Saturday, January 11, 2025   امروز ,   شنبه 22 دی 1403 خورشیدی

جزئیات مطالب  

   
15 آذر 1392
مردانی چون نلسون ماندلا هرگز نمی میرند - بیانیه هموندان جبهه ملی ایران

مردانی چون نلسون ماندلا هرگز نمی میرند


در درازنای تاریخ کشورها، گاه مردانی هویدا می شوند که تاریخ کشور و اندیشه و زندگی مردم خود را دگرگون میکنند و مردم را در مسیر خودباوری و پیشرفت سیاسی و احتماعی قرار می دهند: مانند گاندی در هندوستان و مصدق در ایران و مارتین لوتر کینگ در امریکا. نلسون ماندلای افریقای جنوبی از چنین مردان نادر بود که با اراده آهنین، از خود گذشتگی و مردم دوستی، میهن خود را که در اثر چیرگی استعمار و بهره بری بیگانگان در ژرفای تبعیض و ستمگری و بدبختی اکثریت مردم فروافتاده بود، چنان متحول کرد که در طی یک دهه تبدیل به کشوری دموکراتیک، پیشرفته اقتصادی و مورد احترام تمامی جامعه جهانی شد؛ و خود نلسون ماندلا بصورت نمادی ورجاوند و جاویدن برای همه مردم جهان، بویژه مردم ستمدیده زیر فشار دیکتاتوری و فقر و فساد و خشونت، درآمد. مردی که رییس جمهور افریقای جنوبی او را بزرگترین فرزند کشور و پدر مردم خود خواند.

ماندلا سالها برعلیه حکومت نژادپرست اقلیت سفید پوست مهاجر در افریقای جنوبی مبارزه کرد و پس از نزدیک به سه دهه زندان و مبارزات خستگی ناپذیر، سرانجام با جلب توجه و افکار عمومی جهانیان پیروز شد حکومت آپارتاید سپیدپوستان را به تسلیم وادارد و برابری همه شهروندان را در برابر قانون و در صندوق های رای نهادینه کند. ماندلا که با مبارزه مسالمت آمیز و بردبارانه خود رییس جمهور حکومت تبیض و خشونت نژادی را برای استقرار برابری و مردم سالاری با خود همراه کرده بود، در سال ۱۹۹۳، همراه با دشمن رام شده خود برنده جایزه صلح نوبل شد، و در سال ۱۹۹۴ به ریاست جمهوری آفریقای جنوبی برگزیده گشت. ماندلا در طی مدت ۵ سالی که در قدرت بود با بخشیدن دشمنان دیروز خود از همه شهروندان این کشور خواست که در یک آشتی ملی برای ساختن کشور خود همکاری کنند.

ماندلا یک ابرمرد بود . ابرمردی که توانست با آفرینش الگوی مبارزاتی مسالمت امیز و مدنی، آنهم در دوره ای از تاریخ جهان که بیشتر انقلابیون درگیر جنگ های چریکی و خشونت امیز و تروریستی بودند نقش تاثیر گذاری در فرایند ازادیخواهی ملتهای تحت ستم و استعمار داشته باشد. او به بشریت اموخت که بدون دست بردن به سلاح و خشونت و خونریزی هم می توان دشمن سرسخت آزادی و نژاد پرستی و استثمار را به زانو درآاورد و ملتی را از یوغ چیرگی دشمنان ازادی رهانید و بسوی پیشرفت و سعادت رهنما شد. برای مرگ ماندلا که گاندی زمان خود بود همه کشورهای جهان باید سوگوار باشند.

گروهی از هموندان جبهه ملی ایران

ادیب برومند، مهندس عباس اميرانتظام، دكتر لقا اردلان، مهندس اسماعیل احمدی مجد، الهه اميرانتظام، مهندس محمد اويسي، دكتر داود هرميداس باوند، مهندس مرتضي بديعي، نینا بیک، گيتي پورفاضل، عيسي خان حاتمي، دکتر علی حاج قاسمعلی، مهندس هوشنگ خیر اندیش، جمال درودي، دكتر احمد علي رجايي، مهندس آرش رحمانی، بهرام رحماني وحيد، دکتر فاطمه رحمانی، امير رزاقي، يونس رستمي، دكتر علي رشيدي، مهندس اشکان رضوی، دكتر محسن رهامي، كورش زعيم، حسين زندي، دکتر شاهین سپنتا، حسين شاه حسيني، علی شجاع، امير شيخ الاسلام، مهندس مجید ضیایی، احمد عبدالحسينيان، جواد فرج الدين، دكتر محسن فرشاد يكتا، يوسف فلاح، علي قادري، مصطفي قاسمي، ناصر کمیلیان، پریچهر مبشری، دكتر حسين مجتهدي، ضیاء مصباح، بابک مغازه اي، هرمز مميزي، حسين موسوي، مجتبي موسوي، امیرمسعود موگویی، فتح الله نجاتي مازگر. 

بازدید صفحه: 892
 



جناب استاد آیا شهروندان شارجه می توانند آزادانه از شارجه به جزیره(و بالعکس)بیایند؟آیا این برنامه ای برای تجمع آن‌ها در بوموسو و سپس تکرار سناریوی رفراندوم بحرین نخواهد بود؟ با سپاس
سعید
نه آنها چنین حقی ندارند. فقط و فقط ماهیگرانی از پیش از سال 70 در آنجا بوده اند و خانواده شان. چند بار تلاش کردند جمعیت خود را در آنجا زیاد کنند، ولی ما نگذاشتیم. در بحرین هم رفراندومی انجام نگرفت و این سستی دولت مرکزی بود که سکوت کرد. مامور سازمان ملل که باید رفرارندوم را مدیریت می کرد، رفت منامه و در یک میهمانی با مسئولان عرب و سران قبیله مشورت کرد و برگشت گفت همه موافق هستند! ما هم خفه خون گرفتیم.

در ماده دیگری از تفاهم نامه آمده که: شارجه در منطقه خود صلاحیت اداره منطقه را دارد..آقای زعیم این "صلاحیت اداره"به چه معناست؟ سپاس
a.m
این فقط مربوط به آن دهکده ماهیگیری می شود، چون ماهیگیران همه شهروند شارجه باید باشند. ایران شهروند هر کشور دیگری را اخراج کرده است. اگر یادتان باشد چند سال پیش حدود 135 نفر "آموزگار" برای یک دوجین کودک دبستانی آورده بودند از ملیت های مختلف عرب. وجمعا تا 400 نفر که بقیه توریست بودند! همه اخراج شدند.

درود آقای مهندس پس چرا دولت امارات ادعا می کند و شارجه اصولا ساکت است؟ سپاس
a.m
اینجور که من جسته گریخته شنیده ام، خود شارجه هم این ادعای امارات چندان راضی نیست، چون نمی خواهد اگر موفقیتی در پیش بود متعلق به همه باشد. شارجه آنجا را حق خودش می داند.

درود آقای زعیم در تفاهم نامه آمده که پرچم شارجه بر فراز پاسگاه پلیس آن و پرچم ایران بر فراز پایگاه نظامی اش برافراشته می شود. 2.پس از تفاهم نامه، کشور امارات تشکیل شد و حقوق و تعهدات شارجه به‌ عهده دولت امارات قرار گرفت به همین دلیل است که دولت امارات ادعا میکند. چون شارجه یکی از ایالتهای امارات است. سپاس
a.m
1- فقط بر فراز پاسگاه دهکده ای که ماهیگیران زندگی می کنند نه بر فراز دهکده. تا پیش از انقلاب ما هرگز اجازه نداده بودیم پرچ خود را برافرازند، حتا پیش از 1971. د زمان مصدق 1352، صدق نیرویی دریایی را فرستاد تا رچ آنها را پایین بیاورند و اخطار بدهند. هویدا هم با شنیدن بالارفتن مجدد پرچم به آنها هشدارداده بود که با آنها وارد جنگ خواهد شد. 2- نه چنین نیست. آنها ایالتی نیستند، شیخ نشین های مستقل هستند در نوعی نظام فدرال. هر شیخ نشین حکومت خود را دارد و ریاست آن موروثی است. آنها فقط یک شورای عالی دارند که هر 7 شیخ در آن عضو هستند. ما فقط با شارجه طرف هستیم. هر کدام دیگر آنها پا به جزیره بگذارند متجاوز بشمار میایند.

درود به شما آمریکا می خواهد با ایران توافق کند و همزمان با فروش سلاح به اعراب،ایران را زیر فشار گذارد.یعنی همان سیاست دولبه معروف! به مطلب زیر از سایت رادیو فرانسه توجه فرمایید: "کاخ سفید واشنگتن اعلام کرد که رییس جمهوری آمریکا با افزایش فروش سلاح به کشورهای عربی شورای همکاری خلیج فارس در مقابل ایران موافقت اصولی کرده است. باراک اوباما در یادداشتی خطاب به جان کری وزیر امور خارجه آمریکا تصریح کرده است که ارایه تجهیزات و خدمات دفاعی به کشورهای شورای همکاری خلیج فارس امنیت آمریکا را بهبود می بخشد و در خدمت توسعۀ صلح در جهان است.برنادت میهان سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا، تأکید کرده است که به موجب تصمیم باراک اوباما کشورهای عربی عضو شورای همکاری خلیج فارس از منظر بهره مندی از سلاح های آمریکایی در موقعیتی برابر یا همسان با پیمان ناتو، سازمان ملل و کشورهای عضو اتحادیه آفریقا قرار می گیرد.برنادت میهان در ادامه افزوده است که تدبیر جدید واشنگتن انعکاس تعهد مستحکم آمریکا در قبال شورای همکاری خلیج فارس و همچنین ارادۀ واشنگتن مبنی بر همکاری با این شورا به منظور توسعه ثبات و امنیت در منطقه در دورنمایی درازمدت است".
a.m
تا هنگامی که توافقنامه نهایی با جمهوری اسلامی امضا نشده باشد و مفاد آن اجرا نشده باشد، این سیاست تقویت جنگ افزاری عربستان ادامه خواهد یافت. امریکا می داند که عربستان جرات استفاده از آنها را ندارد، ولی مترسک برای ایران است و ایجاد شغل در صنایع نظامی امریکا. این احتمال دیوانگی عربستان را حذف نمی کند. یا حتا تلاش برای اشغال ابوموسی توسط امارات با پشتیبانی عربستان. که بعد امریکا بیاید و آتش بس برقرار کند و ، بقول برخی دوستان، جزیره را "بالمناصفه " تقسیم کنند. این یک شکست حیثیتی بزرگ برای جمهوری اسلامی خواهد بود. اندرز من به جمهوری اسلامی اینست که هر چه زودتر تعهداتش را در برابر 1+5 انجام دهد و ناز و عشوه را کنار بکذارد. جمهوری اسلامی حداکثر اگثر اکثر سه سال، یعنی تا پایان دوره اوباما، وقت دارد. البته اگر اوباما تا آن موقع ترور نشود.!

درود به شما شخصی در ارتباط با ابوموسی گفت: مساله حاکمیت در تفاهم نامه مسکوت مانده و جنوب جزیره جزو خاک ایران نیست!!
a.m
نه اینطور نیست. شارجه فقط حق ماهیگیری در بخشی از آبها را دارد و دهکده کوچک ماهیگیران هم می تواند کماکان محل سکونت ماهیگیران شارجه باشد. فقط شارجه نه هیچ شیخ نشین یا کشور دیگر. حق افراشتن پرچم هم ندارند.

درود آقا ببینید این آمریکا انگار نمیخواهد با ایران کنار بیاید! http://www.persian.rfi.fr/%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D8%B3%D9%84%D8%A7%D8%AD-%D8%A8%DB%8C%D8%B4%D8%AA%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D8%B1%D8%A8%DB%8C-%D9%85%DB%8C-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%D8%AF-20131217/%D8%AE%D8%A7%D9%88%D8%B1-%D9%85%DB%8C%D8%A7%D9%86%D9%87
a.m
این دلبخواه نیست که امریکا بخواهد یا نخواهد کنار بیاید. این سیاست راهبردی نوین جهانی است. اگر جمهوری اسلامی هم ادا در بیاورد به زور تحمیل خواهند کرد. به ثبات ایران-محور در این منطقه نیاز دارند.

بهتر نیست تفاهم نامه را بهم زد و سپس اعمال قدرت کرد؟
سعید
ما باید به پیمان خود وفادار باشیم تا در دعواهای حقوقی دست بالا را داشته باشیم، ولی اگر امارات تجاوز کرد، آنگاه باید دست آنان را قطع کنیم.

درود به استاد زعیم جناب استاد ماده۱ تفاهم نامه می گوید:"هیچکدام از طرفین از ادعای خود دست نمی کشند و ادعای طرف مقابل را هم به رسمیت نمی شناسند". آیا این ماده مبنای ادعای امارات نیست؟چه باید کرد؟ با سپاس
سعید
مبنای ادعای امارات ضعف سیاسی، اقتصادی حیثیتی و نظامی ایران است. آنها تا کسی زخمی و افتاده نباشد حمله نمی کنند.

درود به شما سوالی درمورد جزیره ابوموسی داشتم: آیا ایران بر کل جزیره حاکمیت دارد یا بر آن بخشی که مقر پلیس شارجه است حاکمیت ندارد؟ آیا بخش جنوب جزیره جزو امارات است؟ سپاس
a.m
جزیزه بوموسو مطلقا متعلق به ایران است، ولی ایران اجازه داد که یک دهکده کوچک 300 نفری ماهیگیران شارجه ای به ماهیگیری در آبهای ساحلی ادامه دهند. آنها اجازه گرفتند پاسگاه پلیس خودشان را هم داشته باشند، ولی حق افراشتن پرچم شارجه را نداشتند. امارات پس از این موافقتنامه بوجود آمد. یم سانتیمتر آن هم متعلق به شارجه نیست. در زمان مصدق شارجه از درگیری های سیاسی ایران استفاده کرد و پرچم خود را در پاسگاه برافراشت، مصدق نیروی دریایی را فرستاد و پرچم را پایین کشیندند و آنها هشدار جدی دادند. در زمان هویدا هم همین کار را کردند و هویدا به آنها اخطار کرد که اکر پرچم را پایین نکشند به شارجه حمله خواهد کرد.

درود به استاد گرامی جناب استاد درمورد تفاهمنامه ابوموسی میان ما و شارجه گمان نمی کنید ماده یک آن استخوان لای زخم باشد؟چه باید کرد؟ ۲.فکر کنم منظور شما در یکی از پاسخهایتان به من، دو فرزند حسین هاشمی باشد که به پادشاهی عراق و اردن رسیدند یعنی عبدالله و فیصل. با سپاس
سعید
1- اشتباه شاه، که من بارها تذکر داده ام، اجازه دادن به شارجه برای حفظ یک مدرسه و یک پاسگاه پلیس در یک دهکده بسیار کوچک ماهیگیران شارجه و اجازه ماهیگیری به آنها بود. شاه در هنگام امضای موافقتنامه در مورد سه جزیره و بحرین می توانست شهامت بیشتری نشان دهد. 2- فیصل بن حسین بن علی الهاشمی 35 ساله بود که توسط بریتانیا در سال 1920 به پادشاهی کشور نوظهور عراق و سوریه گماشته شد. او از قبیله الهاشمی بود که در تائف بدنیا آمد و در استانبول بزرگ شد. او پیشتر نماینده جده در مجلس عثمانی بود. با رهبری لارنس عربستان عربها را علیه عثمانی شوراند و در پاداش پادشاهی را به او دادند. در دوران پادشاهی خود پان عربیسم را برای عرب کردن قلمرو خود ترویج کرد. پادشاهی سوریه او 4 ماه بیشتر طول نکشید که توسط فرانسویان ملغی شدف ولی در عراق تا 1933 دوام یافت زانی که او در 48 سالگی در سوییس سکته کرد و مرد. عبدالله بن حسین هم در جنگدوم با لارنس عربستان همکاری کرد و پس از تقسیم بندی منطق غرب ایران که زیر سلطه عثمانی بود با پادشاهی اردن رسید.

ببخشید اما بشار اسد و حامیان منطقه ای آن که بیشتر جنایت کرده اند!!
ناشناس
بشار اسد را من گفته ام که خانوادگی جنایتکار هستند، خودش، پدرش، عمویش، برادرش، پسرعمویش... همه و همه روان پریش و درنده خو بوده اند. جهادی های القاعده که توسط عربستان فرستاده شدند و درنده خویی آنان هر جنایتکاری را به لرزه در می آود، باعث شدند که جنایت های اسد در سایه قرار بگیرد و غرب از ترس اینکه این حیوانات قسی القلب و براستی خونخوار در سوریه حاکم شوند از دخالت خودداری کردند.

جناب استاد نظر شما درباره مقاله زیر چیست؟ با سپاس http://newcoy.persianblog.ir/post/597/
سعید
من یادم می آید موقعی که تامکت ها تحویل ایران شدند، نیروی هوایی چه شادمان بود. ولی دیری نگذشت که همه خلبانان آنها را که بهترین های ایران بودند اعدام کردند. من این پیشرفت ها را مهم می دانم که خلبانهای ما با همین اف14 های بازسازی شده، می توانند اف35 های عربستان را اگر خودشان خلبان آنها باشند سرنگون کنند.

درود به استاد زعیم جناب استاد نظر شما درباره مطلب زیر و سخنان شرکت کنندگان چیست؟ با سپاس http://www.radiofarda.com/content/f2-iran-saudi-arabia-manama-iiss-conference-mousavian-bin-feisal/25195803.html
سعید
منظور اینها از امنیت منطقه صدور شیعه گری به آن کشورها است. وگرنه هیچ نگرانی میان طرفین در مورد تجاوز نظامی نیست.

زعیم هواپیمای مسافربری و یدک آنها نه اف35 و جنگنده مدرن!
پان عرب
شما به پاسخها ژرفتر بنگرید.

جناب استاد نفوذ مشروع ما اعم از اقتصادی،سیاسی،امنیتی چگونه باید باشد تا آنها نتوانند علیه آن موضع بگیرند و غرب را ترغیب به مقابله با آن کنند؟مثلا پیش از انقلاب نفوذ ما در تمام منطقه بسیار بیشتر از حالا بود ولی نمیتوانستند بگویند"ایران در حال گسترش نفوذ خود در منطقه است". با سپاس
سعید
دیگر حنایشان برای غرب رنگ چندانی ندارد. جنایت هایی که در سوریه مرتکب شدند تکرار دویست سال اول و دوم هجری در ایران بود و غرب را هشیار کرد که این جهادی های سلفی پشت دروازه اروپا هستند. سیاست جدید غرب سنگی است که از بالای تپه رها شده و ما باید با سکوت منتظر باشیم تا به پیش پای ما برسد.

درود به استاد گرامی جناب استاد بنابراین سیاست درست ما باید عدم تحریک شیعیان و عدم دخالت مذهبی باشد تا آنها نترسند و به سمت غرب متمایل نشوند؟ ۲. درمورد ایرانی تباران چطور(البته اگر امکان پاسخ دادن وجود دارد)؟ با سپاس
سعید
همانگونه که حدس زده اید صحبت درباره این موضوع های حساس مصلحت نیست، زیرا فردا می توانند اقدامات ما را پیش بینی کنند.

هر رویدادی هم در آن سوی منطقه در۳ سال رخ دهد هواپیماها و تسلیحات می مانند. آن وقت شما هستید و یک نیروی هوایی فرسوده در برابر نیروی هوایی مدرن آن طرف
پان عرب
حق با شماست. ولی امریکا موافقت کرده همه لوازم یدکی هوایاهای ایران را بدهد. و 150 هواپیمای بوئینگ نو مسافری هم با الویت به ایران بفروشد. خود مفصل بخوان از این مجمل.

زعیم یعنی تو فکر میکنی اعراب خلبان ندارند؟ یعنی وزیر دفاع آمریکا دروغ میگوید که اعراب قدرت اول منطقه هستند؟
پان عرب
هر چه شما بگویید. امیدوارم با وطن جدید خود خوشبخت شوید.

درود به استاد زعیم جناب استاد(در ارتباط با مطلب زیر)آیا نگرانی عربستان مشروع است یا بهانه ای است برای جلوگیری از گسترش نفوذ منطقه ای ایران؟ با سپاس اشپیگل آنلاین:خود را در معرض تهدید ایران می بینید؟ ترکی الفیصل(رییس سابق سازمان اطلاعات عربستان): ایرانی ها نفوذ خود را در لبنان،عراق،سوریه،بحرین و یمن گسترش داده اند. معلوم است که نگرانیم. برخی ازاین کشورها با عربستان مرز دارند. همین تازگی ها شبه نظامیان عراقی به ما حمله کردند. دیوانه هایی مانند این جماعت با گسترش نفوذ ایران تقویت می شوند.
سعید
نگرانی بهانه است. آنها از دخالت جمهوری اسلامی در امور شیعیان آن کشورها نگرانند. این شیعیان در نقاطی هستند که اکثریت نزدیک به اتفاق آنها ایرانی تبار و بهرحال از کشوری بجز عربستان هستند. شیخ هایی که بر این کشورها حکومت می کنند قبیله های حجاز هستند که پس از جنگ جهانی توسط بریتانیا به آنجا کوچانده شدند و بهر کدام حکومت یکی از مناطق را به آنها دادند تا بهتر زیر نفوذ بریتانیا باشند. حتا دو تا از فرزندان نابالغ ملک فیصل را پادشاهان اردن و عراق کردند که مردم عراق که بیشتر ایرانی تبارهستند او با کودتا براندختند و خانواده اش را بیرون کردند. در ایران هم شیخ خزعل را علم کردند و راست چاه های نفت را در برابر حقوق ماهانه به او دادند. در جنوب خلیج فارس بریتانیا نگران بود که مبادا حوزه ها نفتی مانند قطیف که یک منطقه ایرانی است دوباره بدست ایران بیافتند. همچنین بحرین و قطر. مردم آنجا این قبیله های حاکم را بیگانه و تحمیلی می دانند. حتا ازبکهای فارسی زبان هم که پس از انقلاب اکتبر به عربستان گریختند، در آنجا در شهر خود فارسی حرف می زنند. تمام متطقه حاشیه جنوبی خلیج فارس بجر فبیله هایی که به آنجا کوچانده شده اند شیعه هستند و این شیخ های عرب را می ترساند. شبه نظامیان عراقی به عربستان جمله نکردند. آنها خواستند شیعیان جنوب عراق را متهم کنند که توسط ایران حمایت می شوند، ولی خیلی زود فاش شد که عربستان ( این بندر سلطان شیطون) دو مامور فرستاده بود که دو تا موشک کوچک کوتاه برد دست ساز را به بیابانهای عربستان پرتاب کنند. رسوایی آنقد زیاد بود که زود سر و ته آن را هم آوردند.

ببین زعیم این یک رابطه 2 طرفه است:اعراب به آمریکا پول می دهند و آمریکا هم به آنها اسلحه مدرن می فروشد.دیگر اسباب بازی و این حرفها، ندیدن واقعیات است.
پان عرب
شما تیتر یک از روزنامه ها مغتبر امریکا را ببینید: "سودی که معامله فروش اف35 ها به عرب های خلیج فارس آورده حیرت آور است." همه این آقایان را مسخره میکنند. بهتر نبود این پول هنگفت را برای مردمششان هزینه می کردند؟

زعیم واقع بین باش.وزیر دفاع آمریکا که منظورش روی کاغذ نیست بلکه قدرت واقعی است وگرنه در یک سخنرانی نمی گفت. اف35 ها اسباب بازی نیستند.مدرن ترین هستند.
پان عرب
مرد مومن، چندتا از جت هایشان را شهروندان خودشان خلبانی می کنند یا تعمیر ونگهداری می کنند؟ کدام پیچ ا دستگیره شان را خودشان تولید می کنند؟ مردم آن کشورها باید سرانشان را به جرم خیانت به ملت به محاکمه بکشند. سه سال آینده تماشاگر رویدادهای آن سوی خلیج فارس باشید. شاید آنگاه فقط به میهن خودتان بنازید تا به بیگانگان.

زعیم ببین اعراب چه سیاستی در پیش گرفته اند که آمریکا را وادار کرده اند زودتر سفارشات آنها را بدهد! از اف35 ها باید بترسید http://www.radiofarda.com/content/f35_lightning_ii_siginificant_interet_persian_gulf_countries/25192705.html
پان عرب
خوش به حالشان. ما خوشحال می شویم آنها اسباب بازی های گرانقیمت داشته باشند و کارخانه های امریکا را رونق بدهند. شاید روزی خودمان آنها را برای پرواز این جت ها آموزش دهیم.

زعیم نظرت چیست؟ قدرت اول منطقه کیست؟ چاک هیگل در منامه: به کشورهای عربی خلیج-فارس- کمک کردیم که به قدرت اول در منطقه در برابر تهدیدات خارجی تبدیل شوند.اسلحه ای به این کشورها داده ایم که برای اولین بار است به کشوری میدهیم.
پان عرب
قدرت منطقه روی کاغد یا در میدان؟ مجموعه ای از شیخ نشین های رقیب و دشمن همدیگر یا یککشور ریشه دار متمرکز؟ می پنداشتم شما به کشور خودت بیشتر ببالی تا حکومت های کوچک تحمیل شده بر مردمشان.

درود به استاد زعیم جناب استاد نظر شما درباره مقاله زیر و آینده کشورهای اشاره شده در آن چیست؟ با سپاس http://www.bbc.co.uk/persian/world/2013/12/131207_an_ukraine_protests_eu.shtml
سعید
اوکراین به اتحادیه اروپا خواهد پیوست و مخالفت روسیه راه به چایی نخواهد برد. بزودی حمله کشورهای اروپایی به پوتین، پیشینه امنیتی و حکومت شبه دیکتاتوری او آغاز خواهد شد. رییس جمهور کنونی اوکراین کنار خواهد رفت و رییس جمهور زندانی شده در انتخابات آینده پیروز خواهد شد.

درود به استاد گرامی جناب استاد نظر شما درباره مطلب زیر چیست؟ با سپاس http://www.bbc.co.uk/persian/iran/2013/12/131206_l31_bahrain_hagel_iran_gulf.shtml
سعید
من به سخنان هیگل گوش دادم. او خیلی هوشمندانه سخن گفت. همانگونه که هوشمندانه در سراسر مذاکران 1+5 محرمانه بودن آن را رعایت کردند.

شما می توانید نظر خود را در مورد این مطلب بنویسید

   
 : نام ونام خانوادگي
 : توضیحات

کد امنیتی را در کادر زیر وارد نمائید
 
   
   
 

      



 

جستجو در سایت

 

 

فهرست موضوع ها

 

      جمهوری اسلامی
      انتخابات در ایران
      حقوق بشر در ایران
      سیاست خارجی ایران
      اقتصاد ایران
      میراث فرهنگی و تاریخی
      کورش بزرگ
      پاسارگاد و تخت جمشید
      دموکراسی و سکولاریسم
      جنبش های ملی ایران
      جنبش ملی کردن نفت
      جبهه ملی ایران
      چهره های ملی ایران
      بحران هسته ای ایران
      خلیج پارس
      دریای مازندران
      سازمان ملل متحد
      شورای امنیت
      شورای حقوق بشر
      دیوان کیفری بین المللی
      یونسکو
      آسیای میانه و قفقاز
      خاور میانه
      خاور دور
      اروپا
      امریکای شمالی و جنوبی
      درباره من
      فرتور ها (عکس ها)
      English
 
 
 

 پیشنهاد ها و نوآوری ها

 

کلیه حقوق این وب سایت مربوط به کوروش زعیم ،محفوظ می باشد و هرگونه کپی برداری فقط با ذکر منبع مجاز می باشد