Saturday, January 11, 2025   امروز ,   شنبه 22 دی 1403 خورشیدی

جزئیات مطالب  

   
1 فروردين 1395
پیام نوروز ۱۳۹۵ و نیایش سال نو - کورش زعیم

پیام نوروز ۱۳۹۵ و نیایش سال نو

Image result for ‫شیر‬‎

کورش زعیم

یکشنبه ۱ فروردین ۱۳۹۵خ

سال نو را با این امید آغاز می کنیم که ایران عزیز و ملت بزرگ ما سرانجام آینده امیدبخشی را در افق مشاهده میکند. با این امید که سال نو آغازی برای برونرفت ستم و دروغ و غارتگری و خیانت، از میهن اهورایی ما باشد. به این امید که سال نو آغازی برای رهایی از خودکامگی، تنگ اندیشی و فساد ساختاری؛ و پگاهی برای بازگشت به راستی و آزاد اندیشی و سروری مردم باشد. نوید که ما ایرانیان سرانجام کشور خود را پس خواهیم گرفت و به جهانیان نشان خواهیم داد که این کهنترین ملت جهان، هنوز هست و تا ابد خواهد بود.

آزادگی، راستي و مردم سالاري در سرشت ما ايرانيان است. ما نه تنها هیچگاه خودکامگی مذهبی را برنتابیده ایم، که از هرگونه خودکامگی بيزاريم. ما با دروغ و فساد بيگانه ايم، و آنچه گرفتارش هستیم ویروسی است که به ما تزریق شده و ما را سرافکنده ملتهای جهان کرده است. در ایران راستین دروغ و دشمن برابر هستند، زن و مرد برابر هستند و تنها ملتی در جهان هستیم که زن و مرد "همسر" هستند نه شوهر و زن یا مرد و ضعیفه. ما به باورهای مذهبی مردممان تجاوز نمی کنیم، توهین نمی کنیم و تبعیض قایل نمی شویم. همه باورها، مذهب ها، گرایش های سیاسی یا اقتصادی، نژادها و قوم ها گرامی و برابرند. آنان که تفاوت قایل می شوند خائن به کشور و فرهنگ ایرانی هستند.

ما ایرانیان با فرهنگ شادي آفريده شده ايم، ما سیاهپوش و دروغین گریه کنندگان نیستیم. ما ایرانی هستیم و همه جشن های ایرانی را رسمی و بر پا خواهیم کرد. جشن بزرگ نوروز را، و جشنهای ملی مهرگان، یلدا و سده را به تقویم باز خواهیم گرداند. ما در روز جهانی کورش، روز ملی ایران را جشن خواهیم گرفت، پرچم سه رنگ شیر و خورشید خود را خواهیم افراشت و همه کشور را چراغانی خواهیم نمود و پایکوبی خواهیم کرد.

هرچند سختی های زیادی در پیش است، ولی آینده نیکی را برای ملت ایران پیش بینی میکنم، زیرا ما ملت نیکخواهی هستیم. هنگامی که ملت ایران حاکمیت خود را خود بدست بگیرد، ثابت خواهد کرد که خشونت گرا نیست، ثابت خواهد کرد که آزاده و بخشاینده و مهربان است. ملت ایران همه کسانی را که از انحصارها و روابط نامشروع و غیرقانونی و ابزار قدرت بهره برداری کرده ثروت اندوخته اند خواهد بخشایید، بشرط آنکه مالیات ثروت نامشروع خود را بدهند و تمامی آنرا در ایران سرمایه گذاری کنند. ملت همه کسانی را که ستم کرده اند، خشونت کرده اند، زندانی کرده اند، حکم های ناحق و ستمگرانه داده اند خواهد بخشایید. ملت آنان را که به ناحق دستشان به خون آلوده شده باشد با مهراندیشی دادرسی و به کارهای مردمی خواهد گمارد. اعدام لغو خواهد شد. ملت هم مینهان گمراه شده ای را که برای فرار از ستمگری حاکمیت فریب تبلیغات دروغ بیگانگان را خورده و با ملت خود و فرهنگ والا و بینظیر ایران بیگانه شده اند خواهد بخشایید و حقوق برابر همه افراد را تضمین خواهد کرد. ملت ایران همه کسانی را که در اداره کشور خلاف حقوق مدنی و حقوق بشری عمل کرده اند خواهد بخشایید. ملت ایران شایستگی همه افراد را بی توجه به باورها و وابستگی های کنونی و گذشته، از برونمرز و درونمرز برای اداره کشور به کار خواهد گرفت. ملت ایران با همه کشورهای جهان روابط سیاسی و اقتصادی بر پایه منافع مشترک برقرار خواهد کرد. ملت ایران نشان خواهد داد که در بزرگی و مهراندیشی همتا ندارد.

امروزه آشکار شدن واپسگرایی و تروریسم مذهبی نشان می دهد که جامعه جهانی برای یک تمدن نوین آماده سازی می شود. جهانگرایی هرگز بدست نخواهد آمد مگر همه کشورهای جهان مردمگرا شوند و حقوق بشر نهادینه گردد. بازگشت طاعون افراطگرایی مذهبی و خشونت وحشیانه، و بازگشت دسیسه های سیاسی بین المللی برای هدفهای تاریخ گذشته گسترش ارضی و رویاهای استعمار نو، این نوید را می دهد که این بار آنها برای همیشه ریشه کن و نابود شوند. این اراده جامعه بشریست تا بتواند به نظم نوینی از همبستگی سیاسی دست یابد، آرمانی که نخستین بار کورش بزرگ ۲٦ سده پیش بنیانگذاری کرد.

رژیم های مذهبی، که همیشه با تبعیض و خشونت و در میان فساد سازمان یافته حکومت کرده اند، باید راه را بر سکولاریسم که در آن همه شهروندان برابر باشند، و همه کشور توسط کارشناسان اداره شود نه اهل منبر، باز کنند. بیشتر کشورهای اسلامی این منطقه با بالاترین درجه فساد و خشونت اداره میشوند.

حاکمانی که نمی توانند ایرانی باشند و ایرانی بیاندیشند؛ هرچند که ایران را خانه میشمارند، دلشان در خواستگاه باورهایشان است و ثروتشان در کشورهای امن، بهتر است تکلیف خود را با ملت ایران روشن کنند. ایران شهروندان چند همسره نمی پذیرد، اگر نمی توانند فقط و فقط به ایران بیاندیشند، کنار بروند و بگذارند آنان که فقط ایرانی هستند و به ایران می اندیشند این کشور را اداره کنند تا از ژرفای ذلتی که همین باورها و وابستگی ها ایجاد کرده به اوج ایرانی بودن برسیم. آنگاه است که ما ایرانیان بار دیگر پیشاپیش کاروان تمدن گام برخواهیم داشت و جهانیان را از آزادگی و خرد و دانش خود شگفت زده خواهیم کرد.

شاید که از این سال بتوانیم نخستین گام را برای زدودن دروغ و فساد و خشونت و بیسوادی حکومتی برداریم، و راه رهایی از سیاه دلی و تاریک اندیشی، و بازشکوفایی ملت بزرگ ایران را بپیماییم. باشد که لبهای تک تک مردم عزیزمان، در آینده ای نه چندان دور، دوباره خندان شوند و شادی دوباره به دلهای ما، و فرزندان فراری از خشونت مذهبی به خانه، بازگردند.

نيايش سال نو

ای تویی که خورشید من ایرانی را گرفتی تا در تاریکی و ایستایی ذهن تو پندارم که تنهایم،

اي تويي كه شير وجود من را در قفس موشان زنداني كردي،

ای تویی که آهن اراده من را با سنگ خارای خود می ترسانی،

و پرچم زيباي سه رنگين من را بیگانه كرده اي.

بدان که من ايرانيم!

من ذهن مردة تو را چنان با جنبش آزادگی خود تکان خواهم داد تا زنده و پویا گردد.

من دل تاریک تو را با فرهنگ جهان بین ایرانیم چنان روشن خواهم کرد، تا از تاریکخانه خود برون آیی.

تو تاریکی اندیشه خود را بر من تحمیل کرده ای،

تو خشونت فرهنگ خود را بر من روا داشته اي،

تو دارايي من را برده اي و در خواري و ناتواني رَهايم كرده اي،

ولی من تو را سرانجام به روشنایی ایرانی بودن خواهم کشاند،

من ستم تو را با مهربانی خود درهم خواهم شکست.

من ایرانی تا تو را انسان نکنم از پای نخواهم نشست،

و لذت و سربلندی ایرانی بودن را به تو خواهم چشاند،

تا هرگز نخواهي آنچه هستي باشي!

كورش زعيم

یکم فروردين 1395

بازدید صفحه: 1938
 



شخصي به من اهانت كرد. ثروت خود را به رخ من كشيد، با اوتوموبيل گران قيمتش به من گفت: بايد الاغ سوار بشوي.. كوروش جان من اگر به قدرت سياسي برسم و حتا يك روز از عمرم مانده باشد از او انتقام خواهم گرفت. آن روز حتا نمي تواند التماس كند. الاغ سوار را به او نشان خواهم داد
الاغ سواری بهتر از الاغ بودن است. شما الاغ سوار باش و خردمند، او گرانقیت سوار باشد و الاغ.

بفرماييد هي بگوييد: پول قدرت نيست. وزير دفاع عربستان پريروز به اردن رفت و امروز اردن سفيرش را از تهران فراخواند. همينطور مي تواند روي مصر و پاكستان تاثير بگذارد. اگر كوروش زعيم هم بجاي روحاني رييس دولت بود ميخواست با 600 ميليارد ذخيره عربستان چه كند
Arash
این کشورها مدتهاست که عربستان را میدوشند و امیدوارم به این کار ادامه بدهند. ولی اگر شما به مصری یا اردنی یا لبنانی بگویید "عرب" اگر سیلی تان نزند شانس آورده اید! (البته این کمی گزافه است، ولی احساسشان واقعیت دارد.)

hagh ba shomast haala bayad omid dashteh bashim keh ghanovneh assasi pishenehadi shoma bezoodi tadvin shaavad va man engadr ba soaal kaardanam vaghteh azizeh shoma ra nagirim. man ba reza jaan movafegaam, seyasaat jaayeh ehsasaat nist . hagh ba ishan ast.
salar ahvazi
سپاس از درک شما. البته عشق شما به یک ایران مردمسالار هم درک شدنیست.

در پرسشي كه ٨ سال قبل درباره بازسازي ارتش از شما داشتم پاسخ داده بوديد كه حداقل ٢ ناو هواپيمابر و 1200 فروند جنگنده و بمب افكن مدرن نياز داريم. پرسش كنوني من از شما اين است كه آيا 1200 را با در نظر داشتن ادامه خريدهاي اعراب در نظر گرفتيد يا با در نظر داشتن اينكه آنها به قول دوستمان روي 900 فروند بمانند؟ اكنون اختلاف كمي و كيفي 900 فروند است و اگر آنها به خريدهايشان ادامه دهند احتمالا وقتي در يك نظام دمكرات ما به 1200 فروند برسيم آنها 2000 فروند خواهند داشت.يعني ما نمي توانيم برتري هوايي داشته باشيم.
سعيد
آری، ولی من نمی خواهیم همه این بمب افکن ها را خریداری کرده باشیم. ما باید تولید کنیم. در این صورت تعداد بمب افکن ها مهم نخواهد بود، زیرا آناه نیازمند یک فروشنده خواهند بود. افزون بر آن، یک موشک می تواند یک هواپیما را از رده خارج کند.

پيشنهاد من اين است: برقراري دمكراسي در ايران و جنگ داخلي در عربستان. در اين صورت عربستان به شدت ضعيف شده و ايران دمكرات دوباره بعنوان ابرقدرت ظهور مي كند و كسي هم ديگر نمي تواند در برابر ايران از صفت قوي براي عربستان استفاده كند.
ما برای برقراری دموکراسی در ایران تلاش میکنیم؛ و در عربستان هم در آینده نزدیک شاهد بحرانی تغییرساز خواهید بود.

در آن مناظره به نظر من شخص ب رويكرد خود را در يك ايران مردمسالار بيان كرده و در واقع قدرت بالقوه و نهفته ايران(نه وضعيت كنوني)را به رخ شخص الف كشيده است به همين دليل گفته: نمي توانيد هيچكدام از همسايگان ايران را در برابر ما قدرتمند بدانيد(بجز روسيه) اين كه معلوم است در شرايط كنوني ايران ضعيفتر است و به همين دليل عربستان سياست تهاجمي در پيش گرفته است.
Reza
بدیهی است که همیشه در موضعگیری های سیاسی کشورها نسبت به یک کشور دیگر قدرتهای طرف مقابل در نظر گرفته میشود.

درود به استاد گرامي ١.اين قسمت از سخنان آقاي ب كه واقع گرايانه است: ؟عربستان بجز نفت و پول چيزي براي قدرتمند بودن ندارد. سلاح هاي مدرنش را كه بدون پشتيباني فني-لجستيكي امريكا و بريتانيا نمي تواند بكار ببرد و اصولا نمي تواند بدون حمايت غرب وارد هيچ جنگي شود. امنيتش را هم ناوگان پنجم و نيروي هوايي امريكا تامين مي كند و يك اقتصاد تك محصولي نفتي دارد. نفت و پول قدرت نيست. قدرتمند كره جنوبي و هند هستند. ٢.اين سخنان هم منطقي است: نفوذي كه امروز عربستان در منطقه پيدا كرده مديون انزوا و ضعف ايران در ٣٧ سال گذشته است و نه بخاطر قدرت ذاتي عربستان. وقتي ايران دمكراتيك شود آن وقت شما هرگز نمي توانيد بگوييد: عربستان همسايه قدرتمند ٣. اينكه شما فرموديد: خيال پردازي است، يعني ما هرگز نمي توانيم قدرتمندترين نيروي هوايي منطقه را از نظر كمي و كيفي داشته باشيم؟ آيا هميشه اين اختلاف ٩٠٠ فروندي بين ما باقي خواهد ماند؟
سعيد
من گفتم قدرت تنها بر پایه نیروی نظامی نیست. روسیه هم قدرت نظامی بزرگی دارد، ولی در معادلات جهانی همتراز امریکا یا اتحادیه اروپا نیست. شما وقتی قدرت دارید که مشکتان در جایی سوراخ نداشته باشد. شما ده هزار هواپیما داشته باشید، ولی وقتی مردم ناراضی هستند دو تا جاسوس از همان دشمنان بیگانه میتوانند مردم را به خیابان بریزند و آشوب بر پا کنند که با هواپیما نمی شود آنرا خواباند. یا بر عکس ما میتوانیم این کار را بکنیم.

جناب استاد ديدگاه شما درباره اين خبر چيست؟ سپاس http://www.bbc.com/persian/world/2016/04/160416_l31_saudiarabia_us_bill_september_attacks
سعيد
این خبر تازه ای نیست. بارها مقاله ها و افشاگری هایی درباره آن شده بوده است، ولی این سیستم امنیتی امریکا بوده که به دلایلی روی واقعیت سرپوش گذاشته و از افشا شده نقش عربستان و اسراییل جلوگیری کرده است.

بعضي از دوستان اپوزيسيون خارج از كشور(شايد به دليل مخالفتشان با سياست هاي جمهوري اسلامي)در واقع مي خواهند در تمام كشورهاي منطقه دوستان عربستان به قدرت برسند يا در قدرت بمانند. در لبنان ١٤ مارچ، در يمن هادي منصور، در بحرين آل خليفه، در عراق اياد علاوي، در سوريه مخالفان اسد. بايد از آنها پرسيد منافع ملي ايران كجاست؟ با چنين تحليلي ما چگونه بايد بپذيريم كه آنها از منافع ملي ايران حمايت مي كنند؟ سپاس
رضا
به باور من همه اوپوزیسیون خارج از کشور در نهایت خواهان برقراری دموکراسی در ایران و پیشرفت و سرافرازی کشور و ملت هستند. برخی اجازه داده اند که خشم از رژیم حاکم و ناامیدی در رسیدن به خواستهایش در دوران زندگی خودشان آنان را به پرخاشگری وادار کند. یک پرخاشگر، بی پرخاش احساس بودن نمی کند. من استوان هستم و هیچکدام در دلشان خواهان چنین سرانجام هایی که شما برشمرده اید نیستند.

درود جناب زعيم گفتگوي زير يك مناظره كوتاه بين دو نفر است. كداميك درست مي گويند!؟ شخص الف: ايران و عربستان دو همسايه قدرتمند هستند و ما نبايد با آنها رابطه پرتنش داشته باشيم شخص ب: بارها گفته بودم كه نمي توانيد هيچكدام از همسايگان ايران را در برابر ما قدرتمند بدانيد(بجز روسيه) ولي شما ظاهرا علاقه داريد قدرت بالقوه ايران چندهزار ساله را با عربستان ٨٤ ساله برابر نشان دهيد و جايگاه ايران را در سطح سعودي هاي قرون وسطايي پايين بياوريد. واقعا از تكرار اين حرف قصد اثبات چه چيزي را داريد!؟ اينكه شما سرسخت ترين مخالف جمهوري اسلامي هستيد!؟عربستان بجز نفت و پول چيزي براي قدرتمند بودن ندارد. سلاح هاي مدرنش را كه بدون پشتيباني فني-لجستيكي امريكا و بريتانيا نمي تواند بكار ببرد و اصولا نمي تواند بدون حمايت غرب وارد هيچ جنگي شود. امنيتش را هم ناوگان پنجم و نيروي هوايي امريكا تامين مي كند و يك اقتصاد تك محصولي نفتي دارد. با اين شرايط شما چطور اين كشور را در برابر ما قدرتمند ميدانيد!؟ نفت و پول قدرت نيست. قدرتمند كره جنوبي و هند هستند. آيا شما پيش از انقلاب مي توانستيد چنين حرفي بزنيد!؟ اگر شما واقعا مي خواهيد ايران(دمكراتيك) ابرقدرت منطقه شود ديگر نمي توانيد در برابر ما از صفت قدرتمند براي عربستان استفاده كنيد. يا ايران ابرقدرت است يا عربستان. نمي توانيد هردو را قدرتمند بدانيد. شايد شما دوست نداريد ايران ابرقدرت باشد و به همين دليل اينگونه عربستان را باد مي كنيد. در پايان بايد بگويم نفوذي كه امروز عربستان در منطقه پيدا كرده مديون انزوا و ضعف ايران در ٣٧ سال گذشته است و نه بخاطر قدرت ذاتي عربستان. وقتي ايران دمكراتيك شود آن وقت شما هرگز نمي توانيد بگوييد: عربستان همسايه قدرتمند.
شخص الف: سخنش روزآمد و منطقی است. ما باید در شرایط روز داوری کنیم تا تصمیم گیری ما برای کشور درست باشد. شخص ب در رویای داشتن آنچه داشته و دیگر ندارد است و استدلالش شعارگونه و برآمده از میهن پرستی گذشته گرایانه است. ما برای اینکه به شرایط گذشته، یا شرایط دلخواه خود، برسیم باید خردمندانه کار کنیم. چرخاندن شمشیر دور سرمان به حریف اجازه میدهد که شمشیر خودش را در شکممان فرو کند.

chegoneh mitavaan dar ghanoneh assasi ayandeh masalan zemanaathayeh gozasht keh president keh baayad artesh dar daaste oo bashad diktatori nakonad va masalan ghovaayeh mogananeh va ghazayeeh va heyaateh dolaat ra konsaa nakonad? shaad bashid ostad jaan
salar ahvazi
همیشه این خطر وجود دارد اگر سازمانهای مدنی و حزب های مستقل از حکومت ایجاد و توانمند نشوند. بازدارنده خودکامگی یک مجلس قدرتمند، حزبهای قدرتمند و فعال، سازمانهای مردم نهاد و رسانه های آزاد و مستقل.

راه حل چيست جناب مهندس؟ ما ١٠٠٠ فروند بخريم ولي آنها ديگر نخرند تا موازنه ايجاد شود.
این که خیال پردازیست. برای کاهش تنش در منطقه و تغییر بنیادین در ادبیات علیه ایران و رفع خطر جنگ جمهوری اسلامی باید برود.

راه حل ٩٠٠ فروندي چيست جناب زعيم؟
من اخیرا که سخن از فروش تسلیحات روسی به ایران شده بود، پیشنهاد کردم که سوخوی 30 و تانک ت90 را بخرند. تانک را به قصد کپی سازی و سوخوی را برای تولید مشترک. این در صورتیست که امریکا به این بندبازی خود ادامه بدهد و ایران زیر فشار بیشتر قرار گیرد.

جناب استاد چگونه راهبرد امريكا در منطقه ١٨٠ درجه عوض شده ولي عربستان نه تنها رام نشده بلكه از زمان روي كار امدن روحاني سياستهايش عليه ايران تهاجمي تر شده. دكتر باوند مي گفت: هر زمان امريكا و ايران نزديكتر شده اند اعراب هم به ناچار به ايران نزديكتر ميشوند.
سعيد
تغییر راهبرد امریکا در منطقه که قرار بود 180 درجه باشد، زیر فشار محافظه کاران و اسراییل و به امید و ملاحظه کم کردن نقش بشدت تخریبی عربستان و ترکیه به 90 درجه کاهش پیدا کرده است. اوباما میداند که در شش ماه واپسین ریاست جمهوریش قدرت مانا و تاثیرگذار ندارد و آن سه کشور از این ناتوانی بهره برداری میکنند.

جناب استاد ديدگاه شما درباره مقاله زير چيست؟ سپاس http://www.irdiplomacy.ir/fa/page/1957978/پل+سعودی%E2%80%8Cها+برای+سلطه+بر+جهان+عرب+.html
سعيد
این پل را نه مصر میخواهد و نه اسراییل. مصر به دلیل اینکه پای توریست های عربستان به شرم الشیخ باز خواهد شد و آنجا از رونق اروپایی خواهد انداخت. شاید هم بکوشند آنرا اسلامی کنند و اروپاییان را فراری. اسراییل هم بهیچوجه به آن تن نخواهد داد، زیرا می ترسد سیل جهادی های عرب بسوی اسراییل سرازیر شود.

آقاي زعيم چرا اردوغان انقدر دستمال زني عربستان را مي كند!؟ اقتصاد و ارتش تركيه كه بسيار قويتر از عربستان است.
رضا
اردوغان توهم سلطان عثمانی شدن را دارد و همانگونه که شورای مفتیان دو سه سال پیش او را شایسته رهبر جهان اسلام و ولی امر مسلمین جهان خوانده بود (!) ایشان در پی گسترش ارضی قلمرو خود است. برای همین وارد توطئه داعش و از پشتیبانان اصلی آن شد. در این سفر هم سلمان را شاه همه مسلمین جهان خواند و البته لابد خودش خدای مسلمین جهان است.

همه حرفها درست ولي من مطمئنم كه آقاي زعيم هم مثل من از ٩٠٠ هواپيماي مدرن عرب مي ترسد و شبها به آن فكر مي كند.
البته همینطور است، ولی این هم راه حل دارد.

درود تمام استقبالي كه مصري ها از سلمان كردند و تشريفاتي كه قائل شدند و به او دكتراي افتخاري دادند براي اين استكه مصر بيشتر بتواند عربستان را بدوشد و كمك مالي بگيرد. وگرنه عربستان بجز نفت چه صنعت يا كالايي دارد كه به مصر صادر كند!؟ فكر كنم نيازي نبود كه بعضي از دوستان اپوزيسيون پياز داغ اين سفر را زياد كنند. در يك دهه گذشته هربار كه دو مقام عرب مثلا مصر و عربستان باهم ملاقات مي كنند اين دوستان طوري پر و بال ميدهند و آنرا مهم توصيف مي كنند كه انگار ايران بايد از ترس بلرزد و تسليم اعراب شود وگرنه نابود ميشود.طوري كه انگار نيكسون با برژنف ملاقات كرده است. اين دوستان بايد فقط از منافع ملي ايران حمايت كنند و فراموش نكنند كه سلمان و سيسي دو موجود كثيفي هستند كه به خاك ما چشم طمع دارند و خواستار يك ايران ضعيف و بي نفوذ در منطقه هستند. مخالفت با جمهوري اسلامي نبايد باعث تجليل از سيسي و سلمان شود. سپاس
Reza
دقیقن مصر عربستان را میدوشد و عربستان برای اینکه نشان دهد که با کشور مهمی هم پیمان است به این ولخرجی ها تن در میدهد. اکثریت مصری ها خوششان نمیاید عرب صدایشان کنید. خود را از دید تاریخ و فرهنگ فرسنگ ها از عربستان بالاتر می بینند.

salam benazare shoma dar aayandeh iran toleyaate astane ghods va oghaaf chegoneh bayad edaare shavand va aya anha ham bayad maleyaat bedahand?
mosaavi
تولیت ها باید نهادهای غیرانتفاعی باشند و هر سال تراز سود و زیان خود را به اداره مالیات بدهند و مازاد را تحویل دولت بدهند. شرکتهای زیرمجموعه آنها باید مانند همه مالیات بر سود بدهند.

aya momken ast agahyeh khamnee naagozaarad roohani baaz president shaavad ya hata ishan ra bar kenar koanad? man midanam shoma pishgo nistid. dost daashtam naazare shoma ra bedanam.
soheyla jaavadi
تا حالا نشده که ایشان طرفدار انتخاب شدن کسی باشد و آن شخص رای بیاورد.

درود جناب استاد چگونه ميتوان عملكرد اقتصادي فاجعه بار احمدي نژاد را براي برخي طرفداران ابله او توضيح داد كه قانع شوند او تخريب و نابود كرده است؟ انگار بحث با آنها فايده ندارد
سعيد
نمی شود. یک توطئه جهانی به رهبری جناج نتانیاهوی اسراییل و جناج نومحافظه کاران امریکا با چاشنی ام آی 6، از سالهای آخر خاتمی آغاز به ایجاد ناامنی و سنگ اندازی برای هرگونه پیشرفت کردند. در آن زمان رشد اقتصادی از 5% هم بالاتر رفته بود که مغایر با طرح آنها بود. آنها که جمهوری اسلامی را برای نابود کزدن زیربنای اقتصادی و اجتماعی ایران آورده و به ملت ما تحمیل کرده بودند و ترتیب کشتار بهترین افسران و خلبانان جنگی ما را داده بودند تا صدام حسین را با ما درگیر و ایران در هم بشکنند، خودشان مستقیم دست بکار شدند. من در سال 1384 خیلی رک هشدار دادم و در دو برنامه تلویزیون فارسی امریکا توضیح دادم که رییس جمهور بعدی تحمیلی و برای نابود کردن ایران خواهد آمد. خلاصه برنامه را هم پیش بینی کردم. در سه دانشگاه تهران هم در مناظره های پیش انتخاباتی همین موضع را گرفتم. در مطلبی که در طی آن هشت سال نوشتم و سه بار زندان رفتم، تحلیل میکردم که نظام پر از جاسوس های بیگانه است که دولت احمدی نژاد را هدایت می کنند و حتا از جمله "سقوط آزاد" کشور استفاده کردم. آقای احمدی نژاد (که خودش هیچکاره بود) چون احمق بود نقشش را خوب بازی کرد. لازمه نابودسازی کشور، آنهم هنگامی که بهای نفت به بالاترین سطح تاریخ خود رسیده بود و یک دولت ملی می توانست کشور را از قعر ذلت به سطح آلمان برساند، می بایستی که همه وزیران و مسئولان بلندمرتبه بیسواد و دزد باشند که زیردستان خود را هم از قماش خود برگزینند. بقیه را شما می دانید. شانس ما رشد سریع اقتصادی و نظامی چین و روی کارآمدن پوتین بلندپرواز بود. این رویداد امریکا و غرب را ترساند و راهبرد خود را در این منطقه 180 درجه بسود ثبت و قدرت گرفتن ایران تغییر دادند، که من این را در تحلیلی به همین عنوان تشریح کردم. ولی طرح نابودسازی ایران دو کشور متوهم قدرت را وسوسه کرده بود. عربستان و ترکیه. یکی میخواست منطقه عراق و شام را که دولت بریتانیا پس از جنگ اول به عبدالعزیز قول داده بود در سایه فروپاشی ایران تحقق ببخشد. دیگری فرصت را برای باززنده سازی امپراتوری عثمانی مناسب شمرده بود. در جلساتی میان عربستان و اسراییل و ترکیه داعش را بوجود آورد، که من درباره این احتمال هم نوشتم. پول و نفرات از عربستان، تسلیحات نظامی مدرن و فراوان از ترکیه، برنامه ریزی و رهبری داعش از اسراییل. بقیه را دیگر خودتان می دانید. اگر یادتان باشد در همان روزی که داعش پرچمش را در سوریه برافراشت، من در نوشتاری اعلام خطر کردم و از جمهوری اسلامی خواستم که رودربایستی را کنار بگذارد و داعش را در همانجا که هست درگیر کند، الی آخر.

درود جناب استاد چگونه ميتوان عملكرد اقتصادي فاجعه بار احمدي نژاد را براي برخي طرفداران ابله او توضيح داد كه قانع شوند او تخريب و نابود كرده است؟ انگار بحث با آنها فايده ندارد
سعيد
آن عملکرد اقتصادی نبود، یک برنامه عمدی برای نابود کردن زیربنای اقتصادی ایران بود که توسط شخص نادانی اجرا شود. بهمین دلیل با تقلب و توطئه او را که مردم نمی خواستندش بر کرسی نشاندند. هدف ایجاد جنگ داخلی و تغییر جغرافیای منطقه بود. ظهور داعش که توسط اسراییل و عربستان و ترکیه برنامه اش فرو بر ایران بود، خوشبختانه دولت اوباما و اتحادیه اروپا را از خواب بیدار کرد که اگر ایران نباشد، منطقه را چین و روسیه خواهند خورد. تنها یک آدم کودن و بیسواد و متوهم مذهبی میتوانست بدون این سوء ظن که برای خیانت به کشورش بزک شده، می توانست نقش ناوبدسازی کشور را بازی کند. اگر توجه کرده باشید همه وزیران و بزرگان دیگر دولتش از همین مزایای بیسوادی و کودنی و فساد مالی و اخلاقی برخوردار بودند. هشدار من در نامه به وزیر اطلاعات که یک باند جاسوس بیگانه آن دولت را هدایت می کنند، درست درآمد و بیش از سی جاسوس را در اطلاعات و سپاه و ریاست جمهوری دستگیر کردند که شنیده ام نیمی از آنان فوری اعدام شدند.

دوست ناشناس درست مي گويد. واقعا اسراييل در اين 20 سال مثل احمق ها ساكت نشست تا امريكا و اروپا اين همه هواپيما به مصر و عربستان و قطر و امارات و كويت و اردن بفروشند كه الان تعداد جنگنده هاي عربها حدود دو برابر اسراييل است. 2.فقط تصور كنيد اگر اسراييل بمب اتم نداشت چگونه مي توانست با 550 هواپيما از خودش در برابر 900 هواپيماي عرب دفاع كند؟
Reza
اسراییل احمق ننشسته. نخست اینکه ابزار جنگی که به اسراییل می دهند بسیار کارآمدتر از آنچه است که کشورهای عربی می دهند. دوم اینکه بهبود تسلیحات آن کشورها بهانه به اسراییل می دهد که ابزار نوین تر و کارآمدتری بگیرد. سوم اینکه اسراییل خود سازنده یکی از بهترین جتهای جنگی و تانکهای زره ای است. هیچکدام از آن کشورها چنین توانی ندارند. چهارم اینکه امریکا در اسراییل پایگاه پنهانی دارد و امنیت اسراییل را پوشش می دهد. پنجم اینکه امریکا، بریتانیا و فرانس در بحرین و قطر پایگاه نظامی بسیار بزرگی دارند و به آسانی می توانند هر خطری علیه اسراییل را خنثی کنند.

آقاي زعيم به سخن من پاسخ قانع كننده ندادند. من گفته بودم: موشكهاي ما را قبل از شليك مي توانند روي سكوها بزنند و اگر هم شليك شد پاتريوتها آنها را روي هوا شكار مي كنند. پس قدرت موشكي بالستيك متعارف بازدارنده نيست دوم: آن موشكهايي كه ما در لبنان داريم ضدهواپيما نيست بلكه زمين به زمين است كه به گفته خود شما ٧٠ درصدش شكار ميشود. حتا اگر ما ٢٠٠٠ فروند موشك ضدهواپيما در داخل خاك ايران هم داشته باشيم در يك حمله هوايي سيستم هاي جنگ الكترونيك جنگنده هاي عربي رادارهاي پدافندي ما را از كار مي اندازند و ديگر نمي توانيم به سمت هواپيماهاي دشمن موشك شليك و سرنگون سازيم.
البته که می توانند، بشرط اینکه: 1- موشک هایشان دقت لازم را داشته باشند، 2- به اندازه ما موشک داشته باشند، 3- بدانند موشکهای ما از کجاها شلیک میشوند، 4- ما نتوانیم در دستگاه ردگیر موشکهایشان اخلال کنیم، 5- پاتریوت ها هم مشمول همین ها می شوند، بجز اینکه آنها تعدادشان بسیار کمتر است ولی امکان پرواز به موازات توپوگرافی زمین را دارند و می توانند جهتشان اصلاح کنند. ما هم می توانیم رادارهای آنها را مختل کنیم. از سوی دیگر سامانه جاسوسی ما باید پیش آگاهی از قصد حمله را به ما بدهد که بتوانیم پیشدستی کنیم. شبکه جاسوسی برونمرزی ما بسیار بزرگتر و کارآمدتر از آنهاست.

girrim hala yek miracle ya mozejyeeh beshaavad, aya jebhe meli va shoma yek taarhe rahbordi baraye edare keshvaar daarid?
salar ahvazi
البته که داریم. این را شما پیشتر هم پرسیده بودید و من شما را به منشور جبهه ملی ایران رجوع داده بودم. شما همچنین می توانید به "پیشنهاد برای نجات میهن" من رجوع کنید. هر دو در تارنمای من هستند. اولی در بخش جبهه ملی ایران، و دومی در بخش نوآوری ها.

salam bebakshid aghaye reza shoma hagh naadarid in kaalam service ra estefade konid. in biehteraami ast va iran be ensanhayeh peygir ehteyaj daarad .
soheyla jaavadi
به آقای رضا.

salam aya benazare shoma dolaate aghaye roohani osolaan taarhi jaame baraye edare keshvar daarad va agar nadaarad osolaan strategy nezaam dar saalhayeh aati che momken ast baashad? aya fardi digaar president mishaavad ya osolaan in post ra tashrifaati mikoanand va nezaam parlemani mishaavad?
salar ahvazi
دولت هیچ طرح راهبردی برای اداره کشور ندارد و طبق شرایط و پیش آمدها تصمیمگیری می کند. من از آینده خبر ندارم، ولی تصور نمی کنم ایشان بتواند بنیادین عمل کند.

سخنان زير ديدگاه آقاي زعيم را رد مي كند كه فرموده بودند: خريد تسليحات كشورهاي عربي نگراني براي اسراييل نيست. http://www.bbc.com/persian/world/2016/04/160403_u01-israel-military-concern
Arash
همه کشورها از افزایش تسلیحات همسایگان ابراز نگرانی میکنند، اسراییل هم استثناء نیست. ولی اسراییل این بهانه را برای کمک های بیشتر و تقویت نظامی خودش استفاده میکند. پس میخواستید بگویند: به به کشورهای عربی هم مسلح میشوند، مبارک باشد؟! شما باید اسراییل را تا کنون بیشتر شناخته باشید.

بحرين اگر شبه جزيره كريمه ي ايران شود چقدر عالي است. صحنه اي زيباست وقتي نيروهاي ويژه نوهد بصورت ناشناس مراكز حساس بحرين را تصرف كنند و پرچم شير و خورشيد را بر فراز آنها به اهتزاز در آورند. بعد هم رفراندوم و الحاق.
پان ايرانيسم
شرایط ما را در بحرین جمهوری اسلامی با مذهب بازی خراب کرد. من در زندان هم در بحث با بازجویان گفتم که اگر هیچ دخالت نکنند ما می دانیم چکار باید بکنیم. گفتند مخالفان در نامه ای از رهبر معظم درخواست کمک کرده بودند. پرسیدم کی نامه را امضاء کرده بود؟ گفتند هیچکس چون امنیتی است و برایشان خطر دارد. گفتم میخواهید من از هواداران ایران بخواهم نامه به ما بنویسند و 50 نفر آنرا امضاء کنند؟ شما در مورد بحرین حساسیت مذهبی بوجود آوردید و کار ما را خراب کردید و عربستان را وارد ماجرا نمودید.

اين خانم سهيلا جوادي سرويس كرد همه رو با طرح قانون اساسي
رضا
ایشان خیلی پیگیر هستند.

آقاي مهندس شما در مسائل نظامي آگاه هستيد ولي به نظر من اين مساله داشتن ٩٠٠ جنگنده توسط عربها واقعا براي ما خطرناك است. نكته دوم اينكه حتا اگر ما ٢٠٠٠ فروند موشك زمين به هوا هم داشته باشيم سيستم هاي جنگ الكترونيك جنگنده هاي عربي رادارهاي پدافندي ما را از كار مي اندازند و ديگر نمي توانيم به سمت هواپيماهاي دشمن موشك شليك كنيم نكته سوم اينكه موشك سازي كه نمي تواند جايگزين نيروي هوايي مقتدر شود. چون موشكهاي ما را قبل از شليك مي توانند روي سكوها بزنند و اگر هم شليك شد پاتريوتها آنها را روي هوا شكار مي كنند. نكته چهارم اينكه واقعا جاي تعجب است كه اسراييل در ٢٠ سال گذشته مثل احمق ها ساكت نشست تا امريكا و بريتانيا و فرانسه اين همه هواپيما به عرب ها بفروشند. اكنون نيروي هوايي اسراييل 550 فروند جنگنده دارد ولي عرب ها ٩٠٠ فروند.
ما چند برابر این 2000 موشک تنها در سوریه و لبنان داریم. سامانه پدافند هوایی همان ضد موشک و هواپیما است. اسراییل تا چند سال پیش تنها میتوانست یک سوم موشکها را ردیابی و نابود کند. اکنون توانایی را به حدود 70% رسانده اند. اس 300 هم همین کار را میکند، یعنی هواپیما و موشک را شناسایی و نابود می کند. هرچند من نوشته بودم که اس 400 را میخواهیم نه 300. در هر هال توان هوایی نداریم، امکانش هم به این زودیها فراهم نمیاید، پس باید قدرت پدافندی خود را با موشک جبران کنیم.

درود دو ديدگاه درباره دخالت نظامي ايران در جنگ با داعش وجود دارد: ديدگاه نخست: ايران نبايد در سوريه كه مرز مشترك ندارد به جنگ با داعش ميرفت.حريم امنيتي ايران براي جنگ با داعش عمق چهل كيلومتري خاك عراق است و نه عمق هزار كيلومتري در خاك سوريه ديدگاه دوم: ايران بايد در سوريه به جنگ با داعش ميرفت حتا اگر به مفهوم حمايت از بشار اسد باشد. جناب استاد شما طرفدار كدام ديدگاه هستيد؟
سعيد
نوار امنیتی 20 تا 40 کیلومتر که مرزهای آن را هم دقیق تعیین کرده بودم دیدگاه نظامی من بود در همان آغاز تهدید داعش. افزون بر آن، نوشتم که همچنین سپاه باید بیدرنگ تیم تکاور بفرستند و آنها را تا قدرت نگرفته اند محاصره و شکار کند. همچنین ارتش یک لشگر برای کمک و بهبود اعتماد به نفس ارتش عراق بفرستد. 2- رفتن ما به سوریه برای داعش نبود. وقتی بهار عربی به سوریه رسید، من احساس خطر کردم و نوشتم ایران باید سنگر دفاعی خود را در سوریه برقرار کند تا توطئه بهار عربی در همانجا زمین گیر شود و به ایران نرسد. توطئه، توطئه تجزیه منطقه بود.

آقاي زعيم گفتند: تركيب اف15 و اف16 كار را براي دشمن سخت مي كنند. عربستان و مصر ٣٧٠ فروند اف15 و اف16 دارند كه كار را براي ايران بسيار سخت مي كنند. ٢.اگر بقيه كشورهاي عربي را هم حساب كنيم مي بينيم كه ١٠ كشور ائتلاف عربي در مجموع 900 فروند جنگنده مدرن غربي دارند. يعني دو برابر كل جنگنده هاي كهنه نيروي هوايي ايران.
1- از آنجا که ما نیروی هوایی چندانی نداریم، در جنگ هوایی مشکل خواهیم داشت. تنها راه جبران آن شمار زیادی موشکهای زمین به هواست. 2- من در زمان خاتمی که از صنایع دفاع گاهی سراغم میامدند، تولید موشک را ترغیب می کردم برای جبران تحریم هایی که تولید جت جنگی را ناممکن کرده بود.

1.طبق نقشه مناطق تحت كنترل حوثي ها و منصور هادي تقريبا برابر است. يمن بر چهار ستون استوار است:صنعا، تعز، حديده، عدن. يكسال قبل كه حمله عربستان آغاز شد هر چهار ستون در كنترل حوثي ها بود و اكنون پس از يكسال بمباران هنوز ٣ ستون از آن چهار ستون در كنترل حوثي هاست(فقط عدن در دست هادي منصور است). اين يعني شكست نظامي عربستان در يمن عليرغم نابود كردن يمن و كشتن شش هزار نفر كه نيمي از آنها غيرنظاميان بيگناه بودند. 2.همچنين وقتي عربستان به هدف اصلي اش(بازگرداندن منصور هادي به قدرت در صنعا) دست نيافته يعني شكست خورده است. در هر نبردي وقتي مهاجم هدف سياسي براي خود تعيين مي كند و به آن نمي رسد يعني شكست خورده است. حتا اگر سنگين ترين بمباران را هم انجام دهد. مانند امريكا در ويتنام يا شوروي در افغانستان.
Reza
1- درست است. 2- این هم درست است.

درود جناب استاد ديدگاه شما درباره خبر زير چيست؟ سپاس شرکت آرامکو عربستان سعودی بزرگترین پالایشگاه نفت آمریکا را خرید. به گزارش سی ان ان عربی، شرکت نفت دولتی عربستان سعودی (آرامکو) با خرید سهم شرکت نفتی شل، به طور کامل مالک پالایشگاه پورت آرتو در ایالت تگزاس آمریکا شد. پورت آرتو بزرگترین پالایشگاه نفت آمریکاست. با این اقدام، بزرگترین پالایشگاه آمریکا نفت خود را به طور کامل از عربستان سعودی وارد خواهد کرد و این موضوع برای سال های آینده نیز ادامه خواهد داشت. عربستان سعودی با این حرکت قصد دارد وابستگی آمریکا به نفت سعودی را تضمین کند. علاوه بر این حجم صادرات نفت سعودی به آمریکا نیز حفظ شود. تحلیلگران مسائل نفتی معتقدند شرکت نفتی آرامکو پس از مالکیت کامل پالایشگاه پورت آرتور در ایالت تگزاس آمریکا موقعیت ممتازی را در بازار این کشور به دست خواهد آورد. پالایشگاه پورت آرتور در ایالت تگزاس آمریکا با حجم تولید ۶۰۰ هزار بشکه در روز، بزرگترین پالایشگاه نفتی این کشور به شمار می آید و از آن به عنوان گوهر تاج صنایع نفتی آمریکا یاد می شود.
سعيد
در کشور ما هم بخواهند سرمایه گذاری کنند ما خوشهال میشویم. بیایند پالایشگاه بسازند و نفت آنرا هم تامین کنند. باید توجه داشته باشیم که مصرف سوخت فسیلی در مسیر کاهش است.

درود جناب استاد ديدگاه شما درباره مقاله زير چيست؟ http://m.ir.voanews.com/a/old-firends-us-saudi/3251171.html ٢.آيا در يك ايران قدرتمند نيز پول عربستان مي تواند وفاداري و نفوذ ديگر كشورها مانند مصر و پاكستان را بخرد؟ آيا ايران هم بايد كمك مالي مشابه پيشنهاد دهد تا پول عربستان را خنثا كند؟
سعيد
امریکا نفوذ کهن و ژرفی بر عربستان دارد و میخواهد کماکان از آن برای اعمال سیاست منطقه ای خود بهره برداری کند. بنابراین، پستی و بلندی های اعمال وجود برخی شخصیت های عربستان را تحمل می کند تا زمانی که جابجا شوند. 2- پول دوران نفوذ کوتاه مدت دارد. ایران نیازی به تزریق پول نخواهد داشت.

salam eeydeton mobaarak Mohandes jaan. naazareton dar moredeh sokhanane mohsen rezaaye cheyeh? http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13950104000003 chera ingadr negaaraneh? Libiya haam ghanoneh assasi jadideshon khaili shabiheh taarhe shoma ast yani nezaame semi- presidential. shaad bashid
salar ahvazi
چرت و پرت گویی از ویژگی های نظام مقدس جمهوری اسلامیست.

yani mishavad ma zendeh baashim va aan rooz ra bebinim?
soheyla jaavadi
مگر بیش ار سد سال سن دارید؟

شما می توانید نظر خود را در مورد این مطلب بنویسید

   
 : نام ونام خانوادگي
 : توضیحات

کد امنیتی را در کادر زیر وارد نمائید
 
   
   
 

      



 

جستجو در سایت

 

 

فهرست موضوع ها

 

      جمهوری اسلامی
      انتخابات در ایران
      حقوق بشر در ایران
      سیاست خارجی ایران
      اقتصاد ایران
      میراث فرهنگی و تاریخی
      کورش بزرگ
      پاسارگاد و تخت جمشید
      دموکراسی و سکولاریسم
      جنبش های ملی ایران
      جنبش ملی کردن نفت
      جبهه ملی ایران
      چهره های ملی ایران
      بحران هسته ای ایران
      خلیج پارس
      دریای مازندران
      سازمان ملل متحد
      شورای امنیت
      شورای حقوق بشر
      دیوان کیفری بین المللی
      یونسکو
      آسیای میانه و قفقاز
      خاور میانه
      خاور دور
      اروپا
      امریکای شمالی و جنوبی
      درباره من
      فرتور ها (عکس ها)
      English
 
 
 

 پیشنهاد ها و نوآوری ها

 

کلیه حقوق این وب سایت مربوط به کوروش زعیم ،محفوظ می باشد و هرگونه کپی برداری فقط با ذکر منبع مجاز می باشد