Monday, December 23, 2024   امروز ,   دوشنبه 3 دی 1403 خورشیدی

جزئیات مطالب  

   
26 خرداد 1392
نامه سرگشاده مشترک جبهه ملی ایران - شاخه های اروپا و امریکا

نامه سرگشاده مشترک جبهه ملی ایران – اروپا و آمریکا

به آقای حسن روحانی رئیس جمهور آینده جمهوری اسلامی ایران

 

جناب آقای حسن روحانی،

 

در انتخاباتی غیر دموکراتیک که پیش شرطهای یک انتخابات سالم و منصفانه از طرف حاکمیت جمهوری اسلامی به هیچ وجه رعایت نشده بود، اکثریت ملت بزرگ ایران نگران از خطراتی که کیان کشور را شدیدا تهدید میکردند به شما اعتماد کرده و شما را بریاست جمهوری کشورشان برگزیدند. جبهه ملی ایران- آمریکا و اروپا این پیش آمد را به ملت ایران و جنابعالی تبریک میگوید و طبیعتا خود را در شادی خودجوش آنان سهیم میداند. ما در این رای گیری شرکت نکردیم و بی آنکه بخواهیم برای دیگران تکلیفی تعیین کرده باشیم شرکت و یا عدم شرکت را به خود آنان واگذار نمودیم.

 

جناب آقای حسن روحانی،

شما یکی از مقام های نظام جمهوری اسلامی هستید و تا کنون هم مناسب مهمی در این نظام داشته اید، نظامی که کشور بزرگ و از هر لحاظ غنی ایران را تا چند گامی سقوط و فروپاشی کشانده است.

با وجود این، اگر ملت هوشمند و نجیب ایران شما را از میان دیگر نامزدهای این نظام به ریاست جمهوری برگزید، مطمئنا بدلیل خاطره نسبتا مثبتی است که از دوره ماموریت شما در دولت آقای محمد خاتمی داشته است. بزرگترین خطری که کشور را از خارج تهدید میکند شکست خوردن کامل مذاکرات هسته ای کنونی با هیئت 5+1 است. ملت میهندوست ایران نیک می داند که گرچه حمله به ایران می تواند باعث سقوط نظام حاکم گردد، ولی آنگاه خطر فروپاشی کیان کشور و نابودی تمامیت ارضی ایران هم در دستور روز جنگ طلبان و مزدوران در کمین نشسته آنان قرار میگیرد.در داخل  نیز وضعیت اسفناک اقتصادی و فساد گسترده بلای جان ملت ایران شده است.

افزون بر این، شما به ملت ایران وعده دادید که دولت شما

-          با تدبیر راه تعامل و مدارا با جهان  را  خواهد‌  رفت و   س ایه جنگ و تحریم اقتصادی را دور کرد ه  و توسعه اقتصادی و سیاسی به ارمغان خواهد آو رد.

-          موجبات آزادی  همه  زندانیان سیاسی را فراهم  خواهد کرد.

-         حقوق شهروندی همه ایرانیان را محقق خواهد کرد.

-         کرامت و حقوق زنان ، دانشجویان ،  کارگران، کشاورزان، کارمندان و همه ایرانیان  را، بدون تبعیض محترم شمرده و رعایت خواهد کرد.

جناب آقای روحانی،

 با این  پیشداشت که شما از تجارب منفی دو دوره ریاست جمهوری آقای خاتمی آموخته اید. امیدواریم در بوته آزمون بزرگ عملکردی متفاوت از مقامات سلف خود به نمایش بگذارید و خدمتگزار ملت و کشور ایران باشید.

 پیروز باشید.

جبهه ملی ایران- آمریکا و اروپا

 یکشنبه 26  خرداد  1392

بازدید صفحه: 1761
 



با درود فراوان خدمت استاد زعیم گرامی اخیرا گروه تروریستی طالبان دفتر رسمی خود را در قطر برای مذاکره مستقیم با آمریکا باز نموده باید توجه داشت اقدام آمریکا برای مذاکره با طالبان خلاف منافع مردم افغانستان است.زیرا این گروه همچنان اعلام کرده که در داخل افغانستان به جنگ علیه ملت ادامه خواهد داد نکته تامل برانگیز این است که همزمان با افتتاح این دفتر 4سرباز آمریکایی کشته شده اند البته اقدام دولت افغانستان در معلق داشتن توافقنامه امنیتی با آمریکا و عدم به رسمیت شناختن گفتگو با طالبان قابل تمجید است.طالبان وقتی ببینند در داخل از لحاظ نظامی با خروج آمریکا و در خارج با مذاکرات با طرف غربی رو به جلو هستند نه تنها تضعیف نمی شوند بلکه قدرت آنان افزایش خواهد یافت بیم آن می رود که هرگونه مصالحه با گروه مشمئز کننده طالبان ضربه ی جدی به دموکراسی و حقوق زنان و شهروندان خواهد زد. مطلب دیگر انتظارات درباره موضع آقای روحانی درباره سوریه برآورده نشد ایشان در کنفرانس خبری همان موضع قبلی دولت را گرفته اند که صحبت از ماندن اسد تا پایان دوره اش است.آقای روحانی گفتند در سوریه نباید خارجیان مداخله کنند.از ایشان باید پرسید آیا ایران در سوریه خارجی نیست؟! با سپاس
hossein bodaghi
1- طلبان نام "امارات اسلامی افغانستان" و پرچم خودشان را هم نصب کرده بودند. این از شیطنت های قطر است. کارزای به کار اعتراض و گفتگوها را ترک کرد. امریکایی ها این ریزه کاری ها را بر خلاف انگلستانی ها که غالبا در این مانورها دست دارند درست نمی فهمند. ولی دیروز امریکا عقب نشینی کرد و موضع کارزای را پذیرفت. 2- مسئله سوریه برای ایران بسیار پیچیده است و روحانی نمی تواند در آن وارد شود. ما تا خرخره در آن گیر کرده ایم و بی خردی نخستینی ما اکنون خر ما را گرفته و نه راه پیش داریم و نه پش. سوریه ویتنام ما شده و روسیه هم منافعش در آنجا یکی است برای حفظ این منافع از ما خرج می کند.

درود به استاد گرامی جناب استاد آیا منظور شما تاکید جمهوری اسلامی با تفاوتهای مذهبی(بجای تلاش برای تقویت فرهنگ ایرانی) است؟ 2.اگر امکان دارد و مغایر منافع ملی نيست درمورد آبیاری نکردن درخت بیشتر توضیح دهید. با سپاس
سعید
1- آری، جمهوری اسلامی با پررنگ کردن تفاوتهای اندک مذهبی، دره ایجاد می کند. نام این حرکت را گذاشته ترویج اسلام ناب محمدی و احیای امپراتوری جهانی اسلامی. در حالیکه 80% جمعیت مسلمان جهان ما را کافر و نجس و مرتد می شمارند. در درون کشور هم بر پایه این توهمات میان ملت ما جدایی افکنده و کشورهای مسلمان غیر شیعی را علیه ما برانگیخته و آنها با ثروت و نفوذ خود مشغول توطئه هستند. 2- جمهوری اسلامی برای اینکه در این جهاد جهانی خود، رنگ دینی بیشتری داشته باشد، به نحقیر و نابود کردن فرهنگ هزاران ساله و جهانی ایران پرداخته است و حتا آثار فیزیکی این فرهنگ را نابوده است. هنگامی که "دیگران" با ثروت خود فرهنگ و تاریج و دانش و هنر ایران را به نام خودشان قلمداد می کنند یا فیلم و مقاله و کتاب در دروغ پردازی و تحقیر ایران تولید می کنند، یک بار هم نشده که جمهوری اسلامی لب به اعتراض بگشاید، زیرا خوشحال می شوند که این فرهنگ "گبری" نابود شود و از تاریخ بشریت زدوده گردد.

درود به استاد گرامی جناب استاد شما بارها دخالتهای جمهوری اسلامی در امور داخلی همسایگان را عامل ترس و پناه بردن آنها به آمریکا دانستید. همچنین بارها از ظرفیتهای نهفته ایران در این کشورها سخن گفته اید.سوال اینجاست که آیا گمان نمیکنید جمهوری اسلامی در ۳۴ سال گذشته در حال بهره برداری از همین ظرفیتها بوده است؟ و اگر پاسخ مثبت است کجای کار می لنگد که آنرا "دخالت در امور همسایگان و عامل پناه به آمریکا و خلاف منافع ملی" می دانید؟ آیا ما باید فقط در شرایط مثلا جنگی این ظرفیتها را فعال کنیم و در شرایط عادی این کار را نکنیم؟ 2. آیا ایران در دوران قبل از انقلاب چنین ظرفیتهایی در این کشورها نداشت که سیاست عدم مداخله در امور آنها را در پیش گرفته بود؟ با سپاس
سعید
1- برای مثال، ما درختی کهن و ریشه دار در کشوری همسایه داریم که میوه می دهد و فضا را پاک نگه می دارد و یادآوری می کند که ما یکی هستیم و منافع مشترک داریم. جمهوذی اسلامی بهره برداری از این درخت را بریدن آن و از قطعاتش حصار درست کردن می داند تا هم اندیشه خودش را از بقیه جدا کند. این را می گویند "بهره برداری از ظرفیت های نهفته". 2- چرا، در رژیم گذشته هم این ظرفیت ها بود و سیاست عدم مداخله باعث شده بود که درخت سالم بماند و یادگاری از گذشته مشترک باشد. آنها حتا درخت را آبیاری نمی کردند. آن را به حال خودش رها کرده بودند.

شما می توانید نظر خود را در مورد این مطلب بنویسید

   
 : نام ونام خانوادگي
 : توضیحات

کد امنیتی را در کادر زیر وارد نمائید
 
   
   
 

      



 

جستجو در سایت

 

 

فهرست موضوع ها

 

      جمهوری اسلامی
      انتخابات در ایران
      حقوق بشر در ایران
      سیاست خارجی ایران
      اقتصاد ایران
      میراث فرهنگی و تاریخی
      کورش بزرگ
      پاسارگاد و تخت جمشید
      دموکراسی و سکولاریسم
      جنبش های ملی ایران
      جنبش ملی کردن نفت
      جبهه ملی ایران
      چهره های ملی ایران
      بحران هسته ای ایران
      خلیج پارس
      دریای مازندران
      سازمان ملل متحد
      شورای امنیت
      شورای حقوق بشر
      دیوان کیفری بین المللی
      یونسکو
      آسیای میانه و قفقاز
      خاور میانه
      خاور دور
      اروپا
      امریکای شمالی و جنوبی
      درباره من
      فرتور ها (عکس ها)
      English
 
 
 

 پیشنهاد ها و نوآوری ها

 

کلیه حقوق این وب سایت مربوط به کوروش زعیم ،محفوظ می باشد و هرگونه کپی برداری فقط با ذکر منبع مجاز می باشد