Monday, December 23, 2024   امروز ,   دوشنبه 3 دی 1403 خورشیدی

جزئیات مطالب  

   
9 آبان 1392
سخنرانی کورش زعیم در مراسم بزرگداشت روز جهانی کورش در سرای کورش زعیم
سخنرانی کورش زعیم در مراسم بزرگداشت روز جهانی کورش

هفتم آبان 1392- 27 اکتبر 2013

روز جهانی کورُش، روز ملی ایران

در چنین روزی شش سال پیش، که «روزجهانی کورش بزرگ» با تلاش کمیته نجات پاسارگاد، ثبت شده بود، من به پاس این موفقیت در پاسارگاد و در برابر آرامگاه کورُش ایستادم و این روز تاریخی ورود کورُش به بابل را، که روز بنیانگذاری نخستین و بزرگترین و محبوبترین کشور جهان بود، و با صدور نخستین بیانیه حقوق بشر در تاریخ بشریت آغاز می شد، « روز ملی ایران» اعلام کردم.

در پی آن آغاز افتخارآمیز وغرورانگیز، من شرایط دردناک کنونی کشور را بازگو کردم، و از کورُش بزرگ که کشور ما را به اوج گستردگی سرزمینی، رهبری چهل درصد جمعیت جهان که همه او را دوست داشتند، و ساختار مدیریت کشوری و پیشرفت اقتصادی واجتماعی که الگوی دلخواه همه جهان شد، رسانده بود، و آزادی های بنیادین بشری را و برابری همه شهروندان در برابر قانون و فرصت های شغلی و اقتصادی و اجتماعی را تضمین کرده بود، دادخواهی کردم که: چه شد که ما اکنون چنین فقیر و ذلیل و منفور جهان شده ایم؟ چه شد که ما از ستیغ کوه دماوند به ژرفای چاه ویل سقوط کردیم؟

چرا ما چنان حقیر شده ایم که بیگانگانی که پیشتر با ما در میدان جنگ رویارو می شدند، توانستند دولت مجبوب ملت را با کودتا عوض کنند، و اکنون توان آن را دارند که توسط شبکه ای از مزدورانشان دولتی نادان، فاسد، بی سواد و ضد ایرانی را برای هشت سال بر ما تحمیل و اداره کنند تا تمامی زیربنای اخلاقی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و روابط خارجی کشور را بطور عمد نابود کند و شرایط را برای نارضایتی های گسترده، درگیری های مذهبی و قومی و زبانی در راستای از هم پاشاندن شیرازه یکپارچگی کشور و جنگ داخلی، فراهم آورد؛ دولتی که در نادانی، فساد، خرابکاری و خیانت به میهن در تاریخ کشور بی سابقه بوده است؟

اکنون کشور ما، که جهان همیشه از پرتو دانش و فرهنگ مردم آن بهره مند شده، خود در یک سرگیجه فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی گرفتار شده و ناسزاوارانه امید به آینده و اعتماد به نفس خود را از دست داده است. کشوری که همیشه رهایی بخش ملتهای در بند و مردم ستم کشیده بوده، کشوری که همیشه با ستایش و بزرگمداری به آن نگریسته شده و دیگران حل دشواری های خود را از او می خواسته اند، اکنون برای رهایی خود از خطر سقوط و نابودی کامل نگاه تمنا به بیرون دارد.

ولی بنیان این سرزمین آهورایی، بر پایه فرهنگ قدرتمند و جهانی خود، زیربنایی مستحکم است؛ و ما، ای کوُرش بزرگ، با تو پیمان داریم که میراث تو را از چنگ اهریمنان رها سازیم و دوباره میهن را بسازیم تا شاید روزی به آنجا برسیم که روزی تو ما را به آنجا بردی.

کورش بزرگ آرزوهای این ملت بزرگ تحقیر شده دوباره برآور:

ما آرزو داریم یک دولت ایرانی میهن پرست، مردم سالار، مردم پایه، درستکار، راستگو، شایستگی گرا و نخبه پرور داشته باشیم.

ما آرزو داریم به دوران آزادی دین و عقیده، برابری همه شهروندان در همه زمینه ها، پیشرفت دانشیک و اقتصادی و سربلندی جهانی ملت ایران، و دوستی و همکاری با همه کشورهای جهان برگردیم.

ما آرزو داریم حکومتی داشته باشیم که فرهنگ ناایرانی، تبلیغ و ترویج دروغ، تبعیض و ترویج بی سوادی، حبس و اعدام و تجاوز به اموال عمومی و ابزار شهوت انگاشتن زن را کنار گذاشته، به فرهنگ والای ایرانی برگردد.

ما آرزو داریم نخبگان و سرمایه های ما که از ترس حاکمیت اندیشه های ایستا به کشورهای بیگانه گریخته اند وسالانه بیش از کل بودجه کشور ارزش دارند، باز گردند و در امنیت میهن خود را بسازند.

ما آرزو داریم دوباره ایران باشیم.

کورش زعیم

هفتم آبان 1392 – 29 اکتبر 2013 
بازدید صفحه: 2368
 



جناب استاد نظر شما درباره خواسته های عربستان در مطلب زیر چیست؟ با سپاس http://www.irdiplomacy.ir/fa/page/1925563
سعید
اصلن مهم نیست. اگر اسراییل نتوانست درشکل گرفتن این طرح استراتژیک جدید خاورمیانه اثری بگذارد، عربستان که هیچ. در حال حاضر عربستان بزرگترین خطری است که این متطقه و جامعه جهانی را تهدید می کند. بهمین دلیل من دوسال پیش گفتم که طرح بازسازی سامانه سیاسی عربستان از امسال آغاز خواهد شد.

درود به استاد گرامی جناب استاد نظر شما درباره مطلب زیر چیست؟ با سپاس ۱. روزنامه العرب:توافق ایران با امریکا در صورتی که رضایت عربستان را نداشته باشد و عربستانی ها همچنان بخواهند خشمگین باقی بمانند و این خشم را به هر نحوی نشان دهند،راه به جایی نخواهد برد. ۲. روزنامه الشرق الاوسط: آشتی ایران با آمریکا به تنهایی هرگز در تغییر مواضع کشورهای عربی حوزه خلیج فارس موفق نخواهد بود زیرا آنها درباره یک سری مسائل اتفاق نظر و درباره مسائل دیگری اختلاف نظر دارند.
سعید
1- توافق ایران و امریکا تحت تاثیر هیچ کشوری قرار نخواهد گرفت، بویژه عربستان. این یک استراتژی جهانی است که اجرا می شود. 2-آشتی ایران و امریکا یک دلیلش بی ثباتی و خشونتی است که این کشورها صادر می کنند. سیاست آنها در رابطه با عراق و سوریه که سپاهی از آدمکشان قسی القلب را به عنوان جهادی به آنجا فرستادند، غرب را متوجه خطر بزرگ پولدار شدن عربها کرد که بجای تمرکز بر پیشرفت اجتماعی و اقتصادی و علمی می خواهند اندیشه دو هزار سال پیش خود را با خشونت خارق العاده ای به همه جهان بفرستند. تازه مردم جهان متوجه شده اند ما ایرانیان در آن دویست سال چه کشیده ایم.

ببخشید چرا نظر آقای پان...به نام من هم ثبت شده است!؟
a.m
از خودش بپرسید. من آن را حذف کردم چون خودشان با نام خودشان همان پرسش را کرده اند که من پاسخ دادم.

بهرحال دول عرب ۳۰ سال است که به پهلوی شما خار می زنند و شما نه تنها کاری نمی توانید بکنید بلکه به قولی وزیر خارجه شما غلط کنان به بحرین می رود تا عذر بخواهد.دیگر اردشیر زاهدی و خلعتبری نیستند. سعودی هم که دارد به موشک اتمی تجهیز می شود.
پان عرب
من نمی دانم منظورتان از "دول عرب" چیست. اگر منظورتان عربستان است، عیبی ندارد، انها کاری را که بلدند بکنند و ما هم آن کاری را که بلدیم. بقیه دول عرب نیستند عرب زبان هستند مانند مصر و سوریه و لبنان و غیره. اگر منظورتان امارات و قطر و بحرین است که در آنجا فقط قبیله ای که حکومت می کند عرب است. یعنی از عربستان کوچانده شده اند. در هر صورت ما امیدواریم که با عربستان روابط دوستانه و بازرگانی داشته باشیم. ما سالی 7 میلیارد دلار برایشان نمی فرستیم که علیه ما جنگ افزار بخرند.

درود اشاره کردید که"مخالفان دولتهای آنها را تقویت و به سوی تاسیسات حساس آنها موشک مستقر می کردید" اینها که همان کارهایی است که جمهوری اسلامی انجام داده و مورد انتقاد بعضی هاست!آیا آمریکا را در نظر گرفته اید!؟ 2. در مورد حمایت احتمالی عربستان و دیگر شیخ نشینها از امارات چه موضعی می گرفتید؟ سپاس از شما
a.m
ظاهرا شما فقط یک جمله از نوشته های من را در این براه خوانده اید! شما زنجیره پاسه های من را در اینباره بخوانید، پاسخ خود را دریافت خواهید کرد. 2- باز اگر دیدگاه من را درباره رابطه خوب و سودمند با همه همسایگان بخوانید پاسخ خود را خواهید یافت. ضمنن خود این کشورهای عرب جنوب خلیجپارس همسایه یکدیگر با هم مسئله دارند ک برای برخی از آنها به کمک ایران نیاز دارند.

زعیم مواضعت را نسبت به پارسال عوض کرده ای و تلویحا اعتراف کرده ای که نمیتوانی با اعراب قطع روابط کنی!! مصاحبه پارسالت درباره محمد مرسی و مصر را یادت می آید: ما هرگز با ايشان كه با توطئه هاي عليه ايران همراه شده روابط قوي نخواهيم داشت و نمي خواهيم داشته باشيم". حالا مصر که جای خود، امارات و سعودی را هم که ترسیده اید!
پان عرب
خوشبختانه موضع من درباره مرسی درست از آب درآمد. من پارسال در همان مصاحبه گفتم که مرسی یک سال بیشتر دوام نخواهد آورد و مردم مصر با کمک ارتش او را پایین خواهند کشید. دیدید که در همان مدت مردم او را پایین کشیدند و ارتش هم کمک کرد. من هرگز نخواسته ام با کشورهای عرب یا عرب زبان قطع رابطه کنم. ما باید روابطمان را بهبود بدهیم تا بتوانیم با همکاری و همیاری مردم کشورهایمان را به آزادی و رفاه و سعادت برسانیم. ما با دولت مرسی مشکل داشتیم، چون منفور اکثریت مردم مصر بود و با پشتیبانی قطر مواضع ضد ایرانی گرفته بود. مصر همیشه در طول تاریخ با ایران روابط خوب داشته و باید این رابطه را حفظ کرد. من از دهه 1370 گفته و نوشته ام که مصر یک هم پیمان بالقوه استراتژیک ما هست. من وقتی درباره یک کشور سخن می گویم توجهی به نژاد آنها ندارم که عرب هستند یا ترک هستند یا هندی و چینی. همه ما یک نیاکان داشته ایم و تفاوت ما در اندیشه ما و جهان نگری ماست که ما را بهم نزدیک یا دور میکند. امارات هم از منابع دیگر تریک می شود و ما ایرانیان بیشترین سهم را در تبدیل بیابانهای آنها به پیشرفتی که اکنون دارند داریم. همه سرمایه و هم مغز. بنابراین ما نمی توانیم و نباید امارات را به عنوان یک کشور دوست و شاخه ای از منافع ملت ایران انکار کنیم. عربستان هیچگاه برای ایران و ایران برای عربستان خطر نیست. ما هم از دیگاه فرهنگی و هم زبانی و حتا نژادی آمیخته شده ایم. این آمیختگی باید، و منافع هر دو ایجاب می کند که، ما را بهم نزدیکتر کند نه رویارو.

امارات متحده عربی در اعتراض به بازدید رئیس دولت ایران از جزیره ابوموسی، سفیر خود از تهران را فراخواند و مسابقه دوستانه فوتبال بین دو کشور را هم لغو کرد(آوریل2012).
a.m
آنها همیشه رفتار کودکانه از خود نشان داده اند. هنوز قد و قواره خود را درست ارزیابی نمی کنند و از موقعیت ضعیف جمهوری اسلامی بهره می گیرند. امیواریم آقای ظریف با آنها ظریف برخورد کند، ولی در خلوت اصول زندگی در کنار ایران را به آنها بیاموزد.

به نظر من کافیست به موضع گیری آنها نسبت به مساله بحرین توجه کنیم که چقدر حساس هستند و ما هم نسبت به مساله جزایر سیاست قاطعانه و قوی مانند زمان قبل انقلاب در پیش بگیریم.
Arash
ما سیاست قاطع خود را باید طوری حالی کنیم که ناظرانی که ما را از لحنمان قضاوت می کنند، کفه را بسوی ما سنگین کنند.

درود آقای زعیم تصور نمی کنید خویشتنداری جمهوری اسلامی باعث گستاخ تر شدن آنها شده است!؟(همین نظر دکتر باوند که شما هم آنرا تایید کرده اید).بهرحال نمیتوان در برابر ادعای آنها نسبت به کشور بزرگی مانند ایران واکنش نشان نداد! حکومت هم در پاسخ به منتقدانش می گوید: اگر سوریه یا عمان از ادعای امارات حمایت میکنند ولی دوست ما هستند".اما جناب مهندس مساله احترام و عزت ملی است! واقعا قابل پذیرش نیست که ما هیچ واکنشی نسبت به این ادعاها نشان ندهیم چون این پیام را می فرستیم که ما در دفاع از خاک و عزتمان حساسیت نداریم.عدم واکنش یعنی تایید سیاست جمهوری اسلامی. 2.اگر شما رییس دولت بودید و اعلامیه ای از سوی آنها درمورد جزایر صادر میشد چه می کردید!؟ اگر در اجلاسی در حضور شما خلیج پارس را تحریف می کردند چه واکنشی نشان می دادید!؟ سپاس از شما
a.m
شما عزت و احترام را با چماق بدست نمی آورید. اگر اینطور بود همه لاتهای محله دارای عزت و احترام می بودند. عزت و احترام را هنگامی بدست می آورید که در جامعه جهانی احترام داشته باشید و این احترام با داشتن دوستان و پیروان در میان کشورهاست که برخی برای قدرت اقتصادیتان مانند آلمان و ژاپن، برخی برای قدرت نظامیتان مانند امریکا، برخی بخاطر بیطرفی و رعایت اصول بین المللی مانند سوییس و یا همه اینها به شما احترام می گذارند. خویشتن داری نشانی بزرگی است و از قدرت ذاتی سرچشمه می گیرد. کاری که ظریف میکند درست است. 2- اگر من بودم به دیدنشان ممی رفتم و در مصاحبه ها می گفتم که ما انتظار از همسایگانمان که می خواهیم با آنها دوست باشیم نداشتم که چنین بیانیه غیردوستانه ای بدهند. البته همه می دانند که ما یک میلیمتر از خاک کشورمان را هم به کسی نمی دهیم. سپس در نشست خصوصی میکروفن ها را می بستم وبه آنها می گفتم که پا روی دم ما نگذارند، وگرنه روابط اقتصادی را قطع میکنیم.واردات از آنجا را ممنوع می کنیم. به ایرانیان در آنجا امتیاز می دهیم که سرمایه گذاری های خود را نقد کنند و به کشور بازگردند و مخالفان دولتتان را تقویت وتشویق می کنیم، همه شهروندانتان را از جزیره اخراج می کنیم وموشکهایی را هم به سوی تاسیسات حساستان مستقر می کنیم و ...و . بعد میکرفن ها را باز می کردم و می گفتم که ما به تفاهم رسیده ایم و امیدواریم روابط دوستانه و همکاری میان دو کشور در آینده بهتر هم بشود.

درود به استاد گرامی جناب استاد نظر شما درباره بخشی از مصاحبه زیر که مربوط به "سپردن منطقه به یک کشور" می باشد چیست؟در پاسخهایتان به من فرموده بودید: آمریکا می تواند امنیت منطقه را به یک ایران دمکرات بسپارد. با سپاس http://www.irdiplomacy.ir/fa/page/1925319
سعید
شما باید تحلیلهای من را درباره عربستان بخاطر داشته باشید. این رویدادها همه تایید دیدگاهی بود که من ابراز می کردم. با ورود بندرسلطان که آدم بسیار خطرناکی است، پرونده آل سعود وارد فاز خروجی شده است. البته که بجز ایران کشور دیگری این جایگاه را در منطقه ندارد، حتا با حضور رزیمی چون جمهوری اسلامی.

یکی از سخنان آقای داوود هرمیداس باوند: ایران ضمن آنکه باید روابط حسنه ای با همه همسایگان داشته باشد و سعی کند از هرگونه تنش پرهیز کند، لحظات و شرایطی پیش می آید که برخی کشورها جسارتی را به سرزمین دیگری در پیش می گیرند که خویشتن داری و ملاطفت، آنان را نسبت به ادعایشان جری تر می کند و گمان میکنند محق هستند و در نتیجه باید سیاستی محکم در پیش گیرند... به هرحال موضع ما درخصوص تمامیت ارضی باید محکم و قاطع باشد و نباید با خویشتن داری بیش از حد آنان را جسورتر کرد.
a.m
ایشان درست می گویند و ما هم به عنوان یک سازمان سیاسی ملی همیشه چنین کرده ایم.

درود به آقای زعیم من مطمئن هستم که در جبهه ملی مماشات با مدعیان خاک ایران جایی ندارد. بارها مواضع سران جبهه ملی در انتقاد از مماشات جمهوری اسلامی با کشورهای عرب و دعوت به موضع گیری قاطعانه را دیده و شنیده ایم. اما من هم موافق هستم که نمی شود کشورهایی 20 بگویند جزایر تحت کنترل شما به ما تعلق دارد اما شما انگار که اتفاقی نیفتاده خیلی راحت با آنها رابطه عادی داشته باشید! به قول دکتر باوند"این مماشات آنها را جری تر می کند".مثالی بزنم:در دوران خاتمی به ظاهر روابط خوب بود اما در تمام این دوران ما توسط کشورهای عرب محکوم می شدیم.فراموش نمی کنیم که در سال1383 ما را بعنوان اشغالگر در کنار اسراییل قرار دادند.اگر یک سیاستمدار ملی در ایران سرکار بود اجازه نمی داد 20 سال این ادعا ادامه یابد و مانند یک عادت روزانه شود بلکه به قول آقای سعید روابط را کاهش میداد و درصورت تکرار روابط را قطع میکرد.یادمان نمی رود که آنها در واکنش به سرمقاله کیهان چه واکنشی نشان دادند و آقای متکی غلط کنان به بحرین رفت تا عذرخواهی کند.
a.m
نخست اینکه آن عضو جبهه ملی که 99% هشدارها را به سران عرب و درباره سران عرب خلیج پارس می داد، من بودم. دوم اینکه تنها کسی که متکی و رحیم مشایی را بخاطر کوتاه آمدن در دریای کاسپین و خلیج پارس و یا آسیب به میراث ایران کیفرخواست در دادگاه بین المللی داد، من بودم. و همچنین این من بودم که در همین جا بارها گفتم که آنها تا امریکا فرمان ندهد علیه ایران اقدام عملی نخواهند کرد و اینکه وقتی ما ضعیف ببینند زبانشان دراز می شود، و وقتی ما را قوی ببینند دمشان کوتاه. قطع روابط بهیچوجه صلاح نیست چون نشانه جدی گرفتن ادعاهایشان است.

درود به استاد گرامی جناب استاد فکر می کنم سوال من درمورد نگرانی کشورهای عرب پس از توافق ژنو با یکی از پاسخهای شما روشن تر شود: پاسخ شما: فعالیت در منطقه آن چیزی است که ما اکنون می کنیم.در صورت موفقیت این روندی که آغاز شده، ماهیت این فعالیت عوض خواهد شد.سازش ایران و امریکا با هم، علت اصلی آن وارد کردن ایران به نقش آفرینی در معادلات منطقه است. برای مدیریت منطقه و آرام کردن تنش ها غرب چاره ای بجز تایید تاثیرگذاری ایران و اهمیت آن نیافته است. حال سوال من این است که نگرانی واقعی کشورهای عرب افزایش فعالیت منطقه ای ایران است یا افزایش نقش آفرینی و تاثیرگذاری ایران در معادلات منطقه؟ با سپاس
سعید
شما این گفتگوی من را با رادیو رنگارنگ بخوانید. کشورهای جنوبی اکنون اطمینان یافته اند که جمهوری اسلامی دیگر سیاستهایی خلاف سیاستهای کلی جامعه جهانی بویژه غرب در منطقه اعمال نخواهد کرد.

جناب استاد البته گاهی اوقات هم سیاستهای مسالمت جویانه و صلح جویانه نشانه ضعف است مانند موارد زیر 1.سیاستهای جمهوری اسلامی در 2 دهه گذشته در برابر کشورهای عربی 2.سیاست جمهوری اسلامی در برابر عراق در مورد غرامت جنگی 3.سیاست جمهوری اسلامی در برابر افغانستان درمورد رودخانه هیرمند 4.سیاست جمهوری اسلامی درمورد رژیم حقوقی دریای مازندران
سعید
1- سیاستهای جمهوری اسلامی نسبت به این کشورها تهاجمی مذهبی بوده و این کشورها از قدرت یافتن شیعیان و عوامل جمهوری اسلامی واهمه داشته اند. یکی از دلایل عنوان کردن مسلمان نبودن شیعیان در سوریه و فرستادن آدمکش های گروههای جهادی از سوی عربستان برای شیعه کشی همین است. اشیعه کشی پس از جنگ جهانی اول هم رخ داد. 2- در مورد غرامت جمهوری اسلامی بسیار بسیار احمقانه عمل کرد. من در همان زمان در مقاله ای در کیهان هوایی برای نخستین بار این را تاکید کردم و خسارات جنگ را که اقتصاددانهای دولتی تا 700 میلیارد تخمین زده بودند، 1000 میلیارد اعلام کردم. از آن پس هزار میلیارد تثبیت شد. 3- در مورد هیرمند هم جمهوری اسلامی به کشور خیانت کرد و به مردم سیستان ستم فراوان شد. 4- در مورد دریای کاسپین هم اگر نخست اعتراض من و در پی آن دیگر فعالان نبود آقای متکی آنجا را به 11% داده بود. من علیه متکی بیسواد و احمق کیفرخواست خیانت به کشور دادم و کم کم دولت از امضای پیمان نامه عقب کشید.

درود به استاد گرامی جناب استاد منظور من این بود که به علت دشمنی با آمریکا و انزوا در جهان جمهوری اسلامی حقیرانه با اعراب مماشات می کند تا در ظاهر نشان دهد که منزوی نیست در حالی که مصدق سفارت بریتانیا را بست. شک ندارم اگر مصدق زنده بود سفارت آنها را می بست و حاضر به ملاقات با آنها نمی شد(چه برسد به سفر کردن) تا زمانی که آنها دست از گستاخی به تمامیت سرزمینی و هویت ملی ما بردارند. ۲.امیدوارم سخنان آقای ظریف یک تاکتیک گفتاری باشد و نه اولویت راهبردی. ۳.من تندرو نیستم اما نمی توانم با کسانی که به خاک و هویت کشورم طمع ورزی می کنند رابطه عادی داشته باشم،سفر کنم یا میزبان آنها شوم.اول احترام به بزرگتر سپس رابطه عادی و دوستانه با سپاس
سعید
1. در زمان مصدق ما در جنگ مستقیم با بریتانیا بودیم و سفارت بریتانیا مرکز رفت و آمد و توطئه آشکار علیه دولت ایران بود. با وضع امرز بسیار متفاوت است. در مورد کشورهای حنوبی، این آنها بودند که به ایران نزدیک شدند تا کارهای زشتشان توسط این دولت تلافی اقتصادی نشود. بارها گفته ام اینها بازرگان هستند نه جنگجو. 2. من هم می پندارم ظریف تاکتیکی سخن گفته است. 3. در سیاست هیچ دوست و دشمنی وجود ندارد. رابطه با همه کشورها بر پایه منافع ملی است نه عقده های ملی.

درود به استاد زعیم گرامی وزیر خارجه کشوری که هفته قبل ادعای جزایر ما را کرد وارد تهران شد و آقای ظریف(که برخی از هموطنان جو زده او را با مصدق بزرگ مقایسه کردند)از او استقبال کرد.همچنین آقای رفسنجانی از آمادگی خود برای کمک به تنش زدایی با عربستان خبر داد.یعنی یکی دیگر از مدعیان ایران. تمام این موارد در حالی است که آنها در 3 دهه گذشته هر گستاخی خواستند در برابر ما انجام دادند و آقایان رفسنجانی،خاتمی،احمدی نژاد بدون حساسیت به این مسائل به این کشورها سفر کرده و با اعراب نرد عشق باخته اند.البته فردای عشق بازی بیانیه ای دیگر از شورای همکاری درباره جزایر ایرانی و پس فردا تحریف نام خلیج پارس توسط یکی از مقامات عالیرتبه این کشورها. جناب استاد، رفسنجانی،خاتمی،احمدی نژاد(و شاید روحانی) و تمام مسئولان عالی رتبه جمهوری اسلامی اصولا غرور ملی ندارند چون اگر داشتند این گونه حقیرانه با کشورهای عرب برخورد نمی کردند! آخر چطور ممکن است همسایه‌ ای به خاک شما چشم طمع داشته باشد،به هویت ملی شما توهین کند،در خفا و آشکار برای ضربه زدن به منافع ملی شما تلاش کند آن وقت شما سیاست منفعلانه و بزدلانه در پیش بگیرید!؟ پس تکلیف عزت ملی چه میشود!؟ چرا مصدق سفارت بریتانیا را بست ولی جمهوری اسلامی سفارت این کشورها را نمی بندد!؟ بریتانیا مدعی خاک ما نبود اما گستاخی هایش چنان بر دولت ملی گران آمد که تصمیم گرفت تا زمانی که آنها به ایران احترام نگذارند روابطی با این کشور نداشته باشد. اگر مصدق و فاطمی بودند تا بحال ۱۰ بار سفارت این کشورها را بسته بودند.اگر شاه هم بود این کار را می کرد. 2.رفسنجانی ها و مجموعه نظام،دلشان برای منافع ملی نسوخته بلکه میخواهند نظام بماند و چون با آمریکا دشمن و در جهان منزوی هستند حقیرانه با اعراب مماشات می کنند تا به خیال خودشان بطور کامل منزوی نشوند در حالی که هم اکنون هم منزوی کامل هستند. 3.آقای ظریف گفتند"اولویت سیاست ما رابطه با همسایگان است". این یعنی ادامه همان اشتباه راهبردی 3 دهه گذشته! اولویت سیاست ایران باید در درجه اول با آمریکا و اروپا دوم با کشورهای منطقه ای مانند چین،هند و اسراییل و سوم با همسایگان باشد. چون ما بالقوه از تمام همسایگان قدرتمندتریم و اگر طبق اولویتهای فوق پیش برویم همسایگان خود به خود به سمت ما کشیده می شوند نه اینکه ما حقیرانه دنبال آنها برویم. با سپاس
سعید
1- یک سیاستمدار باید سرشت طرفهای خود را بشناسد. اگر شما به پاسخ های من به خود شما مراجعه کنید، یاد خواهید آورد که من همیشه گفته ام که نگران بلندپرازی های آنها نیستم و اگر ما رو به قدرت برویم آنها همراه می شوند. حتا یکبار گفتم من به هارت و پورتشان لبخند می زنم. 2- سردمداران هر نظام می خواهند نظامش باقی بماند. شاهی ها هم می خواستند نظامشان باقی بماند، ما هم اگر موفق به برپایی جمهوری شویم خواهیم خواست نظاممان باقی بماند. در امریکا هم اقدام علیه نظام کشور جرمی بزرگ است. 3- نه اشتباه نیست و آقای ظریف خردمندانه عمل می کند. با این موضع بادکنک آنها را سوزن می زند.

جناب استاد(در ارتباط با مطلب زیر) به نظر شما کشورهای عربی در واقع نگران افزایش قدرت منطقه ای ایران هستند یا فعالیت منطقه ای ایران؟ چون احتمالا آنها خواهان احیای جایگاه 35 سال قبل ایران در منطقه نیستند! اینطور نیست!؟ ۲. اگر شما تصمیم گیر بودید آیا به این نگرانی ها توجه می کردید یا منافع ملی را بدون توجه به این نگرانی ها پیش می بردید؟ با سپاس " رهبران عرب از اين هراس دارند که در صورت نوعی توافق هسته ای بين غرب و ايران ، دولت آمريکا اجازه دهد که متحدان منطقه ای ايران از رژيم سوريه گرفته تا گروههايی مثل حزب الله لبنان بر دامنه فعاليت خود بيافزايند.آنها می گويند که بهبود مناسبات بين تهران و واشنگتن ممکن است به قيمت تضعيف کشورهای عربی و به خصوص کشورهای عربی حوزه خليج فارس تمام شود".
سعید
1- قدرت و فعالیت به موازات هم حرکت می کنند. چاره ای ندارند و باید بازگشت ایران را بپذیرند. 2- من می دانم آنها چه می گویند. اگر من تصمیم گیرنده بودم کار خودم را می کردم و ایران را بسوی قدرت اقتصادی فرهنگی و نظامی پیش می بردم و همزمان از آنها دلجویی و با آنها دوستی می کردم و تضمین دفاع از آنها را می دادم. در همین شرایط کنونی هم آنها دوباره بسوی ایران خواهند گرایید، دستکم بظاهر.

درود به استاد گرامی جناب استاد سخن مذکور از بندر بن سلطان نیست بلکه از محمد بن نواف بن عبدالعزیز سفیر عربستان در لندن است. به نظر شما عربستان چه گزینه هایی دارد که جو زده شده است و همانند آمریکا می گوید"همه گزینه ها روی میز است"؟ با سپاس
سعید
آری، اگر از دهان خود ملک عبدالله هم بیرون میامد، من می گفتم بندر مسئول است. همیشه سیاستهای تندروانه بیشتر اطاعت می شود تا صلحجویانه، زیرا مسالمت را نشانه ترس و ضعف می دانند.

1.جناب مهندس واقعا عربستان اکنون سلاح اتمی دارد!؟ فرموده بودید: در پاکستان امانت است و پاکستان هم نمی‌تواند تحویل دهد. 2.آیا همان موشکهای DF3 برای پرتاب کافی نیست؟
a.m
1- من اینجور استنباط کرده ام که آنها یک عدد بمب دارند. لابد فکر میکنند اسباب بازی است. 4 تا هم در پاکستان دارند. شاید این یکی از آن 4 تا باشد. 2- شما بمب را با دست هم از هواپیما می توانید پایین بیاندازید، ولی من شک دارم دی اف3 ها بدرد این کار بخورند.

درود به استاد گرامی جناب استاد به نظر شما منظور از "تمام گزینه ها"در مطلب زیر چیست؟ با سپاس http://www.irdiplomacy.ir/fa/page/1925111
سعید
این سخن بندر سلطان است که اکنون بدنامترین و خطرناکترین سیاستگذار منطقه شناخته شده است. همانگونه که من چند ماه پیش گفتم امریکا امیر قطر را برکنار خواهد کرد و این کار انجام شد. بندر سلطان هم غده سرطانی عربستان است که باید جراحی شود.

درود به استاد گرامی جناب استاد ذکر چند نکته درمورد روابط ایران با اعراب خلیج پارس به خصوص در ایران آینده ضروری است: ۱. تا زمانی که این کشورها نسبت به تمامیت سرزمینی ما و نام خلیج پارس گستاخی می کنند و جایگاه برتر ما را در منطقه نپذیرند و سعی کنند در روابط ما با غرب کارشکنی کنند ما نمی توانیم و نباید با آنها روابط خوب داشته باشیم. ۲. امنیت خلیج پارس پس از خروج آمریکا باید انحصارا توسط ایران تامین شود و شریک و همکار در این مورد نمیخواهیم چون نمی ‌خواهیم در تامین امنیت منطقه اقتدار بلامنازع ما خدشه دار شود. ما امنیت را تامین می کنیم و بقیه هم نفع می برند اما نیروی هوایی و دریایی ما امنیت را تامین می کند. با سپاس
سعید
1- خواست شما در راه دستیابی است. 2- امنیت خلیج پارس با ما خواهد بود، ولی نیروهای دریایی چین و هندوستان هم سرو کله شان پیدا خواهد شد. دیگر بستگی به سیاست خارجی ما، قدرت و نفوذ اقتصادی ما و قابل اعتماد بودن ما خواهد داشت.

آقای مهندس وسیله پرتاب را که دارند!موشکهایی که در دهه80از چین خریدند.
a.m
تنها موشکهایی که عربستان دارد 60 عد موشک میانبرد دی.اف.3 است با برد 2800 کیلومتر که من تصور نمی کنم به هزار کیلومتر هم برسد. احتمال می رود که عربستان از 4 بمب هسته ای که به پاکستان سفارش داده یکی را به گنجایش 3.3 مگاتن پنهانی تحویل گرفته است. یک علت چرخش غرب نسبت عربستان و در نتیجه نزدیکی به ایران شاید همین حرکتهای پنهانی اهریمنی است که جهان هشیار را نگران کرده، به ویژه با یک وزیر اطلاعات روان پریش در شخص بندرسلطان است. در سال 1986، چین دو فروند موشک کرم ابریشم SY-1 یا SY-2 ، یادم نیست کدام، برای عربستان فرستاد که خیلی صدا کرد. ولی موشکها به چین بازگردانده شدند و من هم در بازگرداندن آنها دخیل بودم. عربستان موشک دیگری ندارد بجز موشکهای کوچک پادتانک.

درود آقای مهندس درمورد هشدار عربستان به آمریکا مبنی براینکه اگر ایران بمب بسازد ما هم به این سمت خواهیم رفت چطور!؟ آیا این هشدار نشان نمی دهد که ممکن است بدون اجازه آمریکا هم انجام شود؟ سپاس از شما
a.m
این آقای بندر سلطان افسارش پاره شده و چرت و پرت زیاد می گوید. ولی عربستان مدتهاست 4 بمب اتمی از پاکستان خریده و در همانجا امانت گذاشت. ولی نه پاکستان آنها را می تواند تحویل دهد بدون اجازه آژانس انرژی اتمی و قدرتهای بزرگ و نه عربستان می تواند آنها را تحویل بگیرد و اگر هم بگیرد وسیله پرتاب آنها را ندارد... و پیش از آن در خاک خودش منهدم خواهند شد.

درود آقای مهندس بنابراین امکان انتقال کلاهک ها از راه هوایی از پاکستان به عربستان وجود ندارد!؟
a.m
چرا امکانش وجود دارد، ولی بی اجازه امریکا رخ نمی دهد مگر اینکه پاکستان و عربستان هر دو همزمان شورشی جامعه بین المللی و قانون شکن ساز مان انری اتمی شوند.

درود به آقای زعیم جناب مهندس یهودیان تلمودی هم نژاد با عربها!؟ 2.آیا هیات حاکمه کنونی اسراییل هم تلمودی هستند؟ سپاس
رضا
نه، آینها یهودی اصیل نیستند. اینها مهاجران از روسیه و لهستان و برخی از آلمان هستند که در اصل قوم خزرها بودند که برای مستقل ماندن در برابر مسیحیت و اسلام یهودی شدند. خزرها همیشه برای غارت به ایران حمله می کردند و دشواری های بزرگی ایجاد می کردند و توسط ایران سرکوب می شدند. ولی در جنگجهانی اول و دوم ایران بزرگترین پشتیبان و گریزاندن آنها به کشورهای امن بود. صحیونیسم حاصل اندیشه و طراحی این قوم در اروپا بود. یهودی های اصیل که ازنژاد سامی هستند به ایران عشق می ورزند، زیرا ایران همیشه پشتیبان و نجات دنده آنان بوده است. تلمودی ها یک قشر بسیار کوچک در یهودیت است، چیزی شبیه القاعده در اسلام. اینها کشتار شورشیان زمان خشایارشا را (که ملکه یهودی هم داشت) یهودی کشی در ایران می شمارند، در صورتیکه هواباندن آن شورش که اتفاقا بیشترشان یهودی بودند ارتباطی با دینشان نداشت، ارتباط با یاغیگری و خشونت آنها داشت. آیین پوریم که همه ساله در اسراییل گرفته می شوند در یادبود این رویداد است که اینها علیه ایران تبلیغ می کنند.

بله آقای زعیم منظورم انتقال کلاهکها از پاکستان به عربستان از راه هوایی بود تا به گفته آقای سعید نتوانند جلویش را بگیرند.
a.m
اگر هواپیمای حامل کلاهک ها را سرنگون کنند و آتش بگیرد، یک فاجعه بزرگ رخ می دهد.

جناب زعیم در ارتباط با سخنان آقای سعید بطور کلی آیا امکان اینکه کلاهک از راه هوایی انتقال یابد وجود دارد یا خطرناک است؟
a.m
منظورتان جابجایی آن است؟ کلاهک هر موشک تا چاشنی نداشته باشد خطری ندارد. بمب هم باشد تا چاشنی آن فعال نشود خطری ندارد. البته کلاهک های اتمی در محفظه ویژه ای نگهداری می شوند که اگر افتادند و کلاهک آسیب دید، پیرامون رادیو اکتیو نشود.

آقای مهندس دیدگاه تلمودی ها(و لابی اسراییلی ها)درباره کشورهای عرب چیست؟ سپاس
رضا
دیدگاه خاصی ندارند. با عربها هم نژاد هستند. کما اینکه اکنون اسراییل و عربستان علیه ایران همکاری می کنند.

آقای مهندس چرا در زمانی که ما از کردهای بارزانی حمایت می کردیم یا درباره اروند رود و جزایر سه گانه عراق نتوانست آنها را پشت خودش بیاورد!؟ یا مثلا عمان در جنگ بیطرف بود و سلطان قابوس بعدا گفت: دلمان با ایران بود.
a.m
عمان همیشه حسابش با دیگران در شبه جزیره عربستان جدا بوده. یمن هم تا حدود زیادی همینطور. عراق تا هنگامی که چراغ سبز برای حمله نگرفته بود احتیاط می کرد. طبق مصاحبه ای که سفیر بریتانیا در ایران پس از بازنشستگی کرد، گفت سیاست ما و امریکا این بود که هر دو کشور یکدیگر را بکویند تا قدرتشان تحلیل برود و نا توان شوند. بهمین دلیل ما ایران را هم ترغیب کردیم پس از پیروزی خرمشهر به جنگ ادامه بدهد و هر دو کشور را هم تحریم کردیم. در مدارک سیا هم که پس از انتشار آنها سه چهار سال پیش یک نسخه اش هم بدست من آمد و مشغول ترجمه آن هستم، همین سیاست بچشم می خورد. از آنجا که صدام حسین باز از شرارت دست بر نداشته بود، پس از جنگ ایران،سفیر امریکا در بغداد که خانمی بود، او را غیرمستقیم ترغیب به حمله به کویت کرد. صدامحسین مدعی ارضی کویت بود و خانم سفیر به او گفته بود که اگر به کویت حمله کند ارتباطی با امریکا ندارد. در آنسوی کویت امریکاییها بسیج نظامی کرده و منتظر عراق بودند.

آقای مهندس درمورد به قدرت رسیدن بوش، نتانیاهو و فابیوس توسط سازمان مخفی من فکر نمی کنم این گونه باشد! چون مسئولان جمهوری اسلامی هم در ۳۴ سال گذشته همین اعتقاد را داشته اند: دمکراسی در غرب وجود ندارد و یک هیات مدیره مخفی صهیونیستی رهبران غرب را عزل و نصب می کنند.
رضا
دموکراسی در غرب وجود دارد و فعلن هم بهترین نوع آن است. من نگفتم آنها او را انتخاب کردند، گفتم در آن نفوذ داشتند. لابی قدرتمند اسراییل در امریکا را همه می شناسند. شما اینجور مطالب را سیاه و سفید برداشت نکنید. نفوذ داشتن تا عزل ونصب از زمین تا آسمان فاصله دارد. شما فکر می کنید ملاحظه و تزلزل اوباما در اجرایی کردن سیاستی که او و اکثریت کنگره و شورای امنیت ملی امریکا و اتحادیه اروپا درباره ایران گرفته اند از چیست؟ چرا گاهی با نعل و گاهی به میخ می زند؟ ترسش از چیست؟ چطور جرج بوش که نیمی ازپشتیبانی مردمی اوباما را نداشت، مصمم یش می رفت؟ چطور یک گروه کوچک محافظه کار تندرو (به نام تی پارتی) بودجه امریکا را گروگان (در اصل) سیاست او در برابر ایران می گیرند؟

درود 1.اینکه بیشتر پرسنل فنی پاکستانی هستند که چندان مهم نیست! پاکستانیها برای عربستان شلیک می کنند. 2.بمب اتمی کوچک که نمی تواند تا 1000 کیلومتر را آلوده کند مانند هیروشیما.در ضمن فاصله تهران تا خلیج پارس بیش از 900 کیلومتر است و خطری متوجه عربستان نمی کند. 3.چرا اسراییل نسبت به این مساله بی توجه است؟ اسراییلی ها میخواستند از پایگاههای هند، زرادخانه پاکستان را بمباران کنند ولی اکنون نسبت به خطر اتمی یک کشور بالقوه بی ثبات عربی در همسایگی خود بی تفاوت هستند! خطری که برای اسراییلی ها از جمهوری اسلامی اتمی هم خطرناک تر است. سپاس از پاسخهای شما
a.m
نه غرب و نه اسراییل اجازه چنین دیوانگی را نخواهند داد و پاکستانیها هرگز برای عربستان علیه ایران که هیچ علیه هیچ کشور دیگری شلیک نخواهند کرد. 25 سال پیش در نیروگاه چرنوبیل یک نشت جزیی (نسبت به یک بمب) رخ داد و در پی آن کشتزارهای گیلان ما هم رادیو اکتیو شد! توی نقشه مسافت را حساب کنید. اگر کشوری در مسیر باد باشد مواد رادیواکتیو با باد سفر می کنند. تهران هم هدف نخواهد بود. احتمالتن یکی از تاسیسات حساس که بیرون از شهرهای بزرگ باشد. شما میتوانید برای شرح کامل آنچه میتواند رخ دهد همراه با محاسبات ریاضی و نظامی و محاسبات هدفگیری و شلیک و انواع آسیب ها و تاثیرات رادیو اکتیو و غیره به کتاب من مراجعه کنید. این کتاب که روی همان طرح جامع دفاع غیرعامل که من در زمان جنگ برای نخست وزیری نوشتم گردآوری شده. من بزودی طرح را در سایت جدید خود که تحت طراحی هست خواهم گذاشت.

درود به استاد گرامی جناب استاد به نظر من اسراییل به هیچ قیمتی اجازه نخواهد داد عربستان بیخ گوشش به بمب اتم مجهز شود.علاوه بر این هرگونه انتقال کلاهک از پاکستان به عربستان باید از مسیر خلیج پارس یا دریای سرخ انجام شود(همانند انتقال موشکهای روسی به کوبا در سال 1962).آمریکا هم اکنون با ماهواره های بسیار دقیق خود هرگونه تحرک اتمی در پاکستان را زیر نظر دارد و به محض بارگیری کلاهکها در بنادر پاکستان بدون شک از این اقدام جلوگیری می کند و آن روز آغاز روند خلع سلاح اتمی پاکستان خواهد بود(همانند خلع سلاح عراق در دهه90).پاکستانیها نمی خواهند بخاطر یک حرکت احمقانه دوباره به وضعیت بین سالهای 1974-1986 بازگردند.یعنی زمانیکه هند سلاح اتمی داشت و پاکستان نداشت. ۲. به نظر شما چرا پاکستان با وجودی که حتی جمهوری اسلامی هم کمک‌هایی به پاکستان انجام داد با عربستان این گونه رفتار میکند؟در حالیکه مصالحش ایجاب می کند ایران همسایه را خشمگین نکند تا عربستان غیرهمسایه را خشنود. با سپاس
سعید
سخن شما کاملن درست است. نه امریکا و نه اسراییل اجازه چنین جابجایی را نخواهند داد، وگرنه مسخره جهان خواهند شد. پاکستان عربستان را می دوشد!

جناب استاد بعضی از سخنان آقای کری واقعا انسان را عصبانی می کند! ظاهرا ایشان بیشتر به منافع اسراییل و اعراب توجه دارد تا معامله با ایران و منافع ملی ما. "جان کری تصريح کرده است:کور نيستيم و فکر هم نمی کنم که احمق باشيم. به خوبی می دانيم که چه اقداماتی به نفع ما،جامعه بين المللی و به ويژه متحدان ما مانند اسرائيل و کشورهای حوزه خليج فارس است".
سعید
نه، عصبانی نشوید. جان ری دارد بندبازی می کند. با رفتار زشتی که فابیوس نشان داد و احتمالن دستور از "لژ" بود، کری نه می خواست فابیوس را در ملاء عام تخریب کند و احتمال سازش را از سوی اولاند منتفی سازد و نه ایران را ناامید کند. من دلم برایش می سوزد که بین خردگرایی و دیدگاه نوین استراتژیک غرب و خرابکاری یک مشت توطئه گر بین المللی قرار گرفته است.

درود به استاد گرامی جناب استاد نظر شما درباره مقاله زیر چیست؟ با سپاس http://www.bbc.co.uk/persian/world/2013/11/131108_an_saudi_nuclear_weapon_pakistan.shtml همچنین درباره مطلب زیر: http://www.bbc.co.uk/persian/iran/2013/11/131109_u02_gilaki.shtml
سعید
اولی را که پاسخ دادم، ولی برای دومی که رسمی شدن زبان گیلکی در شورای شهر مشهد است، این تخم لقی بود که آقای روحانی نابخردانه در تبریز شکست. بزودی همین رفتار را در شهرهای دیگر هم شاهد خواهیم بود و نه روحانی و نه نظام جمهوری سلامی دیگر قادر به اصلاح این کار نخواهند بود.

آقای مهندس لطفا درمورد جنگ عراق و ایران و سخنان شما در ارتباط با 17 کشور عربی و ترس آنها از صدام و سوال من مختصرا توضیح دهید.البته اگر امکان دارد! سپاس از شما
a.m
قدرت ایران و پیشینه ایران بطور کلی کشورهای عرب را آزار می دهد و اینکه در ایران نسبت به عرب یک کینه کهن، هر چند نابخردانه، بجای مانده است. در مسئله جنگ عراق آنها چند دلیل داشتند. اکر ایران توسط صدام حسین شکست داده می شد، خوزستان تسخیر می شد و شیخ ها هم می توانستند جزیره ها را تصاحب کنند. با تصرف خوزستان و جزیره ها ایران عملن از منابع نفتی و گازی خود محروم می شد. از سوی دیگر، اگر صدام پیروز می شد این احتمال داشت که از شیخ هایی که از او پشتیبانی نکرده بودند انتقام می گرفت. افزون بر آن، با علم به اینکه امریکا و بریتانیا و آلمان و روسیه و فرانسه و در جمع ده کشور نیرومند جهان از صدام پشتیبانی می کردن، عربها شکست ایران را اجتناب ناپذیر می دانستند.

درود به آقای زعیم نقش عربستان را در ندادن امتیازات مهم به ایران توسط آمریکا در چه حدی می دانید؟ آیا آمریکا در قبال اعراب ملاحظاتی دارد؟
رضا
تنها قدرتی که در تصمیمگیری امریکا نفوذ دارد، قدرت سازمان مخفی یهودیان تلمودی و آنیسی است که جانشین فراماسون های اروپایی مسیحی شدند، فراماسون بر پایه سازمانهای ایرانی میترائیست توسط فراریان ایران از حمله عرب و برای حفاظت خود در اروپای مذهبی و تفتیش عقاید قرون وسطی توسط معماران ایرانی تشکیل شد و کم کم مسیحی شد. حسن صباح نخستین سازمان فراماسونی نوع جدید را تشکیل داد. بخش رادیکال صحیونیست ها در سده نوزدهم کم کم کنترل این سازمانها را به دست گرفتند. تلمودی های رادیکال همانها هستند که خاخام های آنها پس از پیروزی احمدی نژاد در 84 به ایران آمدند و به او تبریک گفتند و در سازمان ملل هم با او ملاقات و مذاکره کردند. تلمودی ها که اقلیت بسیار بسیار کوچکی از یهودیان هستند سازمان خوفناک و بسیار ثروتمندی را دارند. این فرقه برخلاف یهودیان اصیل که به ایران احترام می گذارند و عشق می ورزند، معتقد هستن که در کتاب تلمود خواسته که ایرانیان پست هستند و باید همه یا کشته شوند و یا به خدمت یهودیان درآیند و کشورشان نابود شود. در امریکا بخش رادیکال جمهوری خواهان (تی پارتی) با آنها هستند. در سازمانهای اطلاعاتی نفوذ دارند و بسیاری از سران کشورهای غربی با کمک آنها روی کار آمده اند مانند جرج بوش، نتانیاهو و شاید این فابیوس فرانسه، و غیره. در ایران هم. اینها که به ظاهر مسلمان و در کشورهای مسیحی مسیحی هستند، دو شاخه بودند یهودیان آنیسی مشهد و دماوند.مشهدی ها به اروپا کوچ داده شدند. دماوندی ها که در ده موشای دماوند زندگی می کردند در ایران پراکنده اند. نقش اینها در هشت سال گذشته نابود کردن موجودیت ایران بود تا به شورشهای خیابانی و جنگ داخلی و تجزیه ایران بیانجامد. متاسفانه به علت زیربنای محکم جامعه و اقتصاد ایران آقای احمدی نژاد کاملا موفق نشد و تلاش کرد دوستش را برای تیر خلاص سر کار بیاورد. ولی سیاست جهانی ناگهان به دلایلی به سوی ایران تغییر کرد. اکنون این عربستان است که هدف قرار گرفته است.

درود آقای زعیم در مورد مقاله زیر چه نظری دارید؟ http://www.bbc.co.uk/persian/world/2013/11/131108_an_saudi_nuclear_weapon_pakistan.shtml
a.m
عربستان به پاکستان سلاح اتمی سفارش می‌دهد: این بازی بسیار خطرناک شطرنج در منطقه است که ایران کودن ترین بازیکن آن بوده است و حالا له له زنان می دوند تا حماقت های گذشته را تا دیر نشده جبران کنند. عربستان پول کلان دارد، خزانه ایران تهی است، عربستان ادعای رهبری مذهبی اسلام را دارد، جمهوی اسلامی همین ادعا را داشت ولی اکنون خود را به رهبری دنیای شیعه بسنده کرده. عربستان برای خودش وجودی در جهان دست و پا کرده، ایران وجودش دست و پا شکسته است. عربستان بطور سنتی با علم به اینکه ایرانیان 1400 سال است آنها را مسئول همه بدبختی های خود می دانند از یک حرکت فاشیستی صدام حسینی از سوی ایران واهمه دارند. ولی بازی با بمب اتمی شوخی نیست و با رقص شمشیر متفاوت است. انفجار یک بمب اتمی در ایران، بسته به قدرت آن می توان تا شعاع 500 تا 1000 کیلومتر را آلوده کند که شامل عربستان و پاکستان هم خواهد شد. همانجور که پیشتر هم گفته ام، فعلن پاکستان که عربستان را بخوبی می دوشد اگر بمب اتمی تحویل آنها بدهد، که نخواهد داد، اوضاع سیاسی و اقتصادیش بکلی سقوط خواهد کرد. عربستان همانگونه که گفته ام سیلو می سازد ولی توان کاربرد موشک هایی را که پاکستان به آنها قالب کرده ندارد. نود درصد پرسنل فنی زرادخانه اش خارجی هستند، اکنون بیشتر پاکستانی. بهمین دلیل و نیز روند فزاینده لجام گسیختگی عربستان، که البته اسراییل هم در آن دست دارد، من گفته ام و اکنون تکرار می کنم که بزودی عربستان دچار دگرگونی های ساختاری خواهد شد. اگر یادتان باشد، دو سال پیش گفتم بین دو تا پنج سال این روند رخ خواهد داد. ر

درود به استاد گرامی جناب استاد حلقه زدن برخی هموطنان دور کارون برای جلوگیری از رساندن آب به زاینده رود در حالیکه هردو ایرانی هستند و هردو باید خروشان باشند و هموطنان اصفهانی و اهوازی به یک اندازه مالک مشاع کارون و زاینده رود هستند و حالا هم خبر زیر.خسته شدیم هر روز خبرهای نگران کننده شنیدیم. جاوید ایران با سپاس http://www.bbc.co.uk/persian/iran/2013/11/131109_u02_gilaki.shtml
سعید
مسئله ایرانی بودن یا نبودن نیست.مسئله بی شعوری وبی سوادی و فساد خارق العاده در دستگاه دولت است. آب کارون زاینده رود را نجات نمی دهد فقط کارون را هم نابود خواهد کرد. شما نوشته ها و مصاحبه من را درباره زاینده رود و دریاچه ارومیه بخوانید. بخاطر پول برخلاف همه اصول کشورداری، کشاورزی، مدیریت آب و حفظ منابع آب و زیست بوم و غیره و غیره کشور را شخم زده اند که شرح آن در این مقوله نمی گنجد. یک مشت قصاب به جراحی اندام انسان پرداخته اند فقط برای دزدیدن هر چه در درون دارد.

با درود به شما آقای زعیم جدا از رفتارهای بندر سلطان آیا به نظر شما برخورد دولت عربستان با آمریکا، رد عضویت در شورای امنیت و رفتن آقای کری به ریاض نشانه استقلال عربستان در سیاست خارجی نیست؟
رضا
اکنون عربستان درخواست کرده عضو دائمی شورای امنیت شود. عضویت موقت را رد کرده بود. عربستان دچار یک توهم قدرتمند در جهان شده، چون هم گروههای جهادی خوفناکی را اداره می کند وهم پول کلان برای هوسبازی های خود دارد. پس از پایان مسئله ایران توجه به عربستان خواهد بود و کوتاه کردن دم آن. افزون بر آن، حمله های کاری به القاعده خواهد شد. چیزی شبیه آنچه فرانسه در مالی کرد. برای این کار نیاز به پشتیبانی ایران است.

آقای زعیم یعنی عراق انقدر قدرت داشت که 17 کشور عربی را با ترس وادار به حمایت کند!؟ پس چرا در زمانی که ما از کردهای بارزانی حمایت می کردیم یا درباره اروند رود و جزایر سه گانه نتوانست آنها را پشت خودش بیاورد!؟
a.m
شما دارید در یک دایره بسته چرخ می زنید. لطفن کمی چون پرنده پرواز کنید تا آنجا که بتوانید همه نوشته های من را بخوانید و تحلیل کنید.

با درود به شما آقای زعیم یکی از تحلیلگران خارج از کشور در ارتباط با تنشهای اخیر در روابط آمریکا و عربستان اظهار داشت:"برخورد دولت عربستان با آمریکا و رد عضویت در شورای امنیت نشانه استقلال عربستان در سیاست خارجی است و آقای جان کری بدو بدو به ریاض رفت تا از دل سعودی ها در آورد". نظر شما در این مورد چیست؟ با سپاس از شما
رضا
از هنگامی که آقای بندر سلطان وارد دولت شده، سیاستش کاربرد قدرت پول و القاعده در پیشبرد هدفهای قبیله ای مانند خودش است. تشویقش اینست که از شما اسلحه می خریم و تهدیدش اینست که گروههای جهادی "بخوان القاعده" ممکن است وارد معرکه شوند. هدفهایی که داود اوغلو به شیوه ای متمدانه تر پیگیری می کرد و شکست خورد. بندر سلطان هر جا می رود برای عربستان دشمن می سازد.

در حالیکه شما گفته بودید"آنها شب از ترس ما خوابشان نمی برد".و در مورد مقاله ای از رادیو فردا در پاسخی به آقای سعید در همین صفحه فرمودید" پس باید ایمان بیشتری به تحلیل های من داشته باشید". سپاس
a.m
خواهش می کنم سخنان من را جمله به جمله تحلیل جداگانه نکنید. به اندیشه اصلی توجه کنید.

جالب است که عربستان در این مورد حتی به آمریکا هم هشدار داده است.
a.m
پس امریکا باید دست و پایش را جمع کند!

درود آقای زعیم ما قبل از انقلاب هم با حمایت از کردهای بارزانی عراق را تحریک می کردیم و بر سر اروند رود با اقتدار آنها را سرجایشان نشاندیم ولی حمله ای رخ نداد. 2.تمام صحبتهای شما درست. ولی واقعیتی که نمی توان فراموش کرد حمایت 17 کشور عربی از عراق در جنگ با ما بود از جمله مصر،سودان و مراکش!حتی به شکل اعزام نیروی کمکی برای عراق! شاید در آینده هم اتفاق بیفتد!! 3.مردم عراق هویت خود را عربی می دانند و اگر بگوییم شما پاره تن ایران و غیرعرب هستید با خشم به ما نگاه می کنند.
a.m
۱- یک بار دیگر آن مطلب من را درباره جنگ عراق بخوانید. ۲- آن کشورها از صدام حسین می ترسیدند. آری اگر جمهوری اسلامی کشور را به جنگهای داخلی بکشاند شاید بار دیگر رخ بدهد. دور و بر ما لاشخور زیاد است. ۳- فقط بخش مرکزی آن. جنوب و شمال فرق می کنند. ولی شما باید عاقل تر از این باشید که انتظار داشته باشید کس عاقلی در جهان بخواهد خود را ایرانی جمهوری اسلامی بخواند ولی غیر عرب بودن فرق می کند. شما به نوشته های من زیاد دقت نمی کنید.

"فرانسه نیز به علت غرور سرشار ملی که اگر همسایه دارد من هم باید داشته باشم" ایران نیز به علت غرور سرشار ملی 2500 ساله که اگر همسایه دارد من هم باید داشته باشم باید سلاح اتمی داشته باشد. تشکر
احمد
فرانسه در رقابت با انگلستان که رقیب تاریخی آن بود و به علت روحیه استقلال طلبی و هم برای اینکه روحیه شکست در جنگ دوم دست را برطرف کند به این کار زد. اینجا پاکستان و اسراییل رقیب ما نیستند و دیگر اینکه ما بسیار خردمندتر از آنها هستیم.

درود به شما آقای زعیم من نگران امنیت ایران هستم.فقط شیوخ نیستند! مصر، سوریه،مراکش،الجزایر،سودان و عراق هم هستند! همه اعراب که مانند شیوخ تن پرور نیستند!همین عراق که ۸ سال با ما جنگید و از حمله کردن هم نترسید! 2.مثلا وضعیتی مشابه سالهای 1952 تا 1972 که در آن سه کشور عربی مصر،عراق و سوریه دشمن ما بودند و شیوخ بی مصرف دوست ما.
a.m
مراکش و الجزیره هرگز دشمن ما نیست و منافعی هم در چنین دشمنی ندارند و دشمن هم باشند تاثیری بر ما نمی گذارند. سوریه مردمی با فرهنگ کهن هستند و در منطقه هیچ کشوری را بجز ما و مصر و لبنان را قبول ندارند و در سطح خودشان نمی دانند. هیچ دلیلی هم ندارد در شرایط عادی با ما دشمن باشند، خودشان را عرب نمی دانند و از عرب خواندشان ناراحت می شوند و در جنگ هم از ما پشتیبانی کردند، اگر هم دشمن باشند تاثیری روی ما نمی گذارد. سودان در طول تاریخ در کنار فرهنگی ایرانی زیسته و دلیل ندارد با ما دشمن باشد، اگر هم باشد تاثیری روی ما نمی گذارد. عراق پاره تن ماست، هم جنوب و هم شمال (90%) ایرانی تبار هستند. حتا در زمان صدام حسین دیوانه هم اگر دو دولت بریتانیا و تا حدودی امریکا او را ترغیب نمی کردند و خودمان هم (شاید حساب شده) صدام را تحریک نمی کردیم، جنگی در نمی گرفت. مصر هم عرب نیست و شما یک مصری باسواد را عرب بخوانید بسی ناراحت می شود، فرهیختگانشان از اینکه زبانشان عربی شده ناراحت هستند و ما را بخاطر پایداری ستایش می کنند و از دید استراتژیگ هم پیمان ما باید باشند و خواهند شد. شما باید شناخت بیشتری از این ملت ها داشته باشید تا بتوانید داوری کنید.

اگر با سلاح اتمی مخالف هستید برای تضمین امنیت ایران به نظر من یک راه می ماند و آن را هم شما همین جا درمورد ترکیه گفته اید:عضویت در ناتو.
a.m
نمی دانم چرا اینقدر از شیخ های عرب می ترسید؟ انها شب از ترس ما خوابشان نمی برد، انوقت ما ازترس آنها بدخوابه می شوید! ما نیازی به ناتو نداریم. بزودی من دگردیسی ناتو را پیشنهاد خواهم کرد.

بنابراین آقای مهندس اگر " کشورهای عرب با هم متحد شدند و نشان دادند که دیگر قبیله ای سیاستگذاری نمی کنند و درباره سیاستهایشان اندیشه می کنند" ایران باید چه کند!؟واقع گرایانه آیا ارتش متعارف ایران می تواند بدون سلاح اتمی بازدارندگی ایجاد کند!؟
a.m
آنها هرگز نمی توانند متحد شوند. آنها هرگز به ایران حمله نخواهند کرد، مگر مانند کفتار پس از حمله امریکا یا ناتو. ارتش ما برای انها زیادی هم هست، اگر دیگران دخالت نکنند. اگر درباره سیاست هایشان اندیشه کنند، با ایران همزیستی مسالمت آمیز خواهند کرد. بزودی جهان غرب علیه آنها به علت صادرات جنایت حواهد چرخید.

درود به استاد گرامی جناب استاد مقاله زیر بسیار جالب است و عمق وابستگی نظامی و امنیتی عربستان را به آمریکا نشان میدهد(همانند نظر شما)علی رغم خرید بیش از 100 میلیارد دلار سلاح در ۳ دهه گذشته هنوز آنها حتی برای دفاع از سواحل خود از نیروی دریایی آمریکا کمک می خواهند!! http://www.radiofarda.com/content/f2-us-saudi-arabia-tension-relations-kerry-trip-syria-iran/25158399.html
سعید
پس باید ایمان بیشتری به تحلیل های من داشته باشید!

1.آیا هند خطرناک است؟ آیا فرانسه خطرناک است؟ اگر قدرتمند نمی کند پس چرا آنها و دیگران خلع سلاح نمی شوند و در حال نوین سازی و توسعه این تسلیحات هستند؟ 2.ایران نمی تواند امنیت خود را به احتمال متحد نشدن اعراب با هم بسپارد.اگر متحد شدند چه!؟ اگر پاکستان هم به آنها پیوست چه!؟ در دکترین امنیت ملی باید برای بدترین احتمالات آماده بود و برنامه داشت! اینطور نیست؟
a.m
1- هند پس از اتمی شدن چین که رقیب اصلیش است به سلاح اتمی مجهز شد. پاکستان هم پس از هند به علت رقابت دشمنی وار دو کشور. ولی فرانسه یکی از ترس جان دوباره گرفتن آلمان و نیز به علت غروز سرشار ملی که اگر همسایه دارد من هم باید داشته باشم. خلع سلاح مسئله ایست که اکنون جهانی شده و امریکا و روسیه تا کنون دو بار 30% سلاح های اتمی خود را منهدم کرده اند و قرار است در آینده باز هم این کار را بکنند. فرانسه و بریتانیا هم دهها سال است به زرادخانه خود نیافزوده اند. 2- البته که نه، ولی اگر کشورهای عرب با هم متحد شدند من آن را جشن ملی می گیرم و شاید نامزد نوبل شوند. زیرا در این صورت نشان می دهند که دیگر قبیله ای سیاستگذاری نمی کنند و درباره سیاستهایشان اندیشه می کنند. پاکستان هرگز چنین کاری نمی کند، هم در ملاحظه ایران و هم هندوستان. در هر حال من متظر دگرگون شدن یک یک آنها هستم.

درود آقای مهندس 17 کشور عرب در جنگ از صدام حمایت کردند بجز عمان، سوریه،لیبی و الجزایر.برای ضربه زدن به ایران در مورد جزایر سه گانه هم کشورهای عرب و عرب زبان متحد هستند.یعنی به هر چیزی که به ایران مربوط باشد آنها متحد هستند.حتی در برابر اسراییل هم چنین اتحادی نداشته اند.این یک واقعیت تاریخی است.
a.m
کاملا درست است و من این را بارها گفته ام. اینها مانند داش مشتی محله هستند که فقط به بچه های ضعیف زور می گویند. هنگامی که ایران از بستر بیماری برخیزد، همه دعاگو می شوند. اینها همه همان خصلت آخوندی را دارند.

درود به استاد گرامی جناب استاد در مورد مصاحبه‌ شما با مجله کهکشان در سال 71، شما بطور تلویحی به امتیاز عضویت در ناتو برای ترکیه اشاره کردید. ۲. به نظر شما این رفتارهای عربستان چقدر در نزدیکی آمریکا به ایران تاثیر خواهد داشت؟به یاد دارم در سخنرانی سال۸۶ همدان فرمودید" پس از عادی سازی روابط ایران با دنیا اهمیت استراتژیک این کشورها برای غرب بسیار کاهش خواهد یافت". بنابراین آیا نتیجه می گیریم این تسکین ها ژست دیپلماتیک است؟ ۳.در مورد شورای همکاری خلیج فارس که به آن اشاره کردید تصور می کنم دهن کجی به ایران باشد چون بهرحال آنها وقتی ایران را در ضعف ببینند گستاخ می شوند.چه جمهوری اسلامی باشد چه هر حکومت دیگری. با سپاس
سعید
1- عضویت ترکیه در ناتو این امتیاز را دارد که از هرگونه حمله خارجی مصون خواهد بود. از سوی دیگر نخواهد توانست مقاصد امپراتوری گرایانه خود را با دخالت نظامی انجام دهد. 2- رفتار عربستان در سوریه آشکارا ضد بشری بود و به امریکا این هشدار را داد که کشورهای عرب خلیج فارس به علت ثروت بیش از نیاز مانند کودکان شرور و عزیزکرده سرچشمه آشوب و بی ثباتی و گسترش اسلام رادیکال خواهند بود؛ در صورتیکه ایران با همه هارت و پورت هایش هرگز گامی شرارت بار برنداشته و دخالت آن در سوریه چیزی شبیه دخالت هی خودشان درکشورهای دیگر است. درست است و این پیش بینی من اکنون به وقوع یوسته و امریکا به سوی ایران چرخش کرده، چون درک کرده که نه تنها کشورهای غرب چنوب ما، بلکه ترکیه هم می تواند تا حدودی ایجاد بی ثباتی کند. 3- آری، شورای خلیج فارس تا کنون هیچ خاصیتی برای اعضایش ومنطقه نداشته چون هیچگاه روی هیچ چیز توافق نداشته اند، بجز این "دهن کجی" های اخیر به ایران.

درود به استاد گرامی جناب استاد نظر شما درباره مطلب زیر چیست؟آیا سخنان بندر سلطان در مورد روابط با آمریکا،واشنگتن را وادار به تسکین دادن عربستان نموده است؟ با سپاس http://www.radiofarda.com/content/f8-saudi-us-and-iran/25157930.html
سعید
البته امریکا نمی خواهد روابطش با عربستان تیره شود، ولی احتمالن به بندر سلطان هشدار داده که دست از شیطنت بردارد و از فرستادن آدمکش های القاعده به سوریه خودداری نماید. و درباره بمب اتمی ایران هم اطمینان داده که چنین چیزی اتفاق نخواهد افتاد.

منظور من از محتاج بودن،از نظر حفظ امنیت خارجی است مانند آلمان و ژاپن.به نظر شما یک ارتش غیراتمی بسیار قوی میتواند برای ایران امنیت کامل بیاورد؟ آن هم وقتی در همسایگی مان پاکستان اتمی و روسیه و 22 کشور عربی داریم که اکثریت اعراب در یک درگیری با ایران از یکدیگر پشتیبانی می کنند و بقیه هم بیطرف!
a.m
من بارها گفته ام، بمب اتمی کشوری را قدرتمند نمی کند.من کره شمالی و شوروی را مثال زدم. حتا پاکستان. بمب اتمی یک کشور را خطرناک می کند نه قدرتمند. کشورهای عرب بهیچوجه همدیگیر را پشتیبانی نمی کنند و برخی از یکدیگر متنفر هستند. هیچگاه با هم همبسته نبوده اند و نخواهند شد، بویژه در مورد ایران. تنها همصدایی شورای خلیج بعد از سالهای سال توی سر و کله هم زدن درباره نام خلیج پارس بود و آنهم برای دهن کجی به جمهوری اسلامی نه به ایران. و البته اقدامات جمهوری اسلامی در سوریه. کشورهای عرب زبان را از کشورهای عرب جدا کنید.

ولی آقای زعیم شما در همین تارنما افغانها و تاجیکان را هموطن ما دانستید!
a.m
اگر با دقت بخوانید، ما دو جور هموطن داریم، هموطن سیاسی و هموطن فرهنگی و تاریخی. بلوچستان پاکستان، افغانستان، تاجیکستان و بخشهای عمده از ترکنستان، ازبکستان، همچنین جمهوری آذربایجان، همه بخشهای کردنشین جدا شده از ایران هموطنان فرهنگی و تاریخی ما هستند و باید مانند هموطنان سیاسی مورد احترام باشند. شما متن یک مصاحبه با مجله کهکشان را بخوانید، سال 71، من روش رفتاری ایران را نسبت به این "هموطنان" شرح داده ام. http://kouroshzaim.org/DetailsData.asp?IDdata=244

درود به شما پس از افشا شدن جاسوسی آمریکا از هم پیمانانش و در سالگرد گروگانگیری،تندروها در ایران پررو تر شده اند و می گویند:دیدید رابطه با آمریکا چقدر مضر است.حتی دوستانش را هم شنود می کند و سفارتخانه های آمریکا لانه جاسوسی است.البته این عقلهای کل غافل هستند که آمریکا در حال حاضر هم آنها را بدون سفارتخانه‌ شنود می کند.آقای زعیم نظر شما در این باره چیست؟
Arash
همه کشورها روی همه کشورها شنود و جاسوسی می کنند. امریکا به علت تکنولوژی بالاتر و ثروت بیشتر، بیشتر این کار را می کند. اکنون فاش شده که هم پیمانان امریکا هم روی سران امریکا شنود می کرده اند. فراموش نکنید که امریکا ضامن امنیت کشورهایی مانند آلمان و فرانسه و ژاپن وکره جنوبی و غیره است. ایران هم آنها را شنود می کند. اینها که این حرفها را می زنند توسط عواملی تحریک می شوند که قصدشان تکمیل کار ناتمام گروه احمدی نژاد در نابودی کامل ایران و ایجاد شورش و جنگ داخلی و در نهایت تجزیه ایران است.

درود 1.آیا شما ازبکها،پاکستانی ها، قرقیزها و هندی ها را هموطن ما می دانید؟ 2. شاید مساله آلمان و ژاپن درس خوبی برای ما باشد تا با داشتن سلاح اتمی محتاج دیگران نباشیم.گمان نمی کنم یک ارتش غیراتمی حتی اگر بسیار قوی باشد بتواند برای ایران امنیت کامل بیاورد.اینطور نیست؟
a.m
1- من فقط شهروندان ایران کنونی را هموطن می دانم. آنان که شما نام بردید در گستره فرهنگ ایرانی هستند. 2- آیا کره شمالی که سلاح اتمی دارد محتاج دیگران نیست؟ آیا شوروی که سلاح اتمی داشت محتاج دیگران نبود؟

شما می توانید نظر خود را در مورد این مطلب بنویسید

   
 : نام ونام خانوادگي
 : توضیحات

کد امنیتی را در کادر زیر وارد نمائید
 
   
   
 

      



 

جستجو در سایت

 

 

فهرست موضوع ها

 

      جمهوری اسلامی
      انتخابات در ایران
      حقوق بشر در ایران
      سیاست خارجی ایران
      اقتصاد ایران
      میراث فرهنگی و تاریخی
      کورش بزرگ
      پاسارگاد و تخت جمشید
      دموکراسی و سکولاریسم
      جنبش های ملی ایران
      جنبش ملی کردن نفت
      جبهه ملی ایران
      چهره های ملی ایران
      بحران هسته ای ایران
      خلیج پارس
      دریای مازندران
      سازمان ملل متحد
      شورای امنیت
      شورای حقوق بشر
      دیوان کیفری بین المللی
      یونسکو
      آسیای میانه و قفقاز
      خاور میانه
      خاور دور
      اروپا
      امریکای شمالی و جنوبی
      درباره من
      فرتور ها (عکس ها)
      English
 
 
 

 پیشنهاد ها و نوآوری ها

 

کلیه حقوق این وب سایت مربوط به کوروش زعیم ،محفوظ می باشد و هرگونه کپی برداری فقط با ذکر منبع مجاز می باشد