور به این بلا گرفتار آمده ایم، باید تلاش کنیم همانند نیاکانمان دروغ و ریا و نادرستی را از ذهن مردم، بویژه از ذهن دیوانیان کشور بزداییم. در این سی و چند ساله برپایی جمهوری اسلامی در ایران، بدتر از سده های گذشته، و در دوران دولت نهم و دهم به شدتی باورنکردنی، ما در هر سه زمینه نه تنها شکست خورده ایم که در ژرفای آنها فرو افتاده ایم.

مجلس شورا، هرچند که "ملی" نیست، ولی تعریف هموندی در آن نمایندگی "ملت" است، پس باید شایسته ترین سازمان مردم نهاد در کشور باشد، زیرا مسئولیت قانونگذاری کشور و نظارت بر اجرای آنرا و، بنابراین، بزرگترین مسئولیت برای دستیابی به خودسروری، پیشرفت و سربلندی کشور را بر دوش دارد. برای عملی شدن مسئولیت خطیر و تاریخ ساز زدودن دروغ از ارکان حکومت، که بدبختانه در درازنای زمان در تار و پود زندگی دیوانی ما درتنیده و امروز به زشت ترین شکل آن نمایان شده است، بایستی از فرهنگ ملی ما ایرانیان زدوده شود. این مجلس که ادعای نمایندگی مردم را دارد، می تواند در این امر بزرگ ملی پیشگام شود و نشان دهد که سیاست راستی و درستی است که سرچشمه نیکی و پاکی و نیکبختی است.

هنگامی که ما در آینده به پاکسازی کل کشور از دروغ و ریا و فساد بپردازیم، مردم باید این باور را از دیوانیان داشته باشند که اگر خودهم خطاکار باشند، دستکم دروغگو نخواهند بود؛ زیرا دروغ را ما ایرانیان پست ترین صفت برای انسان میشماریم. من قصد توهین یا کنایه ناروا به نشستگان در مجلس شورای اسلامی را ندارم، ولی باید گواهی دهید که امروزه دروغ و تزویر و ناپاکی بر همه جنبه های اداره جامعه ما چیره شده است.

برای اینکه بتوان مردم را به گرویدن دوباره به سرشت راستین ایرانیان برانگیزانیم و این باور را که کشور ما فقط با زدودن دروغ می تواند راه خوشبختی، پیشرفت و سربلندی را بپیماید، من به این مجلس شورای اسلامی در ایران پیشنهاد می کنم که در آیین نامه انضباطی خود و، مهمتر از آن، طی لایحه ای در مورد آیین گفتار و کردار مسئولان نهاد دولت و همه سازمانها و نهادهای حکومتی و شبه حکومتی که از خزانه ملت بهره میبرند و باید خدمتکار مردم باشند، دروغ بزرگترین گناه به شمار آورده شود و آنرا از هر خطا و خیانتی ناپسندتر و سزاوار مجازات اعلام نماید. دروغگویان را جایی در ایران نباید باشد.

این پیشنهاد، نخستین گام در راه نهادینه کردن راستگویی و درستکاری، که سرشت راستین ایرانی است، در سامانه مدیریتی کشور می باشد. از این پس، اگر هر نماینده مجلس که مدعی برگزیده شده بودن از سوی مردم است، در گفته ها و نوشته های خود با دانستن آنچه راست است دروغ بگوید، به کارگروه انضباطی مجلس فراخوانده شده برابر با آیین نامه تصویب شده، بسته به درجه جدی یا عمدی بودن آن نکوهش، وادار به پوزشخواهی از مردم، و یا صلب صلاحیت از نمایندگی در مجلس شود.

در مورد دروغگویی و نادرستی مسئولان دولت، سازمانهای حکومتی کشوری، لشگری، مذهبی و همه نهادهایی که از بودجه کشور تغذیه می کنند، اقدامات زیر پیشنهاد می شود:

۱- در صورت دروغگویی یا نادرستی در آگاهی رسانی به مردم و رسانه ها توسط مسئولان دولتی، مانند رییس جمهور، وزیران، فرنشینان همه سازمانهای دولتی و شبه دولتی که از بودجه کشور هزینه می کنند، توسط مجلس استیضاح و درصورت اثبات جرم از کار خود برکنار و یا به تحمل زندان دراز مدت محکوم شوند. کمترین مجازات برای رییس دولت، وزیران و مسئولان رده اول شاخه های قضایی و قانونگزاری کشور باید برکناری از شغل خود باشد.

۲- دروغگویی یا نادرستی در ارائه اطلاعات به مردم و رسانه ها توسط مسئولان سازمانهای دولتی و نهادهای شبه دولتی و مذهبی که تمامی یا بخشی از بودجه آنها از خزانه دولت تامین میشود، یا متکی به کمکهای مردمی هستند، پس از اثبات جرم به تعلیق مسئولیت، برکناری مدت دار یا دائم و یا زندان محکوم شوند.

هر چند این تخلفات را میتوان در آیین نامه های انضباطی هر سازمان یا نهاد گنجاند، ولی خواست من از مجلس بررسی برای گنجاندن جرم دروغگویی مسئولان حکومتی که همیشه سرچشمه همه گونه فساد در کشور بوده و هست در قانون جزایی کشور است. تا مطالعات کارشناسانه حقوقی برای اصلاحات در قانون جزاء صورت گیرد، عاجلانه پیشنهاد تصویب یک ماده واحده برای افزودن تبصره ای به ماده 698 نشر اکاذیب در قانون مجازاتهاي اسلامي با مضمون زير را دارم:

«تبصره: هر كس عالماً و عامداً در مقام رسمي در هر يك از قواي سه گانه و نهادهاي مختلف رسمي كشور، گزارشها و اظهارات دروغ و خلاف واقع به مطبوعات، رسانه ها، و يا به مراجع رسمي، بدهد؛ و يا در سخنراني ها یا سخنان خود در جلسات رسمي يا مجامع رسمي بيان كند، چنانچه عمل مرتكب مشمول مجازات سنگينتري طبق قوانين كشور نباشد، به اشد مجازات قانوني مقرر در اين ماده محكوم خواهد شد. افزون بر آن، مرتكب براي بار نخست به انفصال موقت به مدت سه سال و در صورت تكرار به انفصال دائم از مشاغل دولتي محكوم خواهد شد.»

از آنجا که سالانه دهها کنشگر دانشجویی و مدنی و حقوق بشری بعلت افشاء یا اعتراض به دروغ و فساد در جمهوری اسلامی طبق این ماده به زندان افکنده میشوند، شاید زمان آن رسیده باشد که این قانون درست بکار برده شود. اميدواريم كه پيشنهاد بالا، مورد توجه جدي نمايندگان مجلس شورا قرار بگيرد و نمايندگان با تصويب چنین قانونی وفاداري خود را به منافع كشور و مصالح ملت و فرهنگ ایرانی نشان دهند.

با گرامیداشت،

کورش زعیم هموند شورای مرکزی جبهه ملی ایران

تهران – ۲۴ خرداد ۱۳۹۵خ

 

بازدید صفحه: 2166
 



ohh vali kamakaan artesh daasteh president ast chon behar haal president montakhabeh melaat ast maasol.
Mark
و سیاست خارجی

dorrod nokostvazir baraye tammameh vozara bayad az president tayeed begiraad ya baazi az aanha? shaad bashid
Mark
وزیران از مجلس ها تایید میگیرند. تایید رییس جمهوری تشریفاتیست.

درود جناب استاد من بسيار علاقه مندم عضو جبهه ملي بشوم ولي شرايطم به گونه اي است كه اگر عضو شوم احتمالا از تحصيلات تكميلي در رشته حقوق محروم مي شوم. شخصي در اين مورد به من گفت: تو ترسو هستي كه عضو نمي شوي
سعيد
ترسو نیستید، خردمند هستید. نخست تحصیلات خود به پایان برسانید.

عربستان و ومتحدانش در جنگ يمن ٨٠٠ نظامي مزدور كلمبيايي استخدام كردند تا روي زمين بجنگند. يعني هنوز خودشان با بودجه نظامي ٨٠ بيليون دلاري نيروي زميني ندارند؟ وزير دفاع امريكا هم سال گذشته خريد جنگنده هاي مدرن از سوي اعراب را نمايشي خوانده بود
من که بارها گفته ام، ارتش عربستان پیش از این درگیری ها 20 هزار گارد حفاظت از خلیفه بود. اکثریت خلبان ها، سربازان، افسران و غیره از پاکستان، سری لانکا، و کشورهای دیگر است که با حقوق ها کلان برایشان می جنگند.

آقاي زعيم ديدگاه شما درباره مسائل داخلي بحرين مانند سركوب هاي حكومت در پنج سال اخير و حمايت عربستان از آن چيست؟ ايا واقعا ايران در امور داخلي بحرين دخالت مي كند؟ سوال دوم: اگر مردم بحرين خواستار تغيير رژيم آل خليفه شوند و در ايران هم دولتي ملي بر سر كار باشد عربستان مجددا نيروي سركوب اعزام خواهد كرد؟ سوال سوم: آيا ايران واقعا از حوثي ها حمايت تسليحاتي مي كند؟
رضا
دشواری ما در بحرین مذهب بازی جمهوری اسلامی است. من این را در بازجویی های خود در زندان هم ابراز کرده ام. این حماقت های حمهوری اسلامیست که ما را از بحرین دور میکند. تا 97% مردم بومی بحرین ایرانی هستند و آل خلیفه و تبارش مورد علاقه مردم نیستند. اگر جمهوری اسلامی نبود، شرایط 180 درجه متفاوت می بود. آری ایران از حوثی ها پشتیبانی میکند.

ما هشت سال تجربه جنگي داريم ولي عربستان ندارد حتا اگر شرايطش هم درحال تغيير باشد. از زمان جنگ كويت تاكنون بر زرادخانه سلاح هاي عربستان افزوده شده ولي از حضور امريكا در منطقه كاسته نشده. درحاليكه اگر به واقع شرايط عربستان و بقيه اعراب تغيير كرده بود به تناسب بايد از حضور امريكا در منطقه كاسته ميشد و اعراب نبايد نگران برجام و احتمال عادي سازي روابط ايران و امريكا مي شدند. به قول خودتان: نیروی هوایی عربستان در یمن به کجا رسید؟ 2. مردم عربستان گناهي ندارند درست است ولي بهرحال براي حفظ امنيت ايران بايد زرادخانه تسليحات عربستان نابود شود.
نگران عربستان نباشید، پس از فروپاشی حکومت آل سعد که زمینه اش آغاز شده، ما روابط خوبی با آنها خواهیم داشت. اگر ناخواسته جنگی درگیرد، امریکا و اروپا وارد آن نخواهند شد، و ما قدرت نظامی عربستان را روی صندلی چرخدار خواهیم نشاند.

درود بر شما يكي از تحليل گران معروف مقيم خارج در مورد مسائل منطقه بسيار يك طرفه تحليل مي كند و در واقع خشم و مخالفت شديدش با جمهوري اسلامي را در تحليل هايش دخالت ميدهد. نمونه اي از تحليل هايشان اين است: ١. سوريه: بشار اسد جنايتكاري است كه ٤٠٠ هزار نفر از مردمش را كشته و جمهوري اسلامي و روسيه در جناياتش شريك هستند. ايشان كوچكترين اشاره اي به نقش عربستان در تجهيز داعش كه باعث كشته شدن صدها هزار سوري شده نمي كنند و عربستان را حامي ارتش آزاد و دشمن داعش مي داند. ٢. بحرين: دخالتهاي جمهوري اسلامي باعث شده شيعيان بحرين سركوب و سلب تابعيت شوند.در ناآرامي هاي بهار عربي شيعيان وابسته به جمهوري اسلامي يك پليس بحريني را كشتند. ايشان كوچكترين اشاره اي به سركوب مردم توسط حكومت آل خليفه و كشته شدن ٦٠ معترض در تظاهرات توسط رژيم نمي كند و ملك حمد را محبوب مردم بحرين ميداند ٣. يمن: حمايت جمهوري اسلامي از حوثي ها باعث حمله ائتلاف عربي و ويراني يمن شد و اكنون هم قاسم سليماني نمي گذارد صلح ايجاد شود. ايشان كوچك ترين اشاره اي به كشته شدن ٣٠٠٠ غيرنظامي توسط بمبارانهاي ائتلاف نمي كنند و عمليات نظامي اعراب در يمن را طبيعي ميدانند.
دشواری بسیاری از تحلیلگران سیاسی ما این است که احساسات خود را بیان می کنند نه تحلیل حساب شده و پژوهش شده. وجود رژیم جمهوری اسلامی بسیاری از مردم را در هال خشم و نارضایتی نگه داشته و این تحلیل ها براستی واکنش آنها به رفتار جمهوری اسلامیست نه بیان واقعیت.

جناب زعيم چرا خط فهد(كه اعراب مثلا براي ايران در جريان جنگ با عراق روي نقشه كشيدند تا بگويند ايران نبايد از اين خط عبور كند و به جنوب خليج فارس حمله كند) در جريان حمله عراق به كويت پاك شده بود و ارتش صدام پس از اشغال چند ساعته كويت حدود 100 كيلومتر در خاك عربستان پيشروي كرد و شهر خفجي عربستان اشغال شد؟ هواپيماهاي مدرن ارتش قدرتمند عربستان كجا بودند!؟ آيا به نظر شما خلبانان سعودي در حال قليان كشيدن بودند؟چرا نيروهاي سپر شبه جزيره بي سپر شده بودند و ارتش امريكا كويت و خفجي را آزاد كرد؟ عربهاي منطقه بي عرضه بودند؟ فقط بلدند مردم بحرين را سركوب كنند و حوثي ها را بمباران كنند!؟
Reza
ارتش عرستان برای جنگیدن آموزش ندیده بود. آنها فقط یک نیروی کوچک برای حفظ خاندان آل سعود داشتند. اکنون شرایط در هال تغییر است.

درود " صادرات ایران به غیر از عمان به ارزش ۳۷۵ میلیون دلار به دیگر کشورهای منطقه خلیج فارس، لبنان، سوریه و کشورهای عربی شمال آفریقا همچنان ناچیز است. تجار ایرانی می دانند که توسعه تجارت با جهان عرب مستلزم بهبود روابط با عربستان سعودی است اما چنین امکانی با توجه به تنش سیاسی روز افزون بین دو کشور وجود ندارد. یک بانکدار ارشد ایرانی می گوید از زمان قطع روابط ریاض با تهران، بانک های اماراتی هم تمایلی به کار با تاجران ایرانی نشان نمی دهند." جناب استاد با توجه به مطلب بالا آيا عربستان همواره دروازه ورود ايران به منطقه است يا در بودن حكومت جمهوري اسلامي چنين وضعي وجود دارد؟ سپاس
سعيد
این شرایط موقتی است. کشورهای عرب زبان نمی توانند همیشه درهای خود را بروی ایران ببندند. البته با عربستان هم ما باید روابط اقتصادی آزادی داشته باشیم.

aya jebhe meli iran dar dakhel keshvar betoree kolee khod ra altenative hokomate felee midanad ya jozee az aan. chon shayad tadvineh ghanoneh assasi dar aayandeh nazdik hamin manaa va magsood ra bedahad? agaar belfaarz shoma dar aayandeh nokosvazir iran beshavid avaalin egdaame egtesaadi shoma baraye rosh va tosee iran chist? shaad bashid
soheyla jaavadi
البته که جبهه ملی خود را یک گزینه خوب برای ایران میداند. کوتاه کردن دست دولت از اقتصاد، ترویج سازمانهای مردم نهاد و حزب های سیاسی، آزاد سازی رسانه ها، ... بقیه اش را در نوشته های من بخوانید.

به نظر شما چه زماني در عربستان جنگ داخلي شروع ميشود تا يك كشور عربي ديگر مانند سوريه، عراق، يمن و ليبي نابود شود و توازن منطقه اي به نفع ما بهم بخورد؟ دوم: ما بايد به تمام طرفهاي جنگ داخلي در كشورهاي عرب اسلحه بدهيم تا انقدر همديگر را بزنند و نابود شوند.
امیدوارم هرگز چنین چیزی رخ ندهد. مردم عربستان گناهی ندارند. همین که آل سعود کنار برود و مردم خودشان رهبرانشان را برگزینند یک پیروزی برای ایران خواهد بود.

منافع ملي ايران ايجاب مي كند با اسراييل روابط راهبردي به خصوص نظامي و امنيتي داشته باشد. نبايد منافع ٨٠ ميليون ايراني فداي پنج ميليون فلسطيني شود. ما حداكثر ميتوانيم از تشكيل كشور مستقل فلسطين حمايت كرده و ميان اسراييل و فلسطيني ها ميانجي گري كنيم اما هرگز نبايد منافع ملي خود را در ارتباطات راهبردي با اسراييل به تشكيل كشور فلسطيني پيوند بزنيم. شايد سه دهه ديگر هم كشور فلسطين تشكيل نشد آيا قرار است تا آن موقع منافع ايران ناديده گرفته شود و از سودهايي كه ميتوان از روابط با اسراييل بدست اورد چشم بپوشيم؟ سياست خارجي براساس واقعيات ژئوپلتيكي است نه بر اساس اخلاقيات. ٢.محور ايران-تركيه-اسراييل مي تواند نقش متوازن كننده منطقه اي داشته باشد. روابط راهبردي نظامي-امنيتي ميان اين سه كشور در تامين امنيت ملي هر سه بسيار با اهميت است. ٣.فراموش نمي كنيم فلسطيني ها در جنگ عراق با ما جنگيدند، پس از اعدام صدام عزاي عمومي گرفتند و در تمام بيانيه هاي اتحاديه عرب جزاير سه گانه ايراني را متعلق به امارات دانستند و هميشه نام خليج فارس را به پيروي از برادرانشان در جنوب خليج فارس تحريف كردند
سعيد
1- درست است. 2- ترکیه فقط اگر به دموکراسی و چشم پوشی از عثمانی گرایی برگردد. 3- پلستینی ها چون اقتصاد خر گیر آورده بودند تنها ما خران را دوشیده اند و واسطه ها هم جیب هایشان را پر کرده اند.

dorrod aya dar taarhe pishnehadi shoma shoraye aali ghazaye ast ya goveh gazayeeh va aya president in shora ra entekhab mikonad?
soheyla jaavadi
این شورای عالی قضایی و ریاست قوه قضائیه و کلیه سلسله مراتب کنونی بسیار مسخره و برای کنترل دادگستری است. قوه قضائیه نه رییس می خواهد و نه شورا. عالیترین قاضی دیوان عالی مرکب از 9 تن بهترین و با تجربه ترین و غیر سیاسی ترین قاضیان کشور که هر کدام توسط رییس جمهور پیشنهاد و مجلس ها رای خواهند داد خواهند بود.

سرمایه ٔ من دروغ ا ست و بس – سوی راستی نیستم دسترس «فردوسی» حال ببینیم چه کسانی مخاطب اقای زعیم هستند؟ ۱- جناب اردشیر «علی »لاریجانی، فرنشین مجلس شورای اسلامی در ایران ۲- رونوشت: جناب حسن روحانی، فرنشین جمهوری اسلامی در ایران ابتدا ببینیم معنی « فرنشین، کدبان یعنی چه؟ – فرنشین : رئیس، سالار، سرور – – کدبان ـ مرد، آقا، سَروَر شوربختانه جناب زعیم نوشته خود را با تناقض و ناراستی شروع کرده اند. ایشان میخواهند سخنان رهبر وبنیان گذار انقلاب اسلامی که شالوده فکری حکومت اسلامی بر ان بنا شده را به عمد بفراموشی بسپارند چون گذارد خشت اول بر زمین معمار کج – گر رساند بر فلک، باشد همان دیوار کج پاسخ خمینی به مخالفانش که شاکی بودند از عهد شکنی او، دو کلمه بیشتر نبود: خمینی گفت: خدعه کردم. و السلام علی من اتبع الهدی ….. سخنان خمینی قبل از بقدرت رسیدن :روحانی نباید به کاری غیر از روحانیت یعنی بسط توحید و تقوی و پخش و تعلیم قوانین آسمانی و تهذیب اخلاق بپردازد(کشف الاسرار/ص۲۰۸) – بعد از بقدرت رسیدن: میگویند که روحانیت باید بروند سراغ کار خودشان و ملت را بگذارند و سیاست را بگذارند برای ما. شما در این ۵۰ سال هیچ غلطی نکردید. شما را من می شناسم. نمیخواهم اسمتان را ببرم. سر جایتان بنشینید. آدم بشوید! (سخنرانی درجمع فارغ التحصیلان دانشکده افسری/روزنامه جمهوری اسلامی/۲۶آبان۱۳۵۹) بد نیست نگاهی به مسئولیتهای این دو کدبانان تا به امروز بیندازیم. ابتدا کدبان علی لاریجانی: رئیس واحد مرکزی خبر سازمان صدا و سیما معاونت وزارت کار و امور اجتماعی، معاونت وزارت پست و تلگراف و تلفن، معاونت وزارت سپاه و جانشین ستاد کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی . وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی نماینده رهبری در شورای عالی امنیت ملی، یکی از سازندگان برنامه هویت ریاست مجلس مجلس هشتم- نهم- دهم. علی لاریجانی در سال ۱۳۸۲ طی سخنانی در دانشگاه صنعتی شریف گفت: «ایرانیان قبل از اسلام مردمانی کم سواد بودند و خود نیز علاقه داشتند بی سواد بمانند.» ——— اولین مسئولیت حسن روحانی در سال ۱۳۵۸، منهدم کردن ارتش بود و با اخراج و دستگیری و اعدام این سرمایه های وطن مآموریتش را اجرا کرد. در سال (۱۳۵۹تا ۱۳۷۹) انتصاب به نمایندگی مجلس شورای اسلامی . همین فرنشین مورد خطاب شما کسی است که سال ۱۳۵۸ در بروشو های تبلغاتی خودش را دکتر روحانی معرفی می کرد و در سال ۱۳۹۴ در بوق و کرنا کردند که اخوند جناب حسن روحانی شما مفت خر بدریافت مدرک فخیمه ای شده. البته شما مصلحت نمیدانید که اینگونه مسائل جزئی را بخاطر بیاورید. مسئولیت‌ها گوناگون در جنگ خانمان سوز ۸ساله از جمله عضویت در شورای عالی دفاع، ریاست ستاد قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء، روحانی یکی از۳ نفری بود که با مک فارلین شرکت داشت، عاونت جانشین فرماندهی کل قوا منصوب شد عضویت و ریاست شورای سرپرستی سازمان صدا و سیما، نمایندگی خامنه‌ای در نهاد شورای عالی امنیت ملی، دبیر شورای عالی امنیت ملی در دوره‌های اکبر هاشمی رفسنجانی و سید محمد خاتمی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، وی ریاست کمیسیون سیاسی-امنیتی-دفاعی این مجمع را نیز برعهده دارد موضع‌گیری در برابر حوادث تیر ۱۳۷۸: پاسدار رحیم‌صفوی بعدها در این باره گفت که در آن زمان پس از پیش‌آمدن یک درگیری لفظی، روحانی به نفع سپاه رأی داده است و گفته است: «سپاه باید بیاید؛ برای دفع فتنه تهران» ریاست گروه مذاکره‌کننده در پرونده هسته‌ای، فراموش نکرده ایم که در اخوند روحانی گفت همزمان با توقف و مذاکرات هسته ای ما پروژهای هسته ای را دنبال می کردیم اینها فقط نمونه هایی از دروغگویی های این دو کدبان شماست البته چون اکثرا خود فریب و باورمند به « انشاالله گربه » هستیم نه مگر اینکه ۸۰۰ سال پیش جناب سعدی در گلستانش فرموده: دروغ مصلحت آمیز به ز راست فتنه بر انگیز « گلستان سعدی» مگر تقیه چیزی بجز کلاه شرغی برای دورغگویی نیست؟ – تقیه: به آن معنی است که یک فرد مسلمان هرگاه لازم دید برای حفظ ( یا پیشبرد) منافعش دروغ بگوید. – ما ایرانیان بخوبی می دانیم که سرچشمه همه پلیدی ها دروغ است اما تقیه را دوست داریم اقای زغیم فراموش نکنید : تنها کشوری که پرچم ملی اش هیچ تطابقی با ان کشور ندارد ایران است تنها کشوری که اخوندها میتوانند رهبر و رئیس جمهور ….. شوند ایران است و منورالفکرهای کشور هم انها را با القاب دروغین خطاب میکنند. تنها در ایران کسی که کشتار ۱۳۶۷ شرکت داشته متواند وزیر دادگستری شود. یک شکنجه گر وزیر کار شود، و تنها در ایران است که نان به نرخ روز خورهایش برای استقرار ازادی از باند اخوند رفسنجانی و خاتمی و کروبی پشتیبانی میکنند برای مقابله با باند خامنه ای و……. تنها در کشور ایران است که وقتی دست اندرکاران رژیم اسلامی جنایت هایشان منکر نمیشوند جای طرد و افشا مورد ستایش قرار میگیرند و ……. آن کس که بداند و بداند که بداند – اسب خرد از گنبد گردون بجهاند آن کس که بداند و نداند که بداند – آگاه نمایید که بس خفته نماند آن کس که نداند و بداند که نداند – لنگان خرک خویش به منزل برساند
حمید
همه حافظه شما از تاریخ جمهوری اسلامی درست است. کدبان یعنی آقا، و فرنشین یعنی رییس. نه کمتر و نه بیشتر. وقتی میگویم اردشیر، یعنی ما میدانیم واژه "علی" را برای تظاهر بکار می بری. وقتی واژه های ایرانی بکار می بریم، یعنی زبان دروغ پرداز شما را قبول نداریم. وقتی احترام میگذاریم، یعنی ما مثل شما لات و لومپن نیستیم. کسی که می خواهد پیشنهادش را جدی بگیرند، به مخاطب نباید توهین آمیز برخورد کند. مشکل ما اینست که همه چیز را سپید و سیاه می بینیم، در صورتی این دو رنگ اصلن وجود ندارند و همه خاکستری است. سیاه بیرنگی است و سپید آمیخته همه رنگهاست. اگر این روشنفکران ما میتوانستند نه با احساسات بلکه با خرد خود سخن بگویند، آنگاه ما می توانستیم ادعا کنیم که ایرانی هستیم.

اقا اين اسنادي كه اخيرا امريكا منتشر كرده درباره ارتباط بنيان گذار(ان) جمهوري اسلامي با امريكا درسته؟ بعضي ها خيلي عصبي شدند و گفتند: جعليه
Arsham
نه تنها درست است که اکنون کتابی با تمامی جزئیات توسط خانمی که در سی آی ای در ایران کار میکرده زیر چاپ است و نوار مصاحبه مفصل با او هم منتشر شده.

گاهي اوقات شما سخناني مي فرماييد كه به نظر من احساسي است. براي مثال چند سال قبل شما درباره اعزام نيروهاي عربستان به بحرين گفته بوديد: اگر من بودم به عربستان اخطار ميدادم ظرف شش ساعت نيروهايش را از بحرين بيرون ببرد. جناب زعيم شما چه ابزاري داشتيد كه عربستان از آن بترسد و به اخطار شما تمكين كند!؟ عربستان نيروي هوايي مدرني دارد و با يك پل ١٣ كيلومتري هم به بحرين وصل است. در حاليكه ما ١٧٠ كيلومتر با بحرين فاصله داريم و قدرت نظامي مدرني هم نداريم.
من گفتم در شرایط دولت ملی در ایران، من این کار را میکردم، نه در زمان حکومت بیسوادان و دزدان و وطن فروشان. نیروی هوایی "قدرتمند" عربستان در یمن به کجا رسید؟ حتا متحدانش هم آو را ترک کردند.

خشمگين هستم جناب زعيم چون براي بعضي ها رابطه با عربستان و بقيه اعراب مهم تر از حفظ عزت و اقتدار ملي است. انگار ميخواهند به هر بهايي با عربها رابطه به ظاهر خوب داشته باشند حتا به بهاي حقارت و گذشت از منافع ملي (مثل دوران رياست جمهوري خاتمي و رفسنجاني)اما نمي دانم كجاي صحبتم به شوخ طبعي نزديك بود
Reza
شاید می خواهند از تنش و درگیری غیر ضروری پرهیز کنند. اگر ما انرژی خود صرف پیشرفت و قدرت خود کنیم، بهتر از آن است که با لاتهای محله درگیر شویم و به قدرتهای بزرگ بهانه برای دخالت دهیم.

baradare azizam reza moshkel ma nezaame islami ast dar iran va ta vaghti keh in nezaam baashad iran rangeh asayesh ra nakhahad did man mordeg shoma zendeh..
soheyla jaavadi
درست است!

جناب استاد در مسائل سياست خارجي گاهي بايد دروغ گفت. اقتضاي ديپلماسي اينست
سعيد
دروغ شاید منافعی کوتاه مدت داشته باشد، ولی آسیبی که در درازمدت میزند بسیار بسیار بیشتر است.

دو پرسش از شما دارم ١. اگر ايران بايد ابرقدرت منطقه باشد پس چرا ما بايد از قطع روابط با عربستان بترسيم؟ مگر ابرقدرت مي ترسد؟ من خواستار تداوم دشمني با عربها نيستم ولي ما يك كشور كوچك مثل لبنان نيستيم كه از عربستان بترسيم. بايد اقتدار و عزت ملي ما حفظ شود. ما بزرگترين كشور منطقه ايم و نبايد از كسي بترسيم. آيا قبل از انقلاب ما از عربستان مي ترسيديم يا آنها از ما؟ ٢. آيا به هر قيمتي بايد با عربستان رابطه خوب داشت؟ آيا ما بايد از منافع ملي خود در منطقه صرفنظر كنيم و تمام منطقه را در سيني طلا به عربستان تقديم كنيم تا روابط به ظاهر خوب شود و سعودي ها به ما لبخند بزنند!؟ آيا امريكا براي حفظ روابطش با روسيه خاورميانه و اروپا را به ولاديمير پوتين تقديم مي كند؟
Reza
1- ما باید کشورمان را جوری اداره کنیم که هیچ کشور منطقه نخواهد با ما قطع رابطه کند. باید قطع رابطه به زیان آنها باشد نه چندان ما، هر چند که این دوسویه است. 2- نه به هر بهایی. منافع ملی را هم هرگز نباید فدا کنیم. دیگر اینکه خشم تعصب آمیز شما را کمی شوخ طبع کرده است!

آقای زعیم گرامی پیشنهاد شما به این مسئله ذر ساختار دیوانسالاری ایران امروز حتمن پژواک قوی برای زدودن این ریشه پلید ندارد چراکه آثار نامیمون آن زینت بخش ارزشها وامتیازهای جاری شده است درهر صورت برای مقابله با چنین ناهنجاری ژرف اجتماعی فقط وضع قانون کافی ولازم بنظر نمیرسد چراکه مترقی ترین و یا نافذترین قوانین در صورت نداشتن ضمانت اجرا ، نهایتا تبدیل به دفتر پندو اندرز و یا شعار خواهند شد. مشکل فساد ، چپاول ، ریا و بسیار اعمال واخلاق رذیلانه در کشوربدلیل کمبود قانون نیست، بلکه غیبت سازمانهای قدرتمند مردم نهاد در بستر تصمیم گیریهاست که باعث میشود مجری ، قوانین را بنفع خود تفسیر کند وحقوق مردم (صاحبان واقعی کشور) را ضایع و کژی وناراستی ، فرامین ومصوبه ها را با مصالح ، منافع و سلامت جامعه هرچه بیشتر ناهمسو کند و اذهان همگانی را در سراب داشتن یک قانون مطلوب همیشه تشنه نکه دارد بیایید بقول حافظ بزرگ: بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو دراندازیم
مهرداد ع.
در هر هال، ما باید از جایی آغاز کنیم. از آنجا که دروغ ریشه همه کژی هاست، سنگ زیربنای خوبیست. برای انجام کار فاسد، دزدی یا هر کردار غیراخلاقی و ضد اجتماعی دیگر باید نخست دروغ گفت. اگر شما بتوانید در همان مرحله نخست مچشان را بگیرید می توانید از بسیاری فساد پیشگیری کنید. تداوم این کار پس از نسلی آموخته در این شرایط، فساد را به کمینه میرساند.

شما می توانید نظر خود را در مورد این مطلب بنویسید

   
 : نام ونام خانوادگي
 : توضیحات

کد امنیتی را در کادر زیر وارد نمائید
 
   
   
 

      



 

جستجو در سایت

 

 

فهرست موضوع ها

 

      جمهوری اسلامی
      انتخابات در ایران
      حقوق بشر در ایران
      سیاست خارجی ایران
      اقتصاد ایران
      میراث فرهنگی و تاریخی
      کورش بزرگ
      پاسارگاد و تخت جمشید
      دموکراسی و سکولاریسم
      جنبش های ملی ایران
      جنبش ملی کردن نفت
      جبهه ملی ایران
      چهره های ملی ایران
      بحران هسته ای ایران
      خلیج پارس
      دریای مازندران
      سازمان ملل متحد
      شورای امنیت
      شورای حقوق بشر
      دیوان کیفری بین المللی
      یونسکو
      آسیای میانه و قفقاز
      خاور میانه
      خاور دور
      اروپا
      امریکای شمالی و جنوبی
      درباره من
      فرتور ها (عکس ها)
      English
 
 
 

 پیشنهاد ها و نوآوری ها

 

کلیه حقوق این وب سایت مربوط به کوروش زعیم ،محفوظ می باشد و هرگونه کپی برداری فقط با ذکر منبع مجاز می باشد