Monday, December 23, 2024   امروز ,   دوشنبه 3 دی 1403 خورشیدی

جزئیات مطالب  

   
6 بهمن 1394
گزینه های روحانی درباره انتخابات - کورش زعیم

گزینه های روحانی درباره انتخابات

Image result for ‫روحانی‬‎

از:  کورش زعیم

راهکار پیشنهادی به دولت روحانی برای رد صلاحیت تندروان و دلواپسان:

دولت روحانی می تواند با عنوان کردن ضرورت بررسی موارد زیر تا روشن شدن واقعیت، برگزاری انتخابات را عقب بیاندازد:

1- از آنجا که اکثریت مخالفان انتخابات آزاد کسانی هستند که متهم به رشوه گیری و کسب ثروت از راههای غیرقانونی هستند، وزارت اطلاعات میتواند طی گزارشی به رییس جمهور یا وزارت کشور افشاگری کند. وزارت کشور آنگاه میتواند با افشای نامزدان متهم به اختلاس و رانتخواری و کسب ثروت نامشروع آنان را رد صلاحیت کند. همان افشا شدن فساد آنان مردم را از رای دادن به آنان باز میدارد. کوچکترین نمونه بارز، کسانی هستند که از سعید مرتضوی رشوه گرفته اند.

2- بیشتر نمایندگان کنونی مجلس و نیز کسانی که از اردوگاه تندروان و دلواپسان دارای مدرک تحصیلی ساختگی یا فرمایشی هستند، سوادشان با مدرک تحصیلیشان همخوانی ندارد یا درباره تحصیلات خود دروغ گفته اند. اینها را میتوان پس از بررسی مدارک تحصیلیشان توسط وزارت علوم رد صلاحیت کرد.

3- کسانی ضریب هوشی زیر 100 دارند، (این را روانشناسان میتوانند ارزیابی کنند یا وادار به آزمون هوش شوند،) شایسته نمایندگی مردم نیستند و باید رد صلاحیت شوند. معیار حداقل هوشمندی برای کسانی که در مجلس یا رده های بالای دولت خدمت می کنند ضریب هوشمندی 120، و از طبقه هوشمند جامعه باشند (ضریب 140 به بالا در رده "بسیار هوشمند" تا نابغه بشمار میاید). من می پندارم که بیشینه نمایندگان مجلس کنونی ضریب هوشی 80 به پایین دارند.

4- کسانیکه در مجلس ششم با یک حکم حکومتی از پیگیری لایحه های اصلاح قانون انتخابات و مطبوعات، که تنها لوایح سودمند برای کشور مطرح در آن مجلس بود، منصرف شدند باید به دلیل سوء سابقه سیاسی رد صلاحیت شوند. حکم حکومتی که فراتر از قانون اساسی و خود غیرقانونی بشمار میاید؛ و پذیرش دستوری که خلاف منافع ملت و کشور است گناهی نابخشودنیست.

5- کسانی که در "دوران طلایی دهه 60" در کشتارها دست داشتند یا در قتلهای زنجیره ای دهه 70 عامل یا آمر بوده اند به اتهام شرکت در جنایت رد صلاحیت شوند.

دوی تواند توسط وزارت کشور یا تشکیل یک کمیته راستی یاب به موارد بالا بپردازد و از موارد و تخلفاتی که اثبات شود برای رد صلاحیت نامزدان استفاده کند. انتخابات می تواند تا پایان راستی یابی به تاخیر بیافتد.

کورش زعیم

شورای مرکزی جبهه ملی ایران (نایب رییس اول)

همبستگی برای دموکراسی و حقوق بشر در ایران (دبیر سیاسی)

ششم بهمن 1394

بازدید صفحه: 2700
 



hagh ba shoma bood ostad. hata agahyeh president roohani ham inroozha beseyar ba kenayeh be maghaame rahbari haarf mizanand masalan in che maana dareh keh man enghelaabiyam. vali fekr konam agahyeh roohani ra ta paayaneh doroh presidency ishaan tahamol mikonand ishan na?
soheyla jaavadi
خواندم.

در سياست بين الملل قرن21 دين و زبان عامل حياط خلوت بودن نيست. ژاپن و كره جنوبي نه با امريكا هم دين هستند و نه هم زبان و هزاران كيلومتر هم فاصله دارند ولي امريكا بالاترين نفوذ را در آنجا دارد. درحاليكه از نظر زباني و فرهنگي و جغرافيايي بسيار به چين نزديك هستند.مشابه اين مساله درباره يمن و عربستان هم وجود دارد. ٢.اينكه چهار ميليون يمني در عربستان زندگي ميكنند هم عامل حياط خلوت بودن نيست. هزاران تاجيكستاني و قرقيزستاني در چين كار و زندگي ميكنند و همسايه ديوار به ديوار چين هم هستند ولي با روسيه مرز مشترك ندارند اما مسكو بالاترين نفوذ را در بيشكك و دوشنبه دارد.
سعيد
درست است.

چه كسي مي گويد يمن حياط خلوت عربستان نيست؟ يمن و عربستان دو کشور عرب هم دین هم زبان هستند و چهار ميليون یمنی در عربستان زندگی میکنند اگر یمن حیاط خلوت عربستان نباشد حیاط خلوت جمهوري اسلامي است ؟
یمن هزاران سال است که با ایران رابطه سیاسی و اقتصادی دارد. ایرانیان هم یمن را از سلطه جبشه نجات دادند و هم مدت زیادی آنجا را اداره میکردند. هم اکنون اگر موضوع را به همه پرسی بگذارید، مردم یمن با اکثریت قاطع دوستی با ایران را بر عربستان ترجیح میدهند.

درود شاهزاده تركي الفيصل كه او را سخنگوي غير رسمي حكومت سعودي مي دانند پس از سخنان اخير آقاي اوباما در مقاله اي از امريكا انتقاد كرده و گفته: ما متحد ٨٠ ساله شما هستيم ولي شما ما را به ايران فروختيد. همچنين ايشان ژستي گرفته و فرموده : ما نيازي به واشنگتن نداريم. جناب استاد ديدگاه شما چيست؟
سعيد
دیدگاه من اینست که امریکا تنها بخاطر نفت عربستان و اینکه درآمد خود را صرف خرید اسلحه از امریکا بکند با عربستان دوستی میکرد. امروز عربستان خطر بزرگی برای امنیت داخلی امریکاست.

حزب الله شماری از برجسته ترین روشنفکران و دولتمردان لبنانی را وحشیانه به قتل رسانده،لبنان را به گروگان گرفته و در نخستین تلاش برای کشتن دکتر بختیار دست داشته و ... تروریست تروریست است.حزب الله داعش جبهه نصرت عصائب اهل الحق ،سپاه بدر،طالبان،القاعده همه از یک جنسند. من هنوز باورم نیست آقاي زعيم درباره حزب الله چنین فکر كند
من با یادآوری تاریخ حزب الله با شما هیچ مخالفتی ندارم، و درست است، ولی در درون لبنان حزب الله به مرور زمان همچنان که ایران را می دوشید با عمران و ایجاد خدمات مردمی و ورود به جریان سیاسی لبنان خودش را تا حدودی در دل مردم لبنان جا کرد.

جناب استاد چرا ثروت افرادي مانند ميخاييل خودروفسكي و بوريس برزوفسكي نتوانست در برابر پوتين آنها را نجات دهد؟
سعيد
پوتین یکی از قدرتمندترین افسران کا گ ب و مسئول آلمان شرقی بود، و بسیاری از کادر خود را از میان افسران دیگر کا گ ب برگزیده بود.

جناب استاد ديدگاه شما درباره قرار دادن حزب الله لبنان در ليست سازمانهاي تروريستي از سوي شوراي همكاري خليج فارس و اتحاديه عرب چيست؟
سعيد
این کار نشان داد که این شورای همکاری چقدر بچگانه و بدور از سیاست ورزی و بگونه این لجبازانه و انتقام جویانه عمل می کند. درست است که حزب الله لبنان موی دماغ اسراییل است و مواضع بی خردانه زیاد گرفته است، ولی برای مردم لبنان هم امنیت آورده و هم رفاه. حزب الله اکنون جزوی از ساختار سیاسی و اجتماعی لبنان است و با شرایط اولیه خود بسیار فرق دارد. آنچه این آقایان را آزار میدهد نفوذ ایران در حزب الله و شیعه بودن آن است.

مصر صدها كيلومتر با باب المندب فاصله دارد و قسمت اعظم صادرات و وارداتش از مديترانه انجام ميشود. بنابراين ربطي به باب المندب ندارد.هم پيش از انقلاب و هم پس از انقلاب قسمت بسيار مهمي از صادرات و واردات ما به اروپا و افريقا از راه باب المندب و درياي سرخ انجام ميشود و به همين دليل اهميت باب المندب براي ما بسيار بيشتر از مصر و كشورهاي عربي است و نيروي دريايي ما بايد در باب المندب حضور مقتدرانه داشته باشد سپاس
سعيد
درست است. من هم سیاست خود را اینگونه توجیه کرده ام.

جناب استاد نظر شما درباره سخنان بسيار جالب آقاي اوباما چيست؟ آيا آب سردي روي اعراب ريخته است و جمهوري اسلامي را جسورتر كرده؟ سپاس http://www.bbc.com/persian/iran/2016/03/160310_l45_obama_iran_arabs
سعيد
اوباما سرانجام صبرش تمام شد و به عربها گفت که از گلیم خود پا دراز نکنند. گام بعدی براندازی حکومت قبیله ای مافیایی در عربستان است.

جناب استاد چرا ثروتمندان(حتا مشروع) در كشورهايي مانند ايران يا روسيه همواره نگران امنيت ثروت خود(مصادره)هستند؟ ٢.آيا پول مي تواند قدرت سياسي در كشورهايي مانند روسيه يا ايران را به چالش بكشد يا قدرت سياسي برتر است؟ مثلا سرنوشت ثروتمنداني مانند ميخاييل خودروفسكي و بوريس برزوفسكي در روسيه
سعيد
1- چون در این دو کشور مافیا حکومت می کند که قانون را برای منافع شخصی یا گروهی زیر پا میگذارند یا تغییر میدهند و مردم آلت دست هستند. 2- در این کشورها پول میتواند خیلی کارها بکند. قدرت سیاسی در این کشورها با پول بدست میاید.

درود به استاد گرامي جناب استاد ديدگاه شما درباره رزمايش اخير بيست كشور در صحراي عربستان از نظر سياسي و فني چيست؟ آنها هدف رزمايش را مقابله با تروريسم و نبرد نامتعارف اعلام كرده اند. ٢.من گمان نكنم مصر و پاكستان عليرغم حضور سيسي و نوازشريف در آخرين روز اين رزمايش و حمايت هاي گفتاري از رياض در يك نبرد واقعي با ايران و در حمايت از عربستان وارد جنگ شوند. ديدگاه شما چيست؟
سعيد
این نبرد نامتقارن را از این گرفته اند. این بیست کشور هرگز نمی توانند با هم متحد باشند و باهم هماهنگ عمل کنند. تروریسم خودشان هستند. 2- مصر و پاکستان با ایران درنخواهند افتاد. پاکستان چون ما چین و هندوستان را داریم، و مصر هم چون منافعی در این کار ندارد و راهبردش باید در پیمان نظامی با ایران باشد.

وقتي يكي پورشه سوار مي شود و ديگري گاري هم ندارد،وقتي يكي فقط ماهانه دو ميليون تومان به پسرش پول تو جيبي مي دهد و ديگري ماهانه دو ميليون تومان هم درامد ندارد،وقتي يكي بهترين زندگي را دارد و تصاوير لذت هايش را در اينستاگرام مي گذارد و ديگري جواني اش در حسرت آنها هدر مي رود و نابود ميشود به ما حق بدهيد كه از بخواهيم از اين آشغال ها انتقام بگيريم. كوروش جان اگر من جانم را هم از دست بدهم به هيچكدام از اين پولدارهاي آشغال باج نمي دهم.حتا اگر سرم قطع شود
روش بهتر و انسانی تر هست. شما طرح "پیشنهاد برای نجات میهن" را در همین جا در بخش نوآوری ها بخوانید.

ممنون از لطف جناب آرش ٢. عربستان امروز اصلي ترين دغدغه ملي ماست چون تمركز سياستهايش عليه ايران و براي ضربه زدن به ايران و به حاشيه راندن ايران است ٣.جناب استاد اگر شما تصميم گير بوديد در برابر 600 فروند جنگنده مدرن كشورهاي عربي چه راهبردي در نظر مي گرفتيد؟ آيا جز اين است كه ما براي برتري نظامي بايد حداقل 1000 فروند جنگنده مدرن داشته باشيم ؟ آن هم در شرايطي كه آنها روي عدد 600 بمانند و به خريدهايشان ادامه ندهند.
سعيد
2- نگرانی از عربستان کاهش یافته، چون قدرتها به آنها تذکر داده اند علیه ایران توطءه نکنند. 3- نیاز به هواپیماهای زیادی نداریم، فقط پیشرفته. سیاست موشکی ما بازدارنده است. این چیزی است که بیست سال پیش به آنها گفتم. ابزار دیگر هم هست که آن زمان اشاره کردم، یکی بی سرنشین و یک چیزی دیگری که گفتم آنرا برای جمهوری اسلامی توضیح نمی دهم.

daastetan ra mibosim Mohandes. shoma va hambastegi eftekhare maayid. shaad bashid
soheyla jaavadi
سپاس از مهر شما. رویتان را می بوسیم.

salam midanam mohandes kaare sakhti ast tadvin ghanoneh assasi va bayad beseyar saabr kaard maksosan inkeh shoma ehteyaj be baahse zeyaad va hamahangi faravaan shayad daashte bashid masalan rooyeh mohtavaayeh nezaam va ghyeyreeh. keh eshg assan nemood avaal vali oftaad moshkelhaa
soheyla jaavadi
امیدوارم پیش نویس آن را تا اردیبهشت آماده کرده باشم.

dar araabestan va turkey che etefaagati momken ast dar aayandeh beyoftaad mohandes jaan? yani momken ast regime saudi sarnegon shaavad ta chand saale baad?
soheyla jaavadi
رژیم سعودی صد در صد سرنگون خواهد شد و دیکتاتوری قبیله ای تبدیل به دولتی مردنتر خواهد شد.

به نظرم شما ديگر جواب سعيد را ندهيد بهتر است. مي دانم سخنانش خسته كننده و عذاب آور است
Arash
ایشان سخت به عربستان گیر داده، انگار این تنها دغدغه ملی ماست.

اين جناب سعيد متوهم است و در فكر اين است كه ايران را از همه كشورهاي عرب قويتر كند و مثل دوره شاه ايران دوباره ژاندارم منطقه بشود و نيروي هوايي اش مسلط بر منطقه. به همين دليل خيلي درمورد تسليحات و توان نظامي عربها حساس است. فكر كنم از اينكه عربستان از ما قويتر است خيلي احساس حقارت ملي مي كند.
Arash
تا حدودی درست که ما نباید در شرایطی باشیم که مجبور باشیم قدرت نظامی خود را در برابر عربستان بسنجیم.

جناب استاد بهرحال موقعيت واهبردي و جغرافيايي ايران در خليج فارس يكي از عوامل مهمي است كه در شرايط برابري قدرت نظامي ايران با اعراب جنوب(كه اكنون وجود ندارد) به ما دست برتر در خليج فارس ميدهد. تركيب موقعيت جغرافيايي و راهبردي با ارتش قوي و مدرن. سپاس
سعيد
ما باید حکومتی با راهبردی درست داشته باشیم که افزون بر قدرت نگران همسایگانمان نباشیم. این شیعه بازی جمهوری اسلامی برای ما بسیار گران تمام شده است.

اگر من پارامتر زمان را در نظر نگرفتم، شما كه در نظر گرفتيد. وگرنه نمي گفتيد: آنها اسباب بازي زياد دارند. 2. امريكا هم پارامتر زمان را در نظر گرفته است وگرنه امروز از منطقه ميرفت و تامين امنيت را به اعراب واگذار ميكرد. همانند ايران سال 1971
1- آری هنوز هم میگویم اسباب بازی خطرناک زیاد دارند. هم اکنون در یمن نشان داده اند که مانند کودکان اسباب بازی خود بدون نشانه گیری یا راهبرد خاصی آتش می کنند. 2- امریکا به خرد حکومت عربستان اطمینان ندارد.

خب جناب زعيم ما بايد چكار كنيم تا دوباره ارتش مان از عربستان قويتر شود. شما فرموده بوديد: پنج پله بالاتر بودن ما از عربستان(در رده بندي ارتش ها)ننگ است و ما بايد بيست پله بالاتر باشيم(هشتمين ارتش جهان)
Reza
تنها چاره حکومت ملی جهانگراست. با آخوندبازی ما بیشتر تولید بدبینی و دشمن میکنیم.

يعني اكنون عربستان قدرت نظامي منطقه اي است،
یکی از.... ولی جنگ ناموخته.

جناب استاد منظورتان كدام استدلال هاست كه ديگر مصداق ندارند؟ استدلال هاي اقاي نبوي يا پاسخ من به ايشان؟
سعيد
نبوی.

آقاي زعيم مي فرمايند: عربستان اسباب بازي زياد دارد و از طرف دبگر مي فرمايند: در آن زمان ارتش عربستان قدرت امروز را نداشت و در هر حال جنگ آموخته هم نبود. اين پارادوكس دارد. بالاخره يا اسباب بازي دارد و يا قوي است.
این پارادوخش نیست. شما پارامن زمان را بحساب نمی آورید. انگار بگویید سربازان نادر شمشیرزنان خوبی بودند و باید بتوانند عثمانی را قلع و قمع کنند. ولی زمانشان و امکانات جنگی هر دو طرف در زمان تغییر کرده بود

جناب زعيم اف15 يك جنگنده ضربتي هم هست كه توان بمباران سنگين در عمق خاك دشمن را دارد و يك رهگير بسيار قوي هم هست. البته نيروي هوايي اسراييل هم تقريبا همان ديدگاه شما(هر پنج اف16 به ازاي يك اف15) را اجرا كرده اند.چون 360 فروند اف16 و 80 فروند اف15 دارند.
اف 15 توان راه باز کردن و پشیبانی را دارد نه بمباران و گریز.

١.سخنان اشتون كارتر وزير دفاع امريكا كه در همين صفحه به آن اشاره شده صريحا نشان دهنده عدم قدرت نظامي واقعي اعراب خليج فارس است. ٢. مقاله آقاي حسين آرين كه در ذيل لينك آنرا داده ام وضعيتي را در نظر مي گيرد كه امريكا در جنگ ايران و اعراب خليج فارس از اعراب حمايت كند و نه جنگ بدون حمايت امريكا. معلوم است كه اگر امريكا دخالت كند وضعيت بسيار براي ما خراب مي شود ولي امريكا پس از برجام حتا حاضر به بستن پيمان امنيتي جديد با اعراب نشد چه برسد به حمايت از انها در جنگ با ايران. ما در ايران آينده با روابط راهبردي با امريكا، واشنگتن را در منازعات خود با اعراب بيطرف مي كنيم. آن وقت خواهيم ديد كه آنها جرات پشت چشم نازك كردن براي ما را هم ندارند.
سعيد
1- از کجا که نمی خواهد احمق های ما را تحریک کنند! 2- آینده در حال تغییر است. تحلیل های من را با دقت بیشتری بخوانید.

درود به استاد گرامي ١.عربستان توان و جرات درگيري با اسراييل براي پس گرفتن جزيره هايش را ندارد وگرنه حق قانوني اش است كه براي كنترل بخشي از خاك كشورش دست به اسلحه ببرد ٢.ارتش عربستان امروز هم قدرت واقعي ندارد فقط زرادخانه سلاح هايش پرحجم تر شده،ولي آموزش و تربيت پرسنل به تناسب خريد سلاح ندارد و بدون حمايت امريكا توان شركت در هيچ جنگي را ندارد (افتضاح يمن را پس از يكسال ببينيد). اگر اعراب خليج فارس قدرت داشتند امروز ارتش امريكا در منطقه حضور نداشت و غرب تامين امنيت را به اعراب واگذار ميكرد تا با سلاح هايشان از امنيت خود دفاع كنند و نه به اتكاي ناوگان پنجم امريكا ٣.متاسفانه امروز اكثر كشورهاي عرب و عرب زبان عليه ايران متحد شده اند. به نظر مي رسد آنها در برابر ايران توجهي به اختلافات بين خودشان ندارند و متحد هستند. مانند جزاير سه گانه ايراني
سعيد
1- اگر آن جزیره ها را سازمان ملل جزو خاک اسراییل شناخته باشد، این امر امکان ندارد. 2- عربستان به سرعت در حال بهسازی توان جنگی خود است. هیچ چیز ایستا نمی ماند. 3- آنها پشتیبانی اسراییل و ترکیه را دارند. صبر کنید ببینید در ترکیه چه روی می دهد، و نیز در خود عربستان.

ohh paas agaar man eshtebah nafaahmideh baasham azizane ma yani hambastegi mikhahand in tarhi ra keh dar website elaam kaardand bezoodi mikahand eraee bedahand bar assase mansoreh jebhe meli benevisand keh albaateh momken ast prime minster daashte baashad ya nadaashte baashad keh albaate ziyaad mohem nist chon fekr nakonam ma hala hala ha baraye yek nezaame parlemani hezbi aamade bashim.
soheyla jaavadi
شما خیلی شتاب دارید. کمی بردبار باشید.

man ba dosstan website hambastegi tamaas gereftam va goftand keh bezoodi mikhahand yek ghanoneh assasi pishnehadi eraee bedahand va dar website hambastegi ham dar baayaneh elaam shode. az agahyeh masool porsidam va ishan goftand yek ghanoneh assasi parlemani khaad bood va aya mostagel az shoma in kaar ra mikonanad ya bar assase andisheyahe jomhouri khahaane shoma? in tarhe ghanoneh assasi keh hambastegi migoyaad chegadr montabeg ba taarhe shoma ast?
soheyla jaavadi
فعلن منشور جبهه ملی ایران مطرح است که من یکی از نویسندگان آن بودم.

پاسخ به استدلال هاي جناب نبوي در مقاله بالا: ١. توافق اتمي به معني مشروعيت نظام نيست. مشروعيت هر حكومتي را مردم آن كشور تعيين مي كنند و نه امريكا و اروپا و قراردادهاي اقتصادي. ٢.راي دادن در انتخابات مي تواند اعتماد به نفس رواني براي حكومت ايجاد كند تا با توهم مشروعيت، مخالفانش(اكثريت مردم كه خواهان تغييرات اساسي هستند) را شديدتر سركوب كند. به قول معروف كه مي گويد: راي شما در انتخابات راي به نظام و انقلاب است. ٣.روحاني در ميان كانديداهاي انتخابات ٩٢ معتمدترين شخص به رهبر بود.ربع قرن نماينده ثابت رهبر در شوراي عالي امنيت ملي و ١٦ سال دبير شورا بود.تقلب نكردن در آن انتخابات خواست راس نظام بود تا هم آب سردي روي مخالفتها و خطرات پس از تقلب ١٣٨٨ ريخته شود و هم با معرفي چهره اي ميانه رو به دنيا بحران اتمي را حل كند كه به خطري براي موجوديت نظام تبديل شده بود. ٤.مجلس در ايران با شمشيري به نام شوراي نگهبان غيرمنتخب و حكم حكومتي عملا هيچ كاره است. نمونه اش هم مجلس ششم. قدرت اصلي در دست رهبر و سپاه است. حتا اگر ملي گرايان سكولار هم اكثريت مجلس را در دست گيرند نمي توانند بصورت مسالمت آميز تغييري ايجاد كنند. ٥. در سياست انسان بد و خوب نداريم. برنامه ها و عملكرد افراد و احزاب به راي و آزمايش مردم گذاشته ميشود.در امريكا و فرانسه شوراي نگهبان وجود ندارد.احزاب آزاد هم وجود دارند.بنابراين قياس با انتخابات ايران مع الفارق است.
سعيد
اگر شما نوشتار من را زیر عنوان "تغییر راهبرد امریکا و غرب در خاورمیانه" بخوانید متوجه می شوید که اینگونه استدلال ها دیگر مصداق ندارد.

jonbesh hambastegi paas mikahhaad ba tavajoh be andishehaye shoma mikhaaad yek ghanoneh assasi taazeh benevisaad? agaar eshtebah nakharde baasham. beseyar khob mishaavad agaar jonbesh in kaare mohem ra dar iran anjaam bedahaad. yani shayaad yek ghanoneh assasi pishnehadi bar mabnaaye president, nokostvazir, shaayad 2 majles va divaane ghanoneh assasi
soheyla jaavadi
داریم یواش یواش نزدیک می شویم.

جناب استاد مگر مي توان انتخابات جمهوري اسلامي را با امريكا يا فرانسه مقايسه كرد؟ ٢. اگر تحليل ايشان درست است يعني ما بايد راي بدهيم تا شنبه بگويند: اكثريت به نظام و ولايت راي دادند!؟ سپاس
سعيد
1- مقایسه که اثبات تشابه نیست. تنها تفاوتشان اینست که در انتخابات ما خفقان حاکم است و خودکامگی. 2- شما نباید بر پایه اینکه کی چه خواهد گفت رای بدهید یا ندهید. شما باید خود را از پیامدهای رای دادن یا ندادن آگاه کنید و آنگاه به خرد خود مراجعه کنید.

درود به استاد گرامي جناب استاد ديدگاه شما درباره مقاله زير از نظر تخصصي و نظامي چيست؟ با سپاس http://www.radiofarda.mobi/a/f8-iran-gcc3/27560736.html
سعيد
این دیدگاه کاملن درست و واقع گرایانه است.

درود شخصي از اپوزيسيون از تمسخر ارتش هاي عرب توسط مقامات نظامي ايران (پس از اعلام عربستان در اعزام نيروي زميني به سوريه) انتقاد كردند و فرمودند: اعراب هم ارتش هاي قوي درست كرده اند. من در پاسخ ايشان چند پرسش مطرح كردم كه به شرح زير است. جناب زعيم ديدگاه شما چيست؟ من اشتباه مي كنم يا ايشان؟ ١.چرا اين ارتش هاي قوي جرات ندارند جزاير سه گانه را از ارتش كهنه و فرسوده ايران بگيرند؟ چرا فقط رجز مي خوانند ولي عمل نمي كنند!؟ پيرزن ها هم فقط درون پستو حرف مي زنند. ٢.چرا اين ارتش هاي قوي جرات ندارند جزاير تيران و صنافير(متعلق به عربستان) را پس از نيم قرن از اسراييل بازپس بگيرند!؟ بمباران حوثي ها كه حتا دفاع ضدهوايي هم ندارند قدرت است!؟ ٣.چرا ارتش قوي عربستان در جنگ كويت نتوانست در برابر صدام مقاومت كند و ارتش عراق بدون مقاومت بيش از يكصد كيلومتر در داخل عربستان پيشروي كرد و در نهايت امريكا آنها را نجات داد!؟ خلبانان هواپيماهاي اف15 و تانكهاي آبرامز ارتش سعودي در حال قليان كشيدن بودند!؟ ٤. چرا با وجود خريداري صدها ميليارد دلار سلاح توسط اعراب در سه دهه گذشته همچنان ناوگان پنجم و نيروي هوايي امريكا در خليج فارس امنيت اعراب را تامين مي كند!؟ اين حجم سلاح براي نمايش است؟ چرا امريكا تامين امنيت را به ارتش هاي عرب واگذار نمي كند ولي پيش از انقلاب به ايران واگذار شد!؟ ٥. چرا اين ارتش هاي قوي خلبانان مزدور خارجي دارند و بدون تكنسين هاي امريكايي و اروپايي قادر به تعمير و نگهداري جنگنده هاي مدرن خود نيستند؟ آيا يك ارتش قوي وابسته به كارشناسان و خلبانان خارجي است؟ آيا نيروي هوايي ايران در جريان جنگ وابسته به تكنسين هاي امريكايي بود؟
رضا
من هم از این سران سپاه انتقاد کرده ام که با سخنان سخیف خود فقط قصد تحریک و ایحاد درگیری دارند. 1- این کاری بسیار خطرناک خواهد بود. هر کاری عاقبتی دارد. البته ایران ساکت نخواهد نشست و در دفاع هم حمله کننده آسیب خواهد دید هم جزیره ها و هم ایران. اینجور کارها متعلق به سده نوزدهم و پیش از آن است. امروزه ما پیرو قانون جهانی سازمان ملل هستیم. 2- آن هم همین استدلال را دارد. اگر به کشوری که عضو سازمان ملل است حمله شود، سازمان وظیفه دارد از کشور مورد هجوم دفاع کند. 3- در آن زمان ارتش عربستان قدرت امروز را نداشت و در هر حال جنگ آموخته هم نبود. دوم اینکه کویت یک کشور مستقل بود و خاک عربستان نبود که جدی از آن دفاع کد. 4- شما جوری از "اعراب" سخن میگویید که انگار همه یکی هستند و منافع مشترک دارند. کشورهای عرب و عرب زمان همان اختلافاتی را با هم دارند که قبیله های شبه جزیره عربستان باهم. 5- فقط عربستان و امارات و قطر هستند که از مزدور استفاده می کنند چون خود خلبان آزموده خیلی کم دارند، ولی در حال جبران این کاستی هستند. در مورد اف 14 ها ما شمار زیادی افسران امریکایی را داشتیم که خلبانان ما را آموزش میدادند.

آقاي زعيم در اينترنت خواندم كه اف15 جنگنده ضربتي با قابليت بمباران سنگين و يكي از بهترين رهگيرهاي جهان است كه تاكنون ١٠٣ شكار موفق داشته ولي اف16 بارها در نبردهاي هوايي سرنگون شده است.
بهزاد
اف 15 برای شکار در آسمان طراحی شده و نقش آن کنترل آسمان است. هیچ ابزار هوا به زمین در آن تعبیه نشده بوده است. بیش از اندازه هم گران است. اف 16 یک هواپیمای همه کاره ارزان قیمت با ابزار هوا به زمین است. این دو باهم کار دشمن را بسیار دشوار می کنند، ولی برای هر پنج اف 16 یک اف 15 کافیست. اف 15 بسیار بزرگتر و سریعتر است، و جنگ افزارش تیربار و راکت های سایدویندر هوا به هواست. اف 15 کارش درگیری تن به تن با شکاری های دشمن است.

درود به استاد گرامي جناب استاد ديدگاه شما درباره مقاله زير چيست؟ آدم گمان مي كند يكي از طرفداران جمهوري اسلامي نوشته.به خصوص قسمتي كه انتخابات در ايران را با فرانسه و امريكا يكسان دانسته است. http://zeitoons.com/1786
سعيد
تحلیل درستی است.

بنابراين فحشا و تجاوز به لباس زنان ارتباطي ندارد.. مانند اروپا
همینطور است. فحشای کنونی ایران بیشتر به علت نیاز است. البته آخوندها در امامزاده ها "شهرنو"های زیادی به نام صیغه های ساعتی بر پا کرده اند.

درود به استاد گرامي جناب استاد سخنان زير تاييد ديدگاه شما درباره نمايشي بودن و سوداور نبودن خريدهاي تسليحاتي اعراب است. باسپاس اشتون كارتر وزير دفاع امريكا گفت که کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس و مصر، بیشتر ترجیح می‌دهند نیروی هوایی خود را برای مقاصد نمایشی تقویت کنند تا اینکه بخواهند به کار خطرناک مقابله با داعش و ایران بپردازند که مایه اصلی ترس و وحشت برای کشورهای عرب میانه‌رو محسوب می‌شوند. وزیر دفاع آمریکا افزود:من همین چیز‌ها را به آن‌ها گفتم که شما از ما گلایه می‌کنید اما خودتان در بازی حضور ندارید. شما باید وارد بازی شوید. این چیزهایی که شما می‌خواهید مثل هواپیماهای پیشرفته هیچ سودی برای شما ندارند وقتی که حوثی‌ها در حال تصرف یمن هستند.
سعيد
اینها همان حرفهایی است که در همینجا بارها گفته ام.

جنگده هاي عربستان سعودي در تركيه مستقر شدند. نظر شما چيست؟ جناب زعيم آيا نيروي هوايي تركيه كه فقط اف16 و فانتوم دارد از نيروي هوايي عربستان كه اف15 و يوروفايتر و تورنادو دارد ضعيفتر است؟ در مقايسه فني كارشناسان اف15 جنگنده اي بسيار تواناتر از اف16 است.
بهزاد
اف 15 و اف 16 وظیفه های متفاوتی در جنگ دارند که من در اینجا توضیح داده ام. نیروی هوایی عربستان به پای ترکیه نمی رسد. عربستان اسباب بازی زیاد دارد، وای خلبانهایشان اغلب اجاره ای از کشورهای دیگر هستند و آموزش و تجربه ترکیه را ندارند.

درود من به همه توصيه مي كنم كتاب ديپلماسي نوشته هنري كيسينجر را بخوانند.آن وقت با من موافق خواهيد بود كه جنگ داخلي در عراق و سوريه و يمن و ليبي و اصولا تمام كشورهاي عرب به سود امنيت درازمدت ايران است.همانطور كه جنگ ايران و عراق به سود اسراييل تمام شد و دو حكومت دشمن اسراييل با كوبيدن يكديگر تضعيف شدند. به همين دليل جنگ داخلي در عربستان هم در راستاي منافع درازمدت ايران است.در سياست بين الملل و به خصوص در خاورميانه جايي براي عشق و شعر و رفاقت وجود ندارد بلكه كاملا ماكياوليستي است.به همين دليل هرچه دشمنان يا رقباي عرب ضعيفتر و باهم به جنگ و درگيري مشغول باشند به نفع ماست. من در سياست ماكياوليست هستم ولي بيرون از سياست احساساتي و عاشق موسيقي . سپاس
البته امیدواریم سرانجام آرام بگیرند و به پیشرفت کشورهای خود بپردازند.

درود به بعضب از خارج نشينان بايد گفت لطفا انقدر به اصطلاح پيشرفت هاي كشورهاي عرب را تو سر ما نكوبيد. كدام پيشرفت!؟ مسابقه آسمانخراش سازي با پول نفت پيشرفت است يا واردات اتومبيل هاي لوكس؟ صادرات مجدد كالاهاي ساخته شده كشورهاي غربي پيشرفت است يا اينكه ماشين پليس دوبي لامبورگيني باشد!؟ تمام اين كشورهاي عرب چهل سال قبل اقتصاد تك محصولي نفتي داشتند و امروز هم همين هستند! فقط دوبي روي توريسم سرمايه گذاري كرده كه آن هم چند سال قبل اگر پول نفت ابوظبي نبود نابود ميشد. كشور پيشرفته كره جنوبي است، تايوان است، مالزي و سنگاپور است نه امارات و قطر. چطور ممكن است تايوان و كره پيشرفته باشند و امارات و قطر را هم پيشرفته دانست!؟ كدام كشور عربي صادركننده كالاهاي صنعتي و فن آوري است؟ كدام كشور عربي جايگاه صنعتي در حد مالزي و سنگاپور دارند!؟ حتا همان آسمان خراشها را مهندسان خارجي ساخته اند! واردات اتومبيل هاي لوكس و زيبا كردن خيابانها و برج ها و تاسيس شعب دانشگاه هاي معتبر غربي با پول باداورده نفت پيشرفت نيست! در تايوان و كره جنوبي و مالزي چند اسمانخراش مي بينيد!؟ آيا پليس ژاپن لامبورگيني سوار مي شود!؟ كره و ژاپن با سوني و سامسونگ رقابت مي كنند آن وقت كشورهاي عربي در ساختن بلندترين آسمان خراش و لوكس تر بودن اتومبيلهاي پليس رقابت ميكنند. كدام پيشرفته اند؟ سپاس
رضا
شما درست میگویید.

aya jonbesh hambastegi traahi baraye eslah ghanoneh assasi feli ya tadvin yek pishnvise ghanoneh assasi daarad? manzoraam jonbehs hambastegi keh shoma ozve aan haastid?
soheyla jaavadi
جنبش همبستگی را من نامگذاری کردم و همه بیانیه های آن را من نوشته ام و هدفش تغییر قانون اساسی و فراهم آوری زمینه یک دولت به صورت دموکراتیک است.

درود به استاد گرامي جناب استاد آيا عربستان دروازه ورود ايران به منطقه است؟ اكنون مي بينيم كه اغلب كشورهاي عرب در منازعات ايران و عربستان جانب آنها را مي گيرند. ٢.آيا در يك نظام دمكراتيك وضعيت متفاوت خواهد بود و در رقابت هاي ما با عربستان كشورهاي منطقه بيطرف خواهند بود يا جانب ايران را خواهند گرفت؟
سعيد
1- مثل اینکه شما فراموش کرده اید که سه سال پیش به شما در اینجا گفتم که از دو سال دیگر آغاز فروپاشی حکومت قبیله ای و آل سعود در عربستان آغاز خواهد و دو سال طول خواهد کشید. اکنون نیمه راه دو سال مدت برای فروپاشی هستیم. 2- در ایران دموکراتیک همه مگسان دور شیرینی پرواز خواهند کرد.

آقاي زعيم من پس از انقلاب به دنيا آمدم.شما كه در دوران شاه هم زندگي كرده ايد به من بگوييد آيا واقعا آن زمان كه زنها در لباس و پوشش در خيابان آزاد بودند فحشا و تجاوز به اين دليل وجود داشت و همه به دنبال سكس بودند؟
زنان آزاد بودند و خودشان فرهنگ جامعه را رعایت می کردند. فحشا بسیار نادر بود. هر شهر بزرگ یک محله "شهر نو" داشت که زیر پوشش وزارت بهداشت به کهن ترین حرفه جهان می پرداختند. امروز دختران و زنان برای تامین هزینه زنده ماندن خانواده خود به خودفروشی می پردازند.

ma iraniha peyroove maaktaaabe entezaarim va fekr mikonim sharaayet kodesh avaaz misheh . aksaareyaate ma fegaat dar haarf keshvar ra doost darim va baas. baaz ham eey valaa be shoma azizan. melaati keh baraye azadi va amneyaat va sarafraazesh nakhahad bejaangaad mahkom be shekaast ast.
soheyla jaavadi
همیشه افراد هستند که شرایط تغییر را ایجاد می کنند، نه همه جامعه. نمی توان انتظار داشت که همه مردم آشپز شوند.

tahe dolate irane ayandeh ra besoraate pdf chaap mikonid ostad ya chand maghaaleh. shaad bashid.
soheyla jaavadi
پی دی ف هم میکنم

eeykash roozi kaasi mesle shoma president ya nokostvazire ma baashad.
soheyla jaavadi
ای کاش!

khoda az daaheneton beshnaave mohandes man keh nemikahham keshvar mesleh syria beshavaad.
soheyla jaavadi
خوشبختانه تا کنون مصون مانده است. فقط یادتان باشد که هم در مورد سوریه و هم در مورد داعش، من بودم که نخستین بار تجویز کردم ما با نیروهای تروریستی که هدفشان در نهایت ایران است باید در زمین خودشان بجنگبم تا به مرزهای ایران نزدیک نشوند.

man baeed midanam in kaar ra bekoanand. dolaat potetial mokaalefaat ba agahyeh kamnee va sepah ra naadarad mohandes. midanam dar nomidi baasi omid ast. shaad bashid
soheyla jaavadi
معادلات در حال عوض شدن است.

شما می توانید نظر خود را در مورد این مطلب بنویسید

   
 : نام ونام خانوادگي
 : توضیحات

کد امنیتی را در کادر زیر وارد نمائید
 
   
   
 

      



 

جستجو در سایت

 

 

فهرست موضوع ها

 

      جمهوری اسلامی
      انتخابات در ایران
      حقوق بشر در ایران
      سیاست خارجی ایران
      اقتصاد ایران
      میراث فرهنگی و تاریخی
      کورش بزرگ
      پاسارگاد و تخت جمشید
      دموکراسی و سکولاریسم
      جنبش های ملی ایران
      جنبش ملی کردن نفت
      جبهه ملی ایران
      چهره های ملی ایران
      بحران هسته ای ایران
      خلیج پارس
      دریای مازندران
      سازمان ملل متحد
      شورای امنیت
      شورای حقوق بشر
      دیوان کیفری بین المللی
      یونسکو
      آسیای میانه و قفقاز
      خاور میانه
      خاور دور
      اروپا
      امریکای شمالی و جنوبی
      درباره من
      فرتور ها (عکس ها)
      English
 
 
 

 پیشنهاد ها و نوآوری ها

 

کلیه حقوق این وب سایت مربوط به کوروش زعیم ،محفوظ می باشد و هرگونه کپی برداری فقط با ذکر منبع مجاز می باشد