ايستاده: بانو نوري زاد، محمد نوري زاد، مهندس محمد اويسي، كورش زعيم، پيمان
عارف، سميرا جمشيدي، مهندس مهران بختياري، رضا خندان و مهراوه خندان
در كتابي كه كورش زعيم به نسرين ستوده هديه كرد، نوشته بود:
نسرين ستوده عزيز
تو نه تنها قهرمان من كه قهرمان ملت ايران هستي
من فروتنانه تو را كرنش مي كنم
بازدید صفحه: 3339
با درود به استاد گرامی جناب استاد تظر شما درباره مطلب زیر چیست؟ با سپاس
http://www.irdiplomacy.ir/fa/page/1911890
رئیس جمهور مصر به احیای سیاسی و اقتصادی می اندیشد
یک تیر و چند نشان مرسی در ریاض سعيد
مرسي سخت در تلاش است كه يك گام مثبت كه قابل تبليغ باشد براي مصر بردارد، ولي بي اعتمادي عربستان و قطر و امارات به اخوان المسلمين، بويژه اينكه اين كشورها سل هاي عملياتي اخوان را در كشورهاي خودشان كه براي براندازي دولتهايشان فعاليت مي كردند كشف و اعضاي آنها را دستگير كردند. هيچ كشور عربي به اخوان المسلمين اعتماد ندارد. اخوان اخيرا توسط سلفي ها اداره مي شود و آن اعتدالي را كه در زمان حسني مبارك بالجبار به آن دست يافته بودند از دست داده اند.
با درود به استاد گرامی جناب استاد تظر شما درباره مطلب زیر چیست؟ با سپاس
http://www.irdiplomacy.ir/fa/page/1911841
آنکارا، ابزار تحقق نقشه خاورمیانه ای واشنگتن
متحد جدید آمریکا را بشناسید سعيد
لبته تركيه هم پيماني مناسب و طبيعي براي امريكاست، ولي مي پندارم سر برنامه هاي انگلستان و نومحافظه كاران براي منطقه، ميان امريكا و تركيه چسبندگي لازم بوجود نيايد. تركيه خود آبستن تحولاتي است كه براي چند سال آن را بي ثبات خواهد كرد.
درود به استاد گرامی
جناب استاد من 3 پرسش فرستادم که هنوز نمایش داده نشده است!
با سپاس سعید
بخش ديدگاههاي من براي دو هفته بسته شده بود.
This isnihgt's just the way to kick life into this debate. Ragnar
***
Super exceitd to see more of this kind of stuff online. Christine
***
The forum is a birhgter place thanks to your posts. Thanks! Emanuel
***
با عرض درود فراوان خدمت استاد زعيم گرامي
به نظر من مشكل از آنجا شروع مي شود كه قانون جزاي مدني بر پايه اصول شريعتي كه بيش از 1400سال از آن مي گذرد پايه ريزي مي شود.در 1400سال پيش در سرزمين عربستان آن هم در مرحله زندگي قبايلي و چادر نشيني احكامي متناسب با خصوصيات قومي و فرهنگ زمانه خود توسط افرادي پايه ريزي شد اين احكام حتي در زمان خود مناسب كشورهاي متمدني چون ايران و بيزانس نبودند چه برسد به اين دوران.مثلا يكي از از احكامي كه مي توان بر سر آن بحث كرد مسئله محارب بودن است.قاضي به اختيار خود مي تواند يكي از 4مجازات را در نظر گرفته يكي از اين مجازات ها كه شوك آور است بريدن دست راست و پاي چپ است.مطمئنا در هيچ جايي و در هيچ زماني چنين حكم بيرحمانه وجود نداشته است.چند روز پيش فردي در شهر شيراز در ملاعام قطع دست شد آيا باوركردني است كه در قرن21هنوز چنين مواردي ديده مي شود؟مشكل ما اين است كه كشورهاي غربي به مسئله حقوق بشر در ايران خيلي توجه نميكنند و اهم مسائل آنها بحث هسته اي ايران است البته جمهوري اسلامي بر خلاف شاه مسئله وجه بين المللي برايش اصلا اهميت ندارد. hossein bodaghi
***
جناب استاد زعیم دیدگاه شما درباره مطلب زیر چیست؟
با سپاس فراوان
http://www.irdiplomacy.ir/fa/page/1910568/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3 %D8%B1%D8%A7%D9%87 %D8%AE%D9%88%D8%AF %D8%B1%D8%A7 %D8%AC%D8%AF%D8%A7 %D9%85%DB%8C %DA%A9%D9%86%D8%AF%D8%9F.html سعید
لندن در آستانه طلاق از اتحادیه اروپا
انگلیس راه خود را جدا می کند؟
پاسخ من اين است كه انگلستان براستي هيچگاه به اتحاديه اروپا نپيوست. انگيزه نخستين اين بود كه رهبري اتحادي را به دست بگيرد و آنها را به دنبال سياستهاي خود بكشاند. ولي با وجود آلمان و فرانسه، اين امر نزديك به غيرممكن بود، با توجه به بي اعتمادي تاريخي كه قاره نشينان اروپا به جزيره نشينان داشته اند. در همين راستا، انگلستان هرگز واحد پولي خود را يورو نكرد و در بيشتر ماجراجويي هاي جهاني با امريكا مي پريد نه با اروپا. دولت كنوني هم تصميم گرفته كه استقلال شيرين تر و ارزانتر است و حاضر نيست پول خود را صرف نجات كشورهايي بكند كه اقتصاد خود را از روي ناداني، فساد و سوء مديريت آسيب مي زنند.
با عرض درود فراوان خدمت استاد زعيم گرامي
همانطور كه مي دانيد اخيرا دو زورگير در تهران در ملاعام اعدام شدند اين اقدام وحشيانه در حالي صورت مي گيرد كه اعدام در ملاعام قبح مرگ را در ميان حاضرين از بين برده و نشان ميدهد كه چگونه كشتن در اين سرزمين آسان است.در برخورد با پديده زورگيري اولا بايد ريشه مشكلات كه همان فقر است را درمان كرد سپس برخوردي انساني با آنان صورت گيرد خشونت خشونت مي آفريند كشور ما بيشترين ميزان اعدام در دنيا را متناسب با جمعيت اش داراست اما ميزان جرم و جنايت در حد بسيار بالايي است.به واقعه رابطه اي معنا دار ميان اعدام و ميزان جرم در ايران وجود دارد.
مطلب ديگر توهين آشكار به زنان ايراني است قانون جديدي كه در مجلس حكومتي به تصويب رسيده و براي خروج از كشور براي زنان بالاي 18سال اجازه سرپرست يا پدر نياز است نميدانم اين نمايندگان انتصابي چگونه به خود حق داده اند كه اينگونه آشكارا به حقوق و شخصيت زنان ايراني بي حرمتي و توهين كنند.
با سپاس hossein bodaghi
نه تنها اعدام از ديد انساني مردود است كه اجراي آن در ميان مردم، از ديد كافران غربگرا نشانه اي از توحش دارد. اينكه چه آسيبي به روحيه مردم، بويژه به نسل نوجوان مي زند اهميتي ندارد زيرا قانون بايد اجرا شود. و من مجريان حكم اعدام را سرزنش نمي كنم؛ زيرا سواي ديدگاههاي شخصيشان، آنان مجبور به اطاعت از فرماندهان و فرماندهان از راي دادگاه هستند. از كجا كه برخي از مجريان زير چهره پوشيده در نقاب خود هنگام اجراي حكم نمي گريند و در دل خود نسبت به حكم دهندگان احساس نفرت نمي كنند. از سوي ديگر، بايد توجه كنيد كه بيشتر دادرساني كه حكم اعدام مي دهند قاضيان روحاني هستند و با رعايت قوانين اسلام حكم حد شرعي مي دهند نه حكم بر پايه قانون جزاي مدني. قانون محدوديت زنان نيز بر پايه حكم شرعيست و شما نمي توانيد ايراد بگيريد، زيرا قانونگزاران تصور مي كنند حكم خدا را صادر مي كنند؛ و من نشنيده ام كه خدا هرگز به اين احكام اعتراض كرده باشد.
با درود به استاد گرامی
جناب استاد بازپس گیری سیاسی تایوان توسط چین چطور؟
با سپاس سعید
ترس مردم تايوان از كمونيسم و محدوديت هاي اقتصادي و خفقان سياسي چين است. همچنان كه چين كمونيسم را با پيشرفت اقتصادي خود در چاه فاضلاب مي اندازند و در مسير باز كردن فضاي سياسي كه اكنون تا حد زيادي انجام شده است، كم كم تفاوتهاي اقتصادي و سياسي ميان تايوان وچين بسيار ناچيز خواهد شد. در آن زمان، و از آنجا كه تايوان نياز شديد به بازار چين دارد براي ادامه رشد اقتصادي خود دارد، پيوند سياسي آنها خيلي آسان خواهد بود، اگر امريكا دخالت نكند. البته ترس امريكا هم بسيار كاهش پيدا خواهد كرد. هم اكنون هم بسياري از كارخانه هاي تايوان، توليد خود را براي توليد ارزانتر به چين منتقل كرده اند.
با درود به استاد گرامی
جناب استاد بنابراین بودجه جاری چه در 10 سال نخست و چه پس از آن فقط از محل مالیات تامین می شود؟
با سپاس سعید
آري.
جناب استاد در ۱۰ سال نخست که دولت همچنان نفت خام می فروشد آیا بودجه خرید تسلیحات ( ونه ساخت پایگاههای نظامی و کارخانه های جنگ افزارسازی)فقط از محل
مالیات تامین میشود؟
با سپاس سعید
فروش نفت خام به تدريج و همپا با افزايش توان كاربرد در صنايع داخلي كاهش پيدا خواهد كرد. بودجه كشور از محل ماليات تامين خواهد شد و اجاره. اجاره يعني حق استخراج و ديگر كارمزدهاي ارئه خدمات دولتي. درآمد فروش نفت يا گاز خام مي رود توي ذخيره ارزي كشور و مورد مصرف آن را با پيشنهاد رييس دولت مجلس شورا و مجلس مهستان تصميم خواهند گرفت.
جناب استاد آیا سخنان آقای پانه تا درمورد تغییر نقش ناتو با طرح شما براي دگردیس شدن نقش ناتو مطابقت دارد؟
با سپاس سعید
نه. پانه تا از ناتو خواسته در طرح استراتژي نوين امريكا كه تمركز نيرو در آسيا و اقيانوس آرام است شركت كند. طرح من براي ناتو چيز ديگري كه هنوز فزصت نكرده ام آن را ويرايش و منتشر كنم. زمان هم در شلوغي هاي كنوني درگيري در كشورها مناسب نيست. طرح بايد در زمان آرامش مطرح شود.
با درود به استاد گرامی
جناب استاد(با توجه به اینکه ارتشهای اروپایی توان نظامی بالایی براي دفاع از اروپا بدون کمک آمریکا ندارند)آیا در آینده خطری از جانب روسیه، اروپا را تهدید نخواهد کرد؟(اشاره می کنم به سخن ژنرال الکسندر هیگ که پس از فروپاشی شوروی و صحبتهایی مبنی بر عدم نیاز به ناتو گفته بود:ناتو را باید نگه داریم،روسیه آتش زیر خاکستر است)
2.اگر شما به جای رهبران چین بودید(با توجه به پیمان امنیتی آمریکا-تایوان) براي بازپس گیری تایوان چه می کردید؟
سعید
1- اروپا بخوبي مي تواند از خود دفاع كند. برتري نظامي فقط در تعداد سلاح نيست بلكه در برتري سلاح، بسنده بودن سلاح و كارآمدي نظامي است. من با هيگ موافق نيستم. روسيه شايد دشواري هاي درونمرزي در آينده داشته باشد، ولي حمله به اروپا بسيار غيرمحتمل است.
2- وقتي اقنصاد تايوان با اقتصاد چين درآميخته شد، كه در حال درآميخته شدن است، نيازي به بازپسگيري نظامي نخواهد بود.
با درود به آفای زعیم
سخنان زیر از وزیرخارجه مصر واقعا وقیحانه است!! چگونه کشوری که 1300 کیلومتر با خلیج پارس فاصله دارد به خود اجازه اظهارنظر مداخله جویانه در حیاط خلوت ایران را می دهد؟به شما چه ربطی دارد!؟چطور قبل از انقلاب جرات این گنده گوییها را نداشتید!؟
"محمد کامل عمرو در واکنش به ابراز نگرانی برخی کشورهای عرب خلیج فارس در مورد تلاش ایران برای نفوذ در این کشورها، گفته است حفظ امنیت خلیج فارس از اصول ثابت سیاست خارجی مصر است.وی افزوده است که امنیت خلیج فارس را امنیت مصر تلقی می کند و به هیچ طرفی اجازه نخواهد داد که در امور کشورهای این منطقه دخالت کند". نظامی ایرانی
اشخاص حقير وقتي كسي را در خيابان افتاده مي بينند، يك لگد هم آنها به او مي زنند تا احساس قدرت كنند. كشورها هم همينطور. قدرتمند باشي جلوي رييس جمهورت كرنش مي كنند، ناتوان و منزوي و فقير باشي رييس جمهورت را مسخره مي كنند.
به درود به استاد گرامی جناب استاد نظر شما درباره مطلب زیر چیست؟ با سپاس
http://www.irdiplomacy.ir/fa/page/1911738
پرده برداری پانه تا از جدیدترین نقشه نظامی آمریکا
سعيد
1- اظهارات آقاي پانتا كه براي چالش افراطگرايي كره شمالي موضع نظامي خود را در آسياي دور تقويت مي كنند را من خريدار نيستم. هرچند دفاع از ژاپن و كره جنوبي و تايوان بر دوش امريكاست، ولي كره شمالي بدون اجازه چين و روسيه دست از پا خطا نخواهد كرد. بنابراين، جابجايي به سوي آسياي دور براي حفاظت از منافع كنوني كه كشورهاي اقيانوسيه هم جزو آنها هستند است. افزون بر آن، اگر قرار باشد در خاورميانه اتفاقاتي بيافتد، چين در دخالت درنگ كند.
2- در اروپاي همبسته و وجود قدرت ناتو براي نگهباني از اين قاره، ديگر نيازي به حضور نظامي امريكا در اروپا ندارد و هزينه آن بار سنگيني بر دوش امريكاست. اروپا هم در خطر حمله نظامي از خارج نيست.
3- با حضور سنگين نظامي امريكا در خاور ميانه (دريايي و هوايي) نيازي به پشتيباني از پايگاههاي امريكا در اروپا نيست. نيروي دريايي و هوايي امريكا در خليج پارس، درياي عمان و تركيه براي ساكت نگه داشتن روسيه هم بنظر كافي مي رسد.