گیتی پورفاضل را بهتربشناسیم
گفتگوی گیتی پورفاضل با ندای آزادی (داریوش مجلسی)
آدینه ۱۳ شهریور ۱۳۹٤خ
وی از اینکه جبهه ملی این چنین سترون گردیده و برخی با سن بالا حاضر به رها کردن سمتی که دارند نیستند و با چنگ و دندان آن را بهر بهایی نگهداشته اند، اظهار تاسف نموده معتقد است در این مورد ارگانی که خود را فرمانروای کشور میداند بسیارخوشحال است چون عقیم بودن یک گروه ملی که جز منافع ایران چیز دیگری در سر نمی پروراند. بدین گونه و شیوه ای که بزرگان جبهه در پی گرفته اند برایشان ایده آل مینماید، و به همین دلیل شخصی چون کورش زعیم را برنمی تابند که همه زندگیش را در گرو آرمانش گذاشته و جز حق نمی گوید. او هم نیز بهمین دلیل بعنوان وکیل مدافع وی بحمایت از زعیم برخاسته است.
زمان کوتاهی هم، برای دفاع از زعیم، نسرین ستوده را در کنار خود داشت که قاضی صلواتی از ورود او بدادگاه خودداری نمود و بعدا هم وکالتش دچار تعلیق گردید. – داریوش مجلسی
داریوش مجلسی: مادر من در جوانی مدت کوتاهی در مکتب صدیقه دولت آبادی از پیشروان نهضت زنان در ایران تعلیم دیده بود و خودم هم یکسال در تهران در خانه او زندگی میکردم. او از جمله اولین زنانی بود که رضاشاه آنان را برای تحصیل بفرانسه اعزام نمود. خصایصی را که در او دیده بودم هم اکنون در زنان مبارز کشورمان مانند نسرین ستوده، گیتی پورفاضل، سیمین بهبهانی در زمان حیاتش و تعدادی دیگر نیز مشاهده میکنم منتها منطبق با جو، شرایط و خصوصیات امروز جامعه مان. وقتی گیتی پور فاضل را، از راه دور، بهتر شناختم خوشحال شدم که نسل صدیقه دولت آبادی، بانو تربیت و سایر همنوعانشان نه تنها منقرض نشده بلکه در ترکیب جدیدی در وجود پورفاضلها و ستوده ها اظهار وجود میکند.
بسیاری ازما از زندگی، ایده ها و آرمانهای گیتی پورفاضل بسیار کم میدانیم. از او خواهش کردیم شمه کوتاهی را برای ما بروی کاغذ بیاورد و ما را با ناشناخته های زندگی پر افتخارش آشنا کند که خلاصه بسیار مختصری را در سطور پائین ملاحظه مینمائید:
گیتی پورفاضل: در یک خانواده لاییک به دنیا آمدم که پدرم نه دین را، بلکه تنها ارزشهای انسانی را راهکاری برای اعتلای یک جامعه میدانست واین اندیشه را به فرزندانش نیز منتقل کرد .