Monday, December 23, 2024   امروز ,   دوشنبه 3 دی 1403 خورشیدی

جزئیات مطالب  

   
14 شهريور 1392
کاربرد سلاح شیمیایی در سوریه و حمله امریکا - گروهی از هموندان جبهه ملی ایران
  کاربرد سلاح شیمیایی در سوریه و حمله امریکا

 

به رییس جمهور ایالات متحده امریکا

  به شورای امنیت ایالات متحده امریکا

به دست اندکاران سیاست خارجی امریکا

در حالیکه با رژیم دیکتاتوری و جنایت پیشه سوریه از دوران حافظ اسد تا پسرش بشار اسد و حاکمیت فرزندان روان پریش دیگرش در دایره قدرت، مخالف هستیم و کلیه عملکرد او را که هیچگاه به سود مردم سوریه نبوده تقبیح می کنیم، در مورد رویداد اخیر کابرد سلاح شیمیایی علیه مردم سوریه و تصمیم امریکا و هم پیمانانش به مجازات رژیم سوریه، ما پرسش هایی داریم که پیش از حمله امریکا و هم پیمانانش به سوریه باید پاسخ داده شوند:

یک: چرا امریکا و هم پیمانانش هرگز مخالفت، انزجار یا تقبیحی از جنایت های وحشیانه تروریست های اعزامی القاعده، از افغانستان و پاکستان تا سومالی و سودان و حتا انگلستان، به درون مخالفان وگروه های تروریست وابسته به القاعده از خود نشان ندادند؟ چرا قتل عام ها و سربریدن های زنان و کودکان و افراد غیرنظامی و درندگی و خونخواری آنها هرگز مورد توجه قرار نگرفت؟ آیا فقط کاربرد مواد شیمیایی جنایت به شمار می آید؟

  دو: در اعتراض به حمله شیمیایی در سوریه، هرگز هیچ بررسی یا اشاره ای به امکان دستیابی القاعده و گروههای وابسته به آن، به گاز سارین یا خردل از انبارهای قذافی در لیبی، که حدود دو هفته بدون محافظ مانده بود، نشد. آیا سلاحهای شیمیایی دزدیده شده، از گروههای وابسته به القاعده در لیبی پس گرفته شده است؟

سه: چرا هرگز اشاره ای به دزدیده شدن سلاح های شیمیایی عراق پس از سقوط صدام حسین و سرنوشت آنها نشده است، و اینکه چه گروهی ممکن است به بخشی از آن دست یافته باشند؟

چهار: چرا امریکا وهم پیمانانش که اینقدر نسبت به حمله شیمیایی علیه غیرنظامیان حساسیت نشان می دهند، هرگز حساسیتی نسبت به حمله شیمیایی صدام حسین علیه مردم ایران و عراق که هزاران کشته مرد و زن و کودک بر جای گذاشت، و اکنون فاش شده که سلاحه های شیمیایی توسط آلمان تحویل صدام حسین شده و امریکا پیش از حمله شیمیایی صدام حسین از آن آگاهی داشت، نشان ندادند؟

پنج: در فراهم آوری و ایجاد بهانه برای حمله به عراق در 2003، اطلاعات و وزیر دفاع امریکا و رییس جمهور امریکا با قاطعیت به مردم گفتند که عراق دارای سلاحهای کشتار جمعی است. پس از حمله هیچ سلاح کشتار جمعی پیدا نکردند. کسی با حمله آنها مشکلی نداشت، ولی آیا این اتهام به رژیم سوریه هم از همان افسانه هاست؟

شش: ایران ادعا می کند که 9 ماه پیش طی نامه ای رسمی از طریق سفارت سوییس به دولت امریکا آگاهی داده   که گاز "سارین" در حال انتقال به سوریه است. آیا ماموران مخفی سیا و ام.آی.6 و موساد از این جابجایی که اکنون فاش شده از سوی قطر یا عربستان به تروریست های خارجی در سوریه بوده خبر نداشتند؟ آنها برای جلوگیری از دسترسی جنگجویان خارجی به این سلاحها اقدامی انجام گرفت؟

هفت: پیش از این حمله شیمیایی که صدها نفر مردن بیگناه را کشت، یک حمله محدود شیمیایی در سوریه صورت گرفته بود. چرا امریکا و هم پیمانانش نگرانی زیادی نسبت به آن نشان ندادند؟ آیا این یک سکوت معنی دار بود که حمله بزرگتر می تواند انجام گیرد؟ یا اینکه آیا یک ترفند بود که به بشار اسد، بویژه برادر روان پریش او، نشان بدهد که غرب اهمیتی که به اینگونه حمله ها نمی دهد؟ آیا تصمیم حمه به سوریه، آنگونه که اکنون فاش شده، بسیار پیش از حمله شیمیایی گرفته نشده و منتظر یک بهانه بود؟    

هشت: هنگامی که رییس جمهور امریکا اعلام می کندکاربرد سلاح شیمیایی در سوریه خط سرخ است و ممکن است به حمله نظامی منجر شود، آیا می دانست چنین حمله ای در شرف وقوع است؟ آیا بشار اسد دیوانه است که بی درنگ پس از اعلام "خط سرخ" سلاح شیمیایی بکار ببرد و ایجاد موج تنفر و بسج جهانی را علیه خود شود و بهانه به دست امریکا و هم پیمانانش برای دخالت نظامی یدهد؟ آیا اعلام "خط سرخ" رمزی به جاسوسان درون رژیم یا درون ترورست های آمیخته با مخالفان نمی توانسته باشد که "اکنون زمان آن کار" است؟

نه: چرا اکثریت دولتهای غربی و قدرتهای دیگر جهان، ادعای کاربرد سلاح شمیایی توسط رژیم سوریه را مردد می شمرند و مخالف اقدامات تنبیهی بوسیله حمله نظامی هستند؟ آیا آنها مانند شما سازمانهای جاسوسی کارآمد ندارند؟ آیا همه اشتباه می کنند؟

  ده: در 1986، ایالات متحده و بریتانیا از صدور قطعنامه شورای امنیت علیه کاربرد سلاح شیمیایی در جنگ عراق علیه ایران جلوگیری کردند. همچنین در 21 مارس، ایالات متحده تنها کشوری بود که به بیانیه علیه کاربرد سلاح شیمیایی توسط عراق رای منفی داد و هم پیمانانش رای ممتنع دادند. آیا شمیایی کردن مردم ایران مجاز است؟

یازده: به نظر می رسد که نگرانی ناگهانی امریکا و بریتانیا و هم پیمانانشان درباره جنایت علیه بشریت در سوریه چندان خود آن جنایت نیست، بلکه بهانه ای برای حمله و کاهش قدرت مقاومت بشار اسد است تا سوریه در یک رویرویی برابر   در گرداب جنگهای مذهبی و قومی بیافتد، همانگونه که در عراق هم آغاز شده، آنگاه سوریه را به عنوان آستانه ورود و نفوذ این آشوب ها به ایران (شکار بزرگ!) توسط همان تروریست های وحشی و خونخوار (با سپاس از عربستان، امارات وقطر!) با کمک جاسوسان خود که در برخی نقاط به کارهای فرهنگی جدایی طلبانه می پردازند، در شال و جنوب ایران جنگهای مذهبی و قومی براه بیاندازند. آیا این نمایش نخ نمای امریکا و بریتانیا در راستای تحقق طرح نقشه جدید تجزیه خاورمیانه نیست که بشار اسد آنها را در سوریه زمین گیر کرده است؟ آیا این کشورهای دلسوز برای مردم سوریه که دو سال است شاهد قتل عام 100 هزار سوری توسط دو سوی درگیری بوده اند، و درندگی گروههای وابسته به القاعده را مشاهده کرده اند، تازه اکنون که بهانه برای حمله پیدا کرده اند وجدانشان تکان خورده است؟

دوازده: ما شاهد این بازی های بیمارگونه تاریخ گذشته امپراتوری اندیشان و توطئه های علیه ایران در تاریخ معاصر خود بوده ایم و میتوانیم   ذهنیت این شخصیت های روان پریش را در دایره های قدرت بخوانیم. فقط از رییس جمهور امریکا که جایزه ای برای حفظ صلح گرفته انتظار نداریم با عملکردش تسلیم این توطئه ها شود و این ویروس تاریخی را به ایران انتقال دهد.

گروهی از   اعضای جبهه ملی ایران

ادیب برومند، لقا اردلان، محمد اویسی، هرمیداس باوند، عیسی خان حاتمی، علی حاج قاسمعلی، جمال درودی، آرش رحمانی، علی رشیدی، کورش زعیم، حسین شاه حسینی، حسین مجتهدی، ضیاء مصباح.

تهران- 14/6/1392
بازدید صفحه: 1923
 



ولی آقای زعیم آنها هم(به خصوص دبی) برای پیشرفت و رونق ساختمان سازی این کار را می کنند!
علی
ساختمان سازی برای ایجاد اشتغال و نیز برای تامین نیازهای ناشی از گسترش و پیشرفت اقتصادی است. یعنی وقتی اقتصاد صنعتی و کشاورزی و خدماتی رونق میگیرد، نیاز به ساختمان افزایش می یابد. البته اگر ساختمانسازی بدست شهروندان خود کشور انجام شود، خود به رونق اقتصادی کمک می کند. دوبی یک اقتصاد خدماتی و واسطه ای دارد. بیشتر درآمدش هم از واسطه گری انتقال کالا به ایران بوده و بخش عمده سرمایه گذاری و رونق اقتصادی آن هم توسط ایرانیان روی داده است. اگر در ایران اقتصاد رونق پیدا کند و آزادی و امنیت شهروندان تامین شود و ایرانیان مطمئن شوند که از کشور خودشان بهتر می توانند فعالیت کنند، بخش عمده ای از سرمایه و مغزهای اقتصادی ایرانی به کشور باز خواهند گشت و صدها ساختمان بی مشتری و بی مصرف خواهد ماند.

درود به آقای زعیم جناب مهندس شهرهای کشورهای عربی حوزه خلیج فارس مانند دبی، دوحه و کویت بسیار زیبا شده اند با ساختمانها و برجهای زیبا و مجهز به امکانات..من از شما این پرسش را دارم که آیا شما این را یک پیشرفت در دو دهه گذشته برای این کشورها می دانید؟ با سپاس
علی
آنها ثروتشان نقدی است و از فروش نفت خام بدست می آید. و حتا استخراج آن را خودشان انجام نمی دهند. خرج کردن پول بادآرورده برای نمایش تجمل پیشرفت نیست. پیشرفت هنگامی است که درآمد کشور از سود تولید باشد و شهروندان موفق خود به ساختن ساختمانهای بلند و کوتاه بپردازند، آنهم برای کمک به صنعت ساختمان سازی و سود بردن. کدام ساختمان این کشورها را خودشان ساخته اند؟

درود به استاد گرامی جناب استاد نظر شما درباره مطلب زیر چیست؟ با سپاس http://www.irdiplomacy.ir/fa/page/1921366/%D8%A2%D9%82%D8%A7%DB%8C+%D8%A7%D9%88%D8%A8%D8%A7%D9%85%D8%A7+%D9%85%D8%A7+%D8%B1%D8%A7+%D8%A8%D9%87+%D9%BE%D9%88%D8%AA%DB%8C%D9%86+%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%AE%D8%AA%DB%8C%D8%AF.html
سعید
احساس ریاض از پذیرش طرح مسکو توسط واشنگتن: آقای اوباما ما را به پوتین فروختید! عربستان پس از انتصاب بندر سلطان به ریاست سازمان امنیتی عربستان، کثیفترین و خونین ترین ترفندها را برای برکناری رژیم های غیر وابسته به پول خود، بویژه علیه سوریه و ایران، آغاز کرد. خوشبختانه آنها بخاطر تلاش برای رشوه دادن به مقام های بین المللی و ارسال جنگجویان القاعده به سوریه و (به اقرار بندر سلطان) و ترتیب دادن حمله های تروریستی باعث بی آبرویی هر کشور شده اند که با آنها دوستی کند.

درود به استاد گرامی جناب استاد حمله روسیه به عربستان!؟ چگونه!؟ یک بلوف است!
سعید
آری، فقط یک تودهنی به بندرسلطان پر رو! مانند لاتها که در دعوا فحش خواهر و مادر بهم می دهند، ولی هیچگاه آن را اجرا نمی کنند.

درود به استاد گرامی جناب استاد دیدگاه شما درباره مطلب زیر چیست؟ با سپاس "وال استریت ژورنال نوشته است: شاهزاده بندر بن سلطان رئیس سرویس اطلاعاتی عربستان همچنان با مراکز فرماندهی مخالفان مسلح سوریه ، کاخ الیزه ، کاخ کرملین و دولت های دیگر کشورها برای اجرای اولویت نخست سیاست خارجی عربستان یعنی براندازی نظام سوریه در ارتباط است.بندر بن سلطان هفته گذشته تلاش بیشتری را برای تحریک آمریکا جهت اقدام نظامی ضد سوریه به کار برد و با اشاره به ادعای استفاده نظام سوریه از سلاح شیمیایی در ریف دمشق، اعلام کرد که اوباما باید به وعده برخورد با نظام سوریه در صورت زیرپا گذاشتن خط قرمز عمل کند. وی جنگ جویان چچن و همین طور سنی را مسلح کرده و به سوریه فرستاده است.در حال حاضر هم برای وی هیچ چیز مهم تر از سوریه نیست، او درباره یمن، عراق، و لبنان صحبت نمی کند و فقط به دنبال شکست ایران و حزب الله است. او درباره سوریه خوشبین است و می گوید که هشت ماه فرصت دارد که شورشیان را در سطح بالا مسلح کند و تعادل قوا را طوری عوض کند که رژیم سوریه دست بالا را نداشته باشد. او تصور می کند که تا دو ماه آینده میوه کارهای خود را خواهد چید و مسیر جنگ عوض خواهد شد. در عین حال، مشکلات زیادی وجود دارند از جمله شکاف های زیاد بین شورشیان و این حقیقت که عربستان قادر نیست ماهیانه بیشتر از ۳۰۰ شورشی را آموزش دهد".
سعید
این اطلاعات درست است. مواد شیمیایی را قطر به سوریه فرستاد و توسط جنگجویان خارجی اشتباها منفجر شد. پوتین هم بندر سلطان با خشم از اتاقش بیرون کرد. و تهدید کرد اگر امریکا به سوریه حمله کند، روسیه به عربستان حمله خواهد کرد. قصد امریکا از حمله به سوریه کاهش توان نظامی سوریه در برابرشورشیان است. همین کار را امریکا برای عراق در برابر ایران کرد.

آقای حمید: ما در جنگ شکست نخوردیم. کسانی شکست خوردند که قصد اشغال و ضمیمه کردن خوزستان را داشتند.کسانی که کمترین هدفشان لغو پیمان 1975 و تسلط بر شرق اروند بود و ۱۰ سال پس از پاره کردن پیمان،دوباره آنرا با خفت پذیرفتند.
سعید
ما در جنگ شکست نخوردیم، ولی می توانستیم برنده شویم. برنده آن کشورهای غربی بودند که به اعترااف خودشان در خاطراتشان هدفشان در براه انداختن آن جنگ ناتوان کردن توان نظامی و اقتصادی ایران و عراق بود.

شوربختانه نوشته ای است که طبق فرمول معروف"به صحرای کربلا زدن"نوشته شده است. تحلیل شما از اوضاع منطقه و ایران ادامه همان دیدگاه فاجعه بار حاکمان اسلامی خیمه زده بر ایران است "خمینی" با"گروگان گیری سرنوشت مملکتی را تغییر داد او و جنگ هشت ساله اش ایران و ایرانی را به ویرانی کشید. او با وقاحت شعار"جنگ نعمت است" یا "راه قدس ازکربلا میگذرد" می داد و همزمان بدبختی از زمین و اسمان بر ایران می بارید پر مسلم شما بهتر از عاقبت شوم این تفکر اگاهید! شکست مفتضحانه شریعتمداران در جنگ و هدر رفتن فداکاری هزاران هموطن٬ و همزمان التماس خمینی برای صلح و "سر کشیدن جام زهر" و فراموش کردن شعارش که"اگر این جنگ ۲۰سال هم طول بکشد ما ایستاده ایم" . دیگر بار جنون اسلام بجان اقایان افتاده و این بار واقعا قصد نابودی همه چیز و همه کس را دارند والا چرا باید مملکت و مردم ایران وجه المصالحه ای برای ادامه جنایات"بشار اسد و نصرالله" شود؟ از دو حال خارج نیست یا این سخنان بنام "کورش زعیم"بچاپ رسیده و ایشان موظف به تکذیب این سخنان است و حالت دوم اینکه خود "زعیم"به این افکار مالیخولیایی باور دارد و بالطبع باید خود را شریک درعواقب این کوته بینی بداند.
 حمید
آقای حمید گرامی، خواستن واقعیت چه ارتباطی شعارهای جمهوری اسلامی و "راه قدس از کربلا" دارد؟ اگر در آنچه من گفته ام ناراست وجود دارد، آن را ذکر کنید. صرف اینکه جمهوری اسلامی در سوریه از یک جنایتکار پشتیبانی می کند، و اینکه امریکا و غرب میخواهند بر مبنای شاید دروغ به آنجا حمله کنند، دلیلی نیست که ما دروغ را بپذیریم و راست را زیر فرش جارو کنیم. خود شورشیان اقرار کرده اند که مواد شیمیایی توسط قطر به آنها تحویل داده شده و انفجار آن اشتباهی صورت گرفته. حالا شما مدعی چی هستید؟

درود به شما آقای مهندس پس باید امیدوار باشیم تا بشار اسد شکست نخورد تا دروازه ورود توطئه به ایران باز نشود..البته نیروهای مسلح ایران پر از وطن دوست است و به هیچ دشمنی اجازه نخواهد داد ایران را سوریه ای کند. با سپاس
نظامی ایرانی
بشار اسد باید کنار گذاشته شود تا سوریه روی آرامش ببیند. یک دولت انتقالی بدون خانواده اسد (چون همه روان پریش هستند) ولی با شرکت یکی دو چهره متعادل که بتوانند بخش وفادار و بخش معترض و جدا شده فرماندهان ارتش را همراه کنند. تروریست های اسلامی خونخوار را که عربستان و قطر و کشوری اروپایی به آنجا فرستاده اند بیرون کنند و شرایط را برای انتخابات و بازسازی کشور فراهم آورند. ما باید در این راه به سوریه کمک کنیم. ولی در هر حال، باید جلوی موفقیت طرح نئوکانها و بریتانیا را که عربستان و قطر و ترکیه هم نابخردانه وارد آن شده اند بگیریم. همین جنگ خونین را برای ما تدارک دیده اند.

شما می توانید نظر خود را در مورد این مطلب بنویسید

   
 : نام ونام خانوادگي
 : توضیحات

کد امنیتی را در کادر زیر وارد نمائید
 
   
   
 

      



 

جستجو در سایت

 

 

فهرست موضوع ها

 

      جمهوری اسلامی
      انتخابات در ایران
      حقوق بشر در ایران
      سیاست خارجی ایران
      اقتصاد ایران
      میراث فرهنگی و تاریخی
      کورش بزرگ
      پاسارگاد و تخت جمشید
      دموکراسی و سکولاریسم
      جنبش های ملی ایران
      جنبش ملی کردن نفت
      جبهه ملی ایران
      چهره های ملی ایران
      بحران هسته ای ایران
      خلیج پارس
      دریای مازندران
      سازمان ملل متحد
      شورای امنیت
      شورای حقوق بشر
      دیوان کیفری بین المللی
      یونسکو
      آسیای میانه و قفقاز
      خاور میانه
      خاور دور
      اروپا
      امریکای شمالی و جنوبی
      درباره من
      فرتور ها (عکس ها)
      English
 
 
 

 پیشنهاد ها و نوآوری ها

 

کلیه حقوق این وب سایت مربوط به کوروش زعیم ،محفوظ می باشد و هرگونه کپی برداری فقط با ذکر منبع مجاز می باشد